وداع با 13 به در

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سال دیگه عمری هست...؟

f.mars

عضو جدید
چرا نباشه؟؟؟؟ من که کلی امید دارم. کلی ارزو با خیلی ها که سال بعد برم . با کسایی که الان پیشم نیستن ولی میخوام سال دیگه پیشم باشن

نرگسیا

عضو جدید
اگه قرارباشه بدونیم کی میخواهیم بمیریم این یه ذره عمرمونم به خودمون زهر میکنیم

به عبارتی خودمون خودمونو میکشیم هیچ کارخدا بی حکمت نیست

زندگی میکنیم تا خودش بگه بسه

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماه پری خانوم حرفای رضا صفدری رو تو برنامه سال تحویل شنیدی..... آدمه... یه دم و یه آه! ایشالله صد سال زنده باشی....

دوست عزیز اتفاقا این حرفو همیشه خاله ام میزنه :" ادم یعنی یه آه و یه دم " . این حرفو از سر غرور نگفتم . این حرف من بی ارتباط با عدد بغل یوزرم نیست .

مامانم تعریف میکنه تو بچگی رفