وفاداری مرد

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]روزی زنی نزد شیوانا استاد معرفت آمد و به او گفت که همسرش نسبت به او و فرزندانش بی‌تفاوت شده است و او می‌ترسد که نکند مرد زندگی‌اش دلش را به دیگری سپرده باشد. شیوانا از زن پرسید: “آیا مرد نگران سلامتی او و بچه‌هایش هست و برایشان غذا و مسکن و امکانات رفاهی را فراهم می‌کند؟!” زن پاسخ داد: “آری، در رفع نیازهای ما سنگ تمام می‌گذارد و از هیچ چیز کوتاهی نمی‌کند!” شیوانا تبسمی کرد و گفت: “پس نگران نباش و با خیال راحت به زندگی خود ادامه بده!”[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]
[/FONT]

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]دو ماه بعد دوباره همان زن نزد شیوانا آمد و گفت: “به مرد زندگی‌اش مشکوک شده است. او بعضی شبها به منزل نمی‌آید و با ارباب جدیدش که زنی پولدار و بیوه است صمیمی شده است. زن به شیوانا گفت که می‌ترسد مردش را از دست بدهد.” شیوانا از زن خواست تا بی‌خبر به همراه بچه ها به منزل پدر برود و واکنش همسرش را نزد او گزارش دهد.[/FONT]
[/FONT]

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]روز بعد زن نزد شیوانا آمد و گفت شوهرش روز قبل وقتی خسته از سر کار آمده و کسی را در منزل ندیده هراسان و مضطرب همه جا را زیر پا گذاشته تا زن و بچه‌اش را پیدا کند و دیشب کلی همه را دعوا کرده که چرا بی‌خبر منزل را ترک کرده اند.. شیوانا تبسمی کرد و گفت: “نگران مباش! مرد تو مال توست. آزارش مده و بگذار به کارش برسد. او مادامی که نگران شماست، به شما تعلق دارد.”[/FONT]
[/FONT]

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]شش ماه بعد زن گریان نزد شیوانا آمد و گفت: “ای کاش پیش شما نمی‌آمدم و همان روز جلوی شوهرم را می‌گرفتم. او یک هفته پیش به خانه ارباب جدیدش یعنی همان زن پولدار و بیوه رفته و دیگر نزد ما نیامده و این نشانه آن است که او دیگر زن و زندگی را ترک کرده است و قصد زندگی با زن پولدار را دارد.”[/FONT]
[/FONT]

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]زن به شدت می‌گریست و از بی‌وفایی شوهرش زمین و زمان را دشنام می داد. شیوانا دستی به صورت خود کشید و خطاب به زن گفت: “هر چه زودتر مردان فامیل را صدا بـزن و بی‌مقدمه به منزل ارباب پولدار بروید. حتماً بلایی سر شوهرت آمده است!” زن هراسناک مردان فامیل را خبر کرد و همگی به اتفاق شیوانا به در منزل ارباب پولدار رفتند. ابتدا زن پولدار از شوهر زن اظهار بی‌اطلاعی کرد. اما وقتی سماجت شیوانا در وارسی منزل را دید تسلیم شد.[/FONT]
[/FONT]

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]سرانجام شوهر زن را درون چاهی در داخل باغ ارباب پیدا کردند. او را در حالی که بسیار ضعیف و درمانده شده بود از چاه بیرون کشیدند. مرد به محض اینکه از چاه بیرون آمد به مردان اطراف گفت که سریعاً به همسر و فرزندانش خبر سلامتی او را بدهند که نگران نباشند. شیوانا لبخندی زد و گفت: این مرد هنوز نگران است. پس هنوز قابل اعتماد است و باید حرفش را باور کرد.[/FONT]
[/FONT]

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]بعداً مشخص شد که زن بیوه ارباب هر چه تلاش کرده بود تا مرد را فریب دهد موفق نشده بود و به خاطر وفاداری مرد او را درون چاه زندانی کرده بود. یک سال بعد زن هدیه ای برای شیوانا آورد. شیوانا پرسید: “شوهرت چطور است؟!” زن با تبسم گفت: “هنوز نگران من و فرزندانم است؛ بنابراین دیگر نگران از دست دادنش نیستم!”[/FONT]

[/FONT]

[FONT=arial,helvetica,sans-serif] [/FONT]
[/FONT]

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
....شيوه بيان شيوانا منو كشته......كاش ميامد كلاس شوهر داري ميداد به خانم هاي ايران...شيوانا هم شيواناهاي قديم....تقديم شيوانا و بانو امين:w40:

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اگه بودم همون بار اول شووره رو طلاقش میدادم :D

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اگه بودم همون بار اول شووره رو طلاقش میدادم :D
ارعهههه اينجا ايرانه اگه تونستي برو شوهرتو طلاق بده...:w15:خوبه مثل هند نيست تا شوهر ميميره همراهش اتيش ميزنن زنشو ...برو خدا روشكر كن...:w16:

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
....شيوه بيان شيوانا منو كشته......كاش ميامد كلاس شوهر داري ميداد به خانم هاي ايران...شيوانا هم شيواناهاي قديم....تقديم شيوانا و بانو امين:w40:

:D

والا
البته مرد هم مردهای قدیم

باران7

کاربر فعال
همش تقصیر شوهره بوده که مشکوک می زده ....هر کی جای زنه بود همین فکرو می کرد....جالب بود....مرسی:gol:

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
ارعهههه اينجا ايرانه اگه تونستي برو شوهرتو طلاق بده...:w15:خوبه مثل هند نيست تا شوهر ميميره همراهش اتيش ميزنن زنشو ...برو خدا روشكر كن...:w16:

:biggrin: یه کاری میکنم به غلت کردن بیفته خودش بره طلاقم بده :D نگران نباش شما :D

جدی؟:surprised: آتیش میزنن همراه جسد؟! چه ناقص العقلن! :razz:

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام
مرسی امین جان :gol: ... جالب و برام جدید بود

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
:biggrin: یه کاری میکنم به غلت کردن بیفته خودش بره طلاقم بده :D نگران نباش شما :D

جدی؟:surprised: آتیش میزنن همراه جسد؟! چه ناقص العقلن! :razz:

حالا بذار شوور کنی... بعد درمورد طلاق حرف میزنیم:D

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز