ورود به عنف

said92

عضو جدید
با سلام و درود

چند وقت پیش یک ملک با سند تجاری البته با اجاره نامه سوری تجاری مسکونی را از بخت بد به یک گچکار مردم آزار سپردم برای گچکاری در اوسط کار کار را به بهانه پول بشتر تعطیل کرد چهار ماه با اظهارنامه از او خواستم مشغول به کار بشه یا فاکتور بده که نشد دادخواست دادم تامین دلیل و نظر کارشناسی وشورا و بعد به یک گچکار دیگه کار رو سپردم بعد فهمیدم که توی قانون تعطیل کار جرم نیست گه قرارداد نداشته باشی!! تا اینجا موضوع حقوقی بود گچکار سابق در نبود من رفته در ملک در زده کارگران خیال کردند منم در رو باز کردند وارد شده بعد گفته نباید کار کنید به اجازه کی رفتید روی کار من پولم رو نداده پول شما روهم نمی ده و غیره گچکارها هم از ترس کار رو ول کردند و رفتند . ایشون در جلسه شورای حل اختلاف هم جلوی قاضی به من فحاشی هم کرده
از ایشون بخاطر ورود به عنف تهدید توهین افترا شکایت کردم الان در مرحله تحقیق توی کلانتریه
کارگرهای گچکار جدید ما از ترس جراعت شهادت در کلانتری رو ندارن ولی خود گچکار جدید اونجا نبوده میگه میام شنییده هام رو از کارگران میگم .
وقتی در وب تحقیق مکردم دیدم ورود به عنف شرایط خاص داره 694 و 691 ق م ا مییخواستم بدونم ملک نیمه سازه اونطرف هم در زده درش رو باز کردن بعد هم اعمال قهریه انجام نداده تهدید کرده آیا شامل تصرف میشه یا ورود به عنف چقدر شانس برنده شدن در دادگاه است
میخواستم ایجاد مزاحمت تقلب در کار و تصرف رو به شکوایه اضافه کنم چگونه ان کار رو انجام بدم
همین جا از همه دوستان مخوام اگر کار ساختمونی دارن اول یک آدم خوب رو پدا کنن نه هر که از راه رسیید بهش اطمینان کنن مهمتر اینکه قرارداد کنن با تضمین باور کنید اعصابم بهم ریخته شما این اشتباه رو نکنین
نظرتون اینه که کار رو به یه وکیل بدم یا خودم دنبال کنم حدود هزینه وکیل برای چنن پرونده ا چقدره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
باتشکر

said92

عضو جدید
دوستان حقوق دان کسی اطلاعی نداره در این زمینه؟

azarbay

عضو جدید
درود

بنظرم طرح شکایت ورود به عنف فرع بر دعوای اصلی شماست بخصوص اگر شهود نداشته باشین که ظاهرا هم همینه و کارگرا نمیان شکایت بی نتیجه میمونه بااینحال از قاضی دستور تحقیق محلی بخواهید که مامور کلانتری بیاد و گزارش تحقیق محلی تنظیم کنه تا ضمیمه کلاسه پرونده تون بشه / اینطوری دست مرجع قضایی برای محکوم کردن ایشون بازتره

شما ملک را برای گچکاری سپردین و ایشون به تعهدش عمل نکرده اگر درازای پولهایی که دادید رسید دارید ایفای تعهد وی را طی دادخواست به دادگاه عمومی تقاضا کنید

said92

عضو جدید
درود

بنظرم طرح شکایت ورود به عنف فرع بر دعوای اصلی شماست بخصوص اگر شهود نداشته باشین که ظاهرا هم همینه و کارگرا نمیان شکایت بی نتیجه میمونه بااینحال از قاضی دستور تحقیق محلی بخواهید که مامور کلانتری بیاد و گزارش تحقیق محلی تنظیم کنه تا ضمیمه کلاسه پرونده تون بشه / اینطوری دست مرجع قضایی برای محکوم کردن ایشون بازتره

شما ملک را برای گچکاری سپردین و ایشون به تعهدش عمل نکرده اگر درازای پولهایی که دادید رسید دارید ایفای تعهد وی را طی دادخواست به دادگاه عمومی تقاضا کنید

دوست عزیز با سلام و ممنون از اینکه وقت گذاشتید
با توجه به وضعیت ایجاد شده راغب به کارکردن ایشون نیستم
ولی میخوام درسی براش بشه دیگه در آینده مردم آزاری نکنه
پرونده از کلانتری به دادگاه فرستاده شده
با توجه به اینکه ایشون 1- از انجام وظیفه محوله خودداری کرده است و باعث تعطیل چند ماهه کار شده است
2- با ترغیب گچکار جدید باعث تعطیل کار شده است
خود گچکار جدید حاضر به گفتن شنیده هاش از کارگرانشه
آیا قانون برای جبران خسارت زمان تعطیل تعمدی در نظر گرفته است یا خیر

باز هم ممنون