سئوال منو جواب ندادی .شما وکیل و وصی من هستید؟
سئوال منو جواب ندادی .شما وکیل و وصی من هستید؟
سابقه من بهم ثابت کرده که در صدد تلافی بر میان .
کل کل که آره . منظور من بحث های چالشی است.نههههههههههههههه !! اتفاقا باعث علاقه میشه !!!!!!!
اخه من عاشق کل کل کردنم
کل کل که آره . منظور من بحث های چالشی است.
مشکل ما ایرانی ها هم دقیقا همینه . بجای اینکه از نتایج بحث استفاذه کنیم , نمیذاریم بحث ها به نتیجه برسه و تنها دستاوردمون کینه و کدورت میشه. مردم دنیا با گفتگو و بحث به بالندگی میرسند و ما به دعوا و اصرار بر نظر خودمون.خب !!در اون قسمت باید خرخرشو بجویی ..... تنفر که نه خیلی کمه
سلام.ولادت امام رضاع مبارک
امشب تلویزیون نگاه میکردم آقای رحیم پورازغدی میگفت امام رضا درمناظراتش بانماینده های ادیان جوری برخوردمیکردتااگه طرفش تو بحث تپق زدویابه اصطلاح ما کم آوردجوری نباشه مثلا امام رضا ع بخواد ازاین نقطه ضعف استفاده کنه و... .
اینو بهش میگن اخلاق درمناظره وبرماست که ازامام رضا پیروی کنیم.
باتشکرازاستارتر
با سلام
مدل رایج هم اندیشی و بحث ها تو اکثر فروم های ایرانی بشکلی است که خواننده حس میکنه اینا بجز تلاش برای حل مسئله با همدیگه هم یه مناقشه های فکری دارن . انگار دارن دعوا میکنند. هیچ تاپیکی هم به نتیجه نمیرسه و ادامه ماجرا . . .
یه عده ای انگار وکیل مدافع گذشتگان هستند.
عده ای هم فقط حرف خودشونو میزنند و توجهی به دلائل بحق طرف دیگه ندارن.
یه عده هم بدون اینکه سواد اون موضوع رو داشته باشن مدام معرکه میگیرند.
چرا ؟
این روش باعث تیره تر شدن رابطه ها نمیشه؟
لحن جوابها نشون میده که این روش ها باعث کینه قلبی شده . شما چی فکر میکنید؟
چه امامی بوده آآآ ... نمیگفت با من مناظره بحث نکنید تا به دین پدرزرگم توهین و تمسخر نشه !! چه کشوری بوده که توش مناظره دینی برگزار میشد. ایران بود ؟؟
هرچند حاکم هارون بود یعنی حکومت هارون از حکومت بعضیها بیشتر آزادی بیان داشته !!
لطفا بحث را به سمت سیاست سوق ندید که امتیاز منفی حداقلشه اخراج حداکثرش.
بحث رو به حاشیه نکشید. ( استاتر)یه دفعه ای میگفتی از انتقادت از بعضیا خوشم نمیاد نه اینکه بنده رو که سه سال از شما زودتر عضو باشگاه شدم از گزارش تخلف بترسونی
شما گزارش تخلف بده حذف میکنند به این امتیاز منفی ها افتخار میکنم
یه دفعه ای میگفتی از انتقادت از بعضیا خوشم نمیاد نه اینکه بنده رو که سه سال از شما زودتر عضو باشگاه شدم از گزارش تخلف بترسونی
شما گزارش تخلف بده حذف میکنند به این امتیاز منفی ها افتخار میکنم
این برخورد ها موضوع تاپیک رو تایید میکنه . مگه نه؟مگه خودت به خودت لایک بدی.حیف که نمیخوام دهن به دهنت بذارم چون در این صورت با تو توفیری ندارم.کلا با خودت خوش باش.
این برخورد ها موضوع تاپیک رو تایید میکنه . مگه نه؟
مگه خودت به خودت لایک بدی.حیف که نمیخوام دهن به دهنت بذارم چون در این صورت با تو توفیری ندارم.کلا با خودت خوش باش.
نهچون من قبلش هم گفتم کینه ای نیستم و با کسی بحث میکنم که بدونم نتیجه و سرانجامی داره دوست عزیز.
تست هوش:
با توجه به خطوط قرمز کینه را با رسم نمودار توضیح دهید(20نمره)؟
واقعا تبریک میگم. من به همچین شاگردایی افتخار میکنم.رو کاغذ توضیح دادم چند میدین استاد؟
واقعا تبریک میگم. من به همچین شاگردایی افتخار میکنم.
3تابیست داشتیم شما بودیو چنگیزخان مغول و ... ای بابا پسر اسمت چی بود یادم رفت؟ ..... چی؟ ..... آهان آغا محمد خان قاجار.
یادم بندازین هر سه تاتون رو معرفی کنم برای جایزه صلح نوبل.
تو راه یه آب قندی،شیرینی هم بدین به هیتلر وقتی فهمید 19 شده فشارش افتاد. نمرتون رو به روش نیارین افسرده میشه.
واقعا تبریک میگم. من به همچین شاگردایی افتخار میکنم.
3تابیست داشتیم شما بودیو چنگیزخان مغول و ... ای بابا پسر اسمت چی بود یادم رفت؟ ..... چی؟ ..... آهان آغا محمد خان قاجار.
یادم بندازین هر سه تاتون رو معرفی کنم برای جایزه صلح نوبل.
تو راه یه آب قندی،شیرینی هم بدین به هیتلر وقتی فهمید 19 شده فشارش افتاد. نمرتون رو به روش نیارین افسرده میشه.
من کجا گفتم شما پسر هستید. اونجا هم داشتم اسم آغا محمد خان رو که یادم رفته بود از خودش می پرسیدم.پسر کجا بود من دخترم استاد اینقدر سر به زیری یه نگاه به آواتورم بنداز حلاله
من کجا گفتم شما پسر هستید. اونجا هم داشتم اسم آغا محمد خان رو که یادم رفته بود از خودش می پرسیدم.
از اون آب قند، شیرینی که به هیتلر می خواین بدین یه خورده خودتم بخور، جای دوری نمیره.
عزیز من، من تا بخوام ثابت کنم یه نظر بوده اونم از نوع حلالش که مهر اخراجو حراست چسبونده پای پروندم.
اونوقت جواب زن و بچم رو شما میدین(همینا ). نه وجدانا شما پاسخگو هستید؟؟؟؟
با کدام دانش و سواد و تجربه ؟بله منو کلا گذاشتن که پاسخگو باشم!
با کدام دانش و سواد و تجربه ؟
دوستان سعی کنید فقط از موضوع تاپیک گفتگو کنید و بحث اصلی را به حاشیه نبرید. ( استاتر )
با سلام
مدل رایج هم اندیشی و بحث ها تو اکثر فروم های ایرانی بشکلی است که خواننده حس میکنه اینا بجز تلاش برای حل مسئله با همدیگه هم یه مناقشه های فکری دارن . انگار دارن دعوا میکنند. هیچ تاپیکی هم به نتیجه نمیرسه و ادامه ماجرا . . .
یه عده ای انگار وکیل مدافع گذشتگان هستند.
عده ای هم فقط حرف خودشونو میزنند و توجهی به دلائل بحق طرف دیگه ندارن.
یه عده هم بدون اینکه سواد اون موضوع رو داشته باشن مدام معرکه میگیرند.
چرا ؟
این روش باعث تیره تر شدن رابطه ها نمیشه؟
لحن جوابها نشون میده که این روش ها باعث کینه قلبی شده . شما چی فکر میکنید؟
بخاطر همین سوء رفتار هست که اکثر کاربران فرهیخته قدیمی , دیگه حضور ندارند و نشانه دانش و سواد بالا در بین اکثریت حاضر خیلی کم بچشم میاد.بله من خودم تو تالار مهندسی برق اینجا اصلا نمیرم چون چند نفر مدعی داره که تحمل صدای مخالف ندارن. در برابر حقیقت اشکار چنان موضع میگیرن و مغلطه می کنند اینگار مسئله مرگ و زندگیه. تو هر بحثیم نظر میدن از پرتاپ موشک بالستیک بگیر تا در نوشابه. اصلا گوش نمیدن فقط حرف میزنند. بهت توهین می کنند و بعد اگه با کمال ادب جواب بدی بهت اخطار میدن و نوشته های با سند و مدرکت رو پاک می کنند و توهین ها رو بافی میزارن اونوقت +لینک+ مقاله علمی دادن جرمه وقتی حساسیت بالای چند کاربر رو دیدم گفتم بهتره ادامه ندم و اینجا مشغول باشم.
کاربران مذکور الان فقط خودشون و مولتی اکانتاشون هستند و با هم خوش هستند. کسی دیگه ای جرات نداره اونورا افتابی بشه
اصلا نمیشه با این مهندسا حرف زد میزنن درب و داغونت می کنن