وطن پرستي !

وطن پرستي !

• وطن پرستم !

رای: 9 37.5%
  • دوستش دارم

رای: 9 37.5%
  • نه دوستش دارم نه بدم مياد !

رای: 2 8.3%
  • بدم مياد ...

رای: 4 16.7%

• مجموع رای دهندگان
    24

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر همگي
چقدر وطنتون رو دوست داريد ؟

وطن پرستيد ؟
دوست داريد وطنتون رو ؟
براتون فرقيس نداره ؟
يا متنفريد ؟!

يه خاطره بگم :
توي برنامه ي زنده رود شبكه ي اصفهان يه روز دختر شريفي نيا رو اورده بودند ، مهرواره نه ، اون كوچيكتر كه چاقم هست ، بحث وطن پرستي شد و اينا و گفتش : من راسيتش زياد علاقه ي خاصي به وطنم ندارم و اينا
بعد يه ووله دادند وقتي برگشت به غلط كردم افتاد و هي ميگفت مگه ميشه ادم وطنش رو دوست نداشته باشه ؟؟؟
و گريش گرفت حتي
رشيد پورم هي ميخواست جمعش كنه و هي ماست مالي ميكرد ولي كار ساز نبود
من شنيده ام كه دختره رو بر دند 3 روز زندان و رشيد پورم بعدش ممنوع التصوير شده ! :eek:

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه نظر سنجی جالبی
من میشه گفت شدیدا وطنم رو دوست دارم یه خورده کمتر از وطن پرستی
البته باید بگی از نظر خودت وطن پرستی چیه؟
راستی من فکر کنم توی هر جای دیگه ای هم به دنیا میودم همین حس رو داشتم نه کمتر نه بیشتر

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی بازی های حساس تیم ملی رو میبینم قلبم تند تند میزنه حرص میخورم و وقتی میبره احساس غرور میکنم؛ وقتی هم وطنم موفق میشن و اسمشون توی جهان معروف میشه احساساتی میشم، وقتی یک عده با دروغ و عوام فریبی بهش ظلم میکنند خشمگین میشم ...

یعنی ... فکر کنم وطن پرست باشم..

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه نظر سنجی جالبی
من میشه گفت شدیدا وطنم رو دوست دارم یه خورده کمتر از وطن پرستی
البته باید بگی از نظر خودت وطن پرستی چیه؟
راستی من فکر کنم توی هر جای دیگه ای هم به دنیا میودم همین حس رو داشتم نه کمتر نه بیشتر
ممنون
وطن پرستي به نظر من عشق ميهنت هست ( اصلا منظورم حكومت نيست ولي حكومت ميتونه در نظر افراد جامعه نسبت به كشورشون موثر باشه )
منم دقيقا احساس شما رو دارم
يه كار كارشناس بي بي س ي فارسي توي يكي از بر نامه هاش گفتش توي ايران الان وطن دوستي و عشق به وطن به حد زيادي افزايش يافته
دليلشم گفت به خاطر كارها ي حكومت !
به نظر من كه تا حدودي درست ميگه
;)

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی بازی های حساس تیم ملی رو میبینم قلبم تند تند میزنه حرص میخورم و وقتی میبره احساس غرور میکنم؛ وقتی هم وطنم موفق میشن و اسمشون توی جهان معروف میشه احساساتی میشم، وقتی یک عده با دروغ و عوام فریبی بهش ظلم میکنند خشمگین میشم ...

یعنی ... فکر کنم وطن پرست باشم..

ولی من در مورد تیم ملی فوتبال وقتی خراب می کنهخ بیشتر حال میکنم در باره بقیه رشته ها خوشحال میشم :w14::w14:

mjvm

کاربر فعال گروه کیفیت مهندسی صنایع
به نام خدای دوست داشتنی
خوب این بحث جالبه
به نظر من وقتی هر جا میری مردم راحت همدیگر رو مسخره می کنند
هر جا میری به هم توهین می کنند
برای گذشته ی کشورشون هیچ ارزشی قایل نیستند و بعضا خودشون رو به عرب ها بیشتر نزدیک می دونند تا ایرانی ها
وقتی همه چیز شده دروغ و فریبوقتی تو این مملکت هر چقدر ضد دین تر باشی روشن فکر تری و هر چقدر دیندار تر باشی عقب مونده تری
وقتی به اسم دین هر جنایت و کاری که میخوان انجام میدهند.
کجای این مملکت دوست داشتنی هست برای من؟
عاشق کوروش کبیر و گذشته ی درخشان کشورم هستم
اما اکنون کشور رو اصلا دوست ندارم
دارم روز شماری می کنم که از این مملکت برم
برم یه جایی که برای انسان بودنم ارزش قایل باشند.
البته تمام این نظرات شخصیه .

موفق باشید:gol::gol::gol:
در پناه خدای دوست داشتنی

emajid16

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کشورمو دوست درام
ولی کلا" از مرز بندیها ناراضیم

dara_ando

عضو جدید
وطن پرستی بد نیست و برای پیشرفت یه جامعه عشق به اون لازمه. ولی اگه تبدیل به خودبزرگ بینی و تعصب بیجا و ضربه زدن به جوامع دیگه بشه، خیلی بده.
مثله اینکه:
انسان باید خودشو دوست داشته باشه و ارزش خودشو بدونه ولی وقتی در سطح جامعه هست باید ارزش و صلاح همه رو بدونه.:gol:

*setareh66*

عضو جدید
کاربر ممتاز
من عاشق ایرانم ...خیلی ایران آریایی رو دوست دارم...اما حالا از اوضاعش خیلی ناراضیم و مایه تاسفه برام...

*setareh66*

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی یادم رفت بگم،این دختر شریفی نیا،مثل خودش که همه نقشاش حاج آقای ریاکاره و واقعا هم همینجوریه و رفت تو مراسم ریاست جمهوری ا.ن،دخترشم مثل خودشه دیگه...:mad:
ایششششششش..چقدر بدم میاد از این خونواده به اصطلاح هنرمند:razz:

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی یادم رفت بگم،این دختر شریفی نیا،مثل خودش که همه نقشاش حاج آقای ریاکاره و واقعا هم همینجوریه و رفت تو مراسم ریاست جمهوری ا.ن،دخترشم مثل خودشه دیگه...:mad:
ایششششششش..چقدر بدم میاد از این خونواده به اصطلاح هنرمند:razz:
:w15::w15:

چند وقت پيش هم يه اهنگر ( منظورم ننگ اصفهاني ها ، افتخاري ) همين كارو كرد