وضعیت اشتغال کاربران باشگاه(نظرسنجی)

وضعیت اشتغال کاربران باشگاه(نظرسنجی)

• دانشجو هستم- بی کار

رای: 22 37.9%
  • فارغ التحصیل هستم- بی کار

رای: 17 29.3%
  • شرکت خصوصی - ماهانه زیر 500

رای: 7 12.1%
  • شرکت دولتی- ماهانه زیر 500

رای: 0 0.0%
  • شرکت خصوصی - ماهانه 500الی 700

رای: 3 5.2%
  • شرکت دولتی- ماهانه 500 الی 700

رای: 1 1.7%
  • شرکت خصوصی - ماهانه 700الی 900

رای: 1 1.7%
  • شرکت دولتی- ماهانه 700الی 900

رای: 0 0.0%
  • شرکت خصوصی - ماهانه بالغ بر 900

رای: 3 5.2%
  • شرکت دولتی- ماهانه بالغ بر 900

رای: 4 6.9%

• مجموع رای دهندگان
    58
  • نظرسنجی بسته .

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
نخیر همون نجلس درسته. بیشتر بهشون میاد.
اگر همین نظر سنجی در بین افرادی که تحصیل نکردند و توی بازار کار میکنند انجام بشه 90 درصدشون (اگر راستشو بگن ! ) حقوق بالای 4 میلیون رو انتخاب میکنند که توی این گزینه ها نیست یعنی تو مخیله تحصیل کرده ها هم نمیگنجه !
اون ده درصد هم برای فرار از مالیات میگن زیر 200 هزار تومن !

zumurrud

عضو جدید
اگر همین نظر سنجی در بین افرادی که تحصیل نکردند و توی بازار کار میکنند انجام بشه 90 درصدشون (اگر راستشو بگن ! ) حقوق بالای 4 میلیون رو انتخاب میکنند که توی این گزینه ها نیست یعنی تو مخیله تحصیل کرده ها هم نمیگنجه !
اون ده درصد هم برای فرار از مالیات میگن زیر 200 هزار تومن !

تقریبا بله حق با شماست

وقتی مرتبط با رشتت یه کار پیدا می کنی می بینی اونی که تو کارگاه مونتاژ و تمیزکاری داره پیچ مهره می بنده بیشتر از توی مهندس و حسابدار می گیره می آیی بیرون می بینی سوپر مارکت محله 3 برابر تو درآمدشه میری پیش بابی زاده می بینی همکلاسی دبیرستانت به یمن جیب بابایی تو دانشگاه آزاد خراب آماد مهندس شده به یمن همون پول تو کار واردات صادراته میای خونه میگی اینطوریه میگن جنم داره!!!

سعید کریمی

عضو جدید
تقریبا بله حق با شماست

وقتی مرتبط با رشتت یه کار پیدا می کنی می بینی اونی که تو کارگاه مونتاژ و تمیزکاری داره پیچ مهره می بنده بیشتر از توی مهندس و حسابدار می گیره می آیی بیرون می بینی سوپر مارکت محله 3 برابر تو درآمدشه میری پیش بابی زاده می بینی همکلاسی دبیرستانت به یمن جیب بابایی تو دانشگاه آزاد خراب آماد مهندس شده به یمن همون پول تو کار واردات صادراته میای خونه میگی اینطوریه میگن جنم داره!!!

بازم دلیل نمیشه رشته اتو و درستو ادامه ندی. ولی تا اخرش باید بری فوق لیسانس دکترا.
وگرنه عملگی کردن تو سوپرمارکتو همه بلدند. کار آزاد هم بگیر نگیر داره. مگه کم بودند کسانیکه سواد مواد درست حسابی نداشتند و رفتند مثلا بازاری شند ولی به بدبختی و بیچارگی افتادند.
هیچ چی مثل درس نمیشه. هیچی. ثروت همیشگی هم تو درس خوابیده اینجا پیدا نشه کشورهای دیگه هست.
من هیچ شکیم توش ندارم.

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم دلیل نمیشه رشته اتو و درستو ادامه ندی. ولی تا اخرش باید بری فوق لیسانس دکترا.
وگرنه عملگی کردن تو سوپرمارکتو همه بلدند. کار آزاد هم بگیر نگیر داره. مگه کم بودند کسانیکه سواد مواد درست حسابی نداشتند و رفتند مثلا بازاری شند ولی به بدبختی و بیچارگی افتادند.
هیچ چی مثل درس نمیشه. هیچی. ثروت همیشگی هم تو درس خوابیده اینجا پیدا نشه کشورهای دیگه هست.
من هیچ شکیم توش ندارم.

مردم ایران سنتی هستند . . . این رو به شخصه خودم دیدم که یک بنده خدایی با کلی پشتوانه و اطلاعات مدیریتی در حد دانشگاه های بزرگ دنیا طوری که همه اساتید دانشگاه روی سرش قسم میخوردند
رفت یک شرکت زد بیچاره شد ! چند مورد مشابه هم دیدم
ولی چند مورد دیگه هم دیدم طرف بیسواد به توان N! رفت یه کسب و کار راه انداخت الان باید با کلنگ بزنیش که بگه چقدر در ماه در آمد داره !
دلیلش هم اینه که اکثر قشر پر در آمد ایران رو افراد بی سواد ( بی سوادی فقط به تحصیل نکردن نیست ) تشکیل میدن . . . بی سواد چو بی سواد ببیند خوشش آید !

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من هیچکدومشون نیسم

شغل ازاد

میانگین در سال ماهیانش میشه بالا 5 میلیون

mr.abooli

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از نظرسنجی فهمیدم دولتییا بالای 900 اند البته خیلی بالا اونقدر بالا که .... مواظب باش از پشت نیفتی

saghar*20*

عضو جدید
چرابه این سرعت بستین نظرسنجی رو؟میخواستیم نظربدیم خیرسرمون.......:razz: