مگه زنا پول دوست ندارن؟مگه به همه ی باکارا زن میدن؟؟
مگه زنا پول دوست ندارن؟مگه به همه ی باکارا زن میدن؟؟
حالا خوبه اعصابش خورد نبود وگرنه قابلمه غذارو میکوبید تو کلم خخخخخ
خخخخخخ خدا رحم کرده پس.آگه با اون ضربه دیجیتالت بهم بریزه. ساناز سوالاشو از کی بپر سه؟؟ خخخ
ببال پویان
زن میخوای چیکار زندگیتو بکن باوووووووووو
![]()

دایورتش میکردم به تو جواباشو بدی خخخخخخخخخخخخخ خدا رحم کرده پس.آگه با اون ضربه دیجیتالت بهم بریزه. ساناز سوالاشو از کی بپر سه؟؟ خخخ
زنا بیشتر طلا دوست دارنمگه زنا پول دوست ندارن؟
اگه نتونست بیا از من بپرسید خخخخخخخخخخخخخخخخ اره والا خدا منو دوست داره![]()
فقط به خاطر این تاپیک بود وگرنه من باشم زندگییمو میکنم دیبال دردسر نمیگردم خخخخخ
دیجیتالم خیلی وقته بهم ریخته
دایورتش میکردم به تو جواباشو بدی خخخخخخخ
طلا دوس داشتن دارهزنا بیشتر طلا دوست دارن![]()
فقط به خاطر این تاپیک بود وگرنه من باشم زندگییمو میکنم دیبال دردسر نمیگردم خخخخخ
طلا دوس داشتن داره![]()
طلا دوس داشتن داره![]()
دیجیتالم خیلی وقته بهم ریخته
دایورتش میکردم به تو جواباشو بدی خخخخخخخ
سلوووووووووووووووووووووووووووووووم چطوری گل خالهسلام خاله خوبی؟بعضی ها مثل کلاغ اند طلا دوست دارن.

اوهوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممواییییییییییییییی همونو بوگوووووووووووووووووو اینقده بدم میادددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد![]()
اوهووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووومممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم![]()
خو دوس ندالم دیههههههههههههههههههههسلوووووووووووووووووووووووووووووووم چطوری گل خاله
خخخخخخخخخخخخخخخخخ من دوس نمیدارممیخوایم بریم مهمونی همش با مامانم سر طلا انداختن موکشل دارم
![]()
من و مامانمم دعوا داریماجیییییییی منم همش دعوا داریم سره طلاخو دوس ندالم دیهههههههههههههههههههه
بدتر از این میدونی چیهههههههههههههههههههههههههه اینه که واسه کادویه تولدت که خیلی واسش شوق و ذوق داری طلا میخرنننننننننننننننن این دیگه آخر مصیبته
خاله چیز بهتری نبودخوبم.ممنون.تو خودت طلایی خاله جونم.
من و مامانمم دعوا داریمبدتر از این میدونی چیهههههههههههههههههههههههههه اینه که واسه کادویه تولدت که خیلی واسش شوق و ذوق داری طلا میخرنننننننننننننننن این دیگه آخر مصیبته
![]()
اجی من یبار کاری کردم که دیه کادومو خلاب نکردننننننن خخخخ بیا بگم توام امتحان کن خخخخخخایتها المجرد ماذا تعمل فی الهذا المکان؟کسی نیست؟؟
تقل ایتها الآجیاجی من یبار کاری کردم که دیه کادومو خلاب نکردننننننن خخخخ بیا بگم توام امتحان کن خخخخخخ
مثلثا چه کار کننکاربران غیر مزدوج پس از ازدواج و زوج شدن وارد شوید.![]()
مربعا چیکار کنن؟؟!
مربعا چیکار کنن؟؟!
واییییییییییییییی همونو بوگوووووووووووووووووو اینقده بدم میادددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد![]()