وقتی با هم بحث میکنید باعث کینه پنهانی تو دلتونم میشه؟

zohre_1371

عضو جدید
نههههههههههههههه !! اتفاقا باعث علاقه میشه !!!!!!!
اخه من عاشق کل کل کردنم :biggrin:

• Like
واکنش ها: ayja

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب !!در اون قسمت باید خرخرشو بجویی ..... تنفر که نه خیلی کمه
مشکل ما ایرانی ها هم دقیقا همینه . بجای اینکه از نتایج بحث استفاذه کنیم , نمیذاریم بحث ها به نتیجه برسه و تنها دستاوردمون کینه و کدورت میشه. مردم دنیا با گفتگو و بحث به بالندگی میرسند و ما به دعوا و اصرار بر نظر خودمون.

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.ولادت امام رضاع مبارک
امشب تلویزیون نگاه میکردم آقای رحیم پورازغدی میگفت امام رضا درمناظراتش بانماینده های ادیان جوری برخوردمیکردتااگه طرفش تو بحث تپق زدویابه اصطلاح ما کم آوردجوری نباشه مثلا امام رضا ع بخواد ازاین نقطه ضعف استفاده کنه و... .
اینو بهش میگن اخلاق درمناظره وبرماست که ازامام رضا پیروی کنیم.
باتشکرازاستارتر

چه امامی بوده آآآ ... نمیگفت با من مناظره بحث نکنید تا به دین پدرزرگم توهین و تمسخر نشه !! چه کشوری بوده که توش مناظره دینی برگزار میشد. ایران بود ؟؟
هرچند حاکم هارون بود یعنی حکومت هارون از حکومت بعضیها بیشتر آزادی بیان داشته !!

اوژنی دزیره

عضو جدید
با سلام
مدل رایج هم اندیشی و بحث ها تو اکثر فروم های ایرانی بشکلی است که خواننده حس میکنه اینا بجز تلاش برای حل مسئله با همدیگه هم یه مناقشه های فکری دارن . انگار دارن دعوا میکنند. هیچ تاپیکی هم به نتیجه نمیرسه و ادامه ماجرا . . .
یه عده ای انگار وکیل مدافع گذشتگان هستند.
عده ای هم فقط حرف خودشونو میزنند و توجهی به دلائل بحق طرف دیگه ندارن.
یه عده هم بدون اینکه سواد اون موضوع رو داشته باشن مدام معرکه میگیرند.
چرا ؟
این روش باعث تیره تر شدن رابطه ها نمیشه؟
لحن جوابها نشون میده که این روش ها باعث کینه قلبی شده . شما چی فکر میکنید؟

من از اونجایی که آدم کینه ای نسیتم کینه ای به دل نمیگیرم منتهی اگه بفهمم طرف مقابلم با عرض پوزش بیشعور و بیشخصیته دیگه کاری بهش ندارم مثل اوایل حضورم در باشگاه که یکنفر...بماند...من کینه ای نیستم ولی به شخصیت طرف پی بردم و دیگه هیچ کاری بهش ندارم و از حضور تو تاپیکش امتناع میورزم.

• Like
واکنش ها: ayja

اوژنی دزیره

عضو جدید
چه امامی بوده آآآ ... نمیگفت با من مناظره بحث نکنید تا به دین پدرزرگم توهین و تمسخر نشه !! چه کشوری بوده که توش مناظره دینی برگزار میشد. ایران بود ؟؟
هرچند حاکم هارون بود یعنی حکومت هارون از حکومت بعضیها بیشتر آزادی بیان داشته !!

لطفا بحث را به سمت سیاست سوق ندید که امتیاز منفی حداقلشه اخراج حداکثرش.

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفا بحث را به سمت سیاست سوق ندید که امتیاز منفی حداقلشه اخراج حداکثرش.

یه دفعه ای میگفتی از انتقادت از بعضیا خوشم نمیاد نه اینکه بنده رو که سه سال از شما زودتر عضو باشگاه شدم از گزارش تخلف بترسونی ;)

شما گزارش تخلف بده حذف میکنند :) به این امتیاز منفی ها افتخار میکنم http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/smile.gif

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه دفعه ای میگفتی از انتقادت از بعضیا خوشم نمیاد نه اینکه بنده رو که سه سال از شما زودتر عضو باشگاه شدم از گزارش تخلف بترسونی ;)

شما گزارش تخلف بده حذف میکنند :) به این امتیاز منفی ها افتخار میکنم :)
بحث رو به حاشیه نکشید. ( استاتر)

اوژنی دزیره

عضو جدید

شما گزارش تخلف بده حذف میکنند :) به این امتیاز منفی ها افتخار میکنم :)

مگه خودت به خودت لایک بدی.حیف که نمیخوام دهن به دهنت بذارم چون در این صورت با تو توفیری ندارم.:smile:کلا با خودت خوش باش.:smile:

sfk123

اخراجی موقت
توجه کنید هرکس در اظهار نظر آزاده(تا جایی که به شخص مقابل توهین نشه)

طبق همین اصل شما می تونید در بحثی که به موضوعش یا طرف مقابل اشکالی دارید وارد نشید.
اعرض عن الجاهلون= از صحبت با انسان جاهل بپرهیزید(یا شما فکر می کنید جاهله)

اگه این کارها رو بکنید کینه شخصی به وجود نمیاد. ولی کینه علمی شاید، بالاخره تو موضوعات برخی دیدگاهها نقض میشن:)نگران نباشید کینه علمی خیلی خیلی کم به قمه کشی ختم میشه:biggrin:

sfk123

اخراجی موقت
مگه خودت به خودت لایک بدی.حیف که نمیخوام دهن به دهنت بذارم چون در این صورت با تو توفیری ندارم.:smile:کلا با خودت خوش باش.:smile:

نه:Dچون من قبلش هم گفتم کینه ای نیستم و با کسی بحث میکنم که بدونم نتیجه و سرانجامی داره دوست عزیز.

تست هوش:

با توجه به خطوط
قرمز کینه را با رسم نمودار توضیح دهید(20نمره)؟

sfk123

اخراجی موقت
رو کاغذ توضیح دادم چند میدین استاد؟:D
واقعا تبریک میگم. من به همچین شاگردایی افتخار میکنم.:)

3تابیست داشتیم شما بودیو چنگیزخان مغول و ... ای بابا پسر اسمت چی بود یادم رفت؟ ..... چی؟ ..... آهان آغا محمد خان قاجار.:D

یادم بندازین هر سه تاتون رو معرفی کنم برای جایزه صلح نوبل.
:hypocrite:

تو راه یه آب قندی،شیرینی هم بدین به هیتلر وقتی فهمید 19 شده فشارش افتاد
:hate:. نمرتون رو به روش نیارین افسرده میشه.

اوژنی دزیره

عضو جدید

3تابیست داشتیم شما بودیو چنگیزخان مغول و ... ای بابا پسر اسمت چی بود یادم رفت؟ ..... چی؟ ..... آهان آغا محمد خان قاجار.:D

پسر کجا بود من دخترم استاد اینقدر سر به زیری یه نگاه به آواتورم بنداز حلاله:smile:

sfk123

اخراجی موقت

پسر کجا بود من دخترم استاد اینقدر سر به زیری یه نگاه به آواتورم بنداز حلاله:smile:
من کجا گفتم شما پسر هستید. اونجا هم داشتم اسم آغا محمد خان رو که یادم رفته بود از خودش می پرسیدم.

از اون آب قند، شیرینی که به هیتلر می خواین بدین یه خورده خودتم بخور، جای دوری نمیره.
:)

عزیز من، من تا بخوام ثابت کنم یه نظر بوده اونم از نوع حلالش که مهر اخراجو حراست چسبونده پای پروندم.

اونوقت جواب زن و بچم رو شما میدین(همینا
:Ph34r::heart::child:). نه وجدانا شما پاسخگو هستید؟؟؟؟

اوژنی دزیره

عضو جدید
من کجا گفتم شما پسر هستید. اونجا هم داشتم اسم آغا محمد خان رو که یادم رفته بود از خودش می پرسیدم.

از اون آب قند، شیرینی که به هیتلر می خواین بدین یه خورده خودتم بخور، جای دوری نمیره.
:)

عزیز من، من تا بخوام ثابت کنم یه نظر بوده اونم از نوع حلالش که مهر اخراجو حراست چسبونده پای پروندم.

اونوقت جواب زن و بچم رو شما میدین(همینا
:Ph34r::heart::child:). نه وجدانا شما پاسخگو هستید؟؟؟؟

بله منو کلا گذاشتن که پاسخگو باشم!

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان سعی کنید فقط از موضوع تاپیک گفتگو کنید و بحث اصلی را به حاشیه نبرید. ( استاتر )

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام
مدل رایج هم اندیشی و بحث ها تو اکثر فروم های ایرانی بشکلی است که خواننده حس میکنه اینا بجز تلاش برای حل مسئله با همدیگه هم یه مناقشه های فکری دارن . انگار دارن دعوا میکنند. هیچ تاپیکی هم به نتیجه نمیرسه و ادامه ماجرا . . .
یه عده ای انگار وکیل مدافع گذشتگان هستند.
عده ای هم فقط حرف خودشونو میزنند و توجهی به دلائل بحق طرف دیگه ندارن.
یه عده هم بدون اینکه سواد اون موضوع رو داشته باشن مدام معرکه میگیرند.
چرا ؟
این روش باعث تیره تر شدن رابطه ها نمیشه؟
لحن جوابها نشون میده که این روش ها باعث کینه قلبی شده . شما چی فکر میکنید؟

ظاهرا این موضوع هنوزم تداوم داره . یعنی ما داریم درجا میزنیم؟

electro-esmoke

عضو جدید
بله من خودم تو تالار مهندسی برق اینجا اصلا نمیرم چون چند نفر مدعی داره که تحمل صدای مخالف ندارن. در برابر حقیقت اشکار چنان موضع میگیرن و مغلطه می کنند اینگار مسئله مرگ و زندگیه. تو هر بحثیم نظر میدن از پرتاپ موشک بالستیک بگیر تا در نوشابه. اصلا گوش نمیدن فقط حرف میزنند. بهت توهین می کنند و بعد اگه با کمال ادب جواب بدی بهت اخطار میدن و نوشته های با سند و مدرکت رو پاک می کنند و توهین ها رو بافی میزارن اونوقت +لینک+ مقاله علمی دادن جرمه :warn: وقتی حساسیت بالای چند کاربر رو دیدم گفتم بهتره ادامه ندم و اینجا مشغول باشم.
کاربران مذکور الان فقط خودشون و مولتی اکانتاشون هستند و با هم خوش هستند. کسی دیگه ای جرات نداره اونورا افتابی بشه :w45:

اصلا نمیشه با این مهندسا حرف زد میزنن درب و داغونت می کنن :w28:

آخرین ویرایش:

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله من خودم تو تالار مهندسی برق اینجا اصلا نمیرم چون چند نفر مدعی داره که تحمل صدای مخالف ندارن. در برابر حقیقت اشکار چنان موضع میگیرن و مغلطه می کنند اینگار مسئله مرگ و زندگیه. تو هر بحثیم نظر میدن از پرتاپ موشک بالستیک بگیر تا در نوشابه. اصلا گوش نمیدن فقط حرف میزنند. بهت توهین می کنند و بعد اگه با کمال ادب جواب بدی بهت اخطار میدن و نوشته های با سند و مدرکت رو پاک می کنند و توهین ها رو بافی میزارن اونوقت +لینک+ مقاله علمی دادن جرمه :warn: وقتی حساسیت بالای چند کاربر رو دیدم گفتم بهتره ادامه ندم و اینجا مشغول باشم.
کاربران مذکور الان فقط خودشون و مولتی اکانتاشون هستند و با هم خوش هستند. کسی دیگه ای جرات نداره اونورا افتابی بشه :w45:

اصلا نمیشه با این مهندسا حرف زد میزنن درب و داغونت می کنن :w28:
بخاطر همین سوء رفتار هست که اکثر کاربران فرهیخته قدیمی , دیگه حضور ندارند و نشانه دانش و سواد بالا در بین اکثریت حاضر خیلی کم بچشم میاد.

بالا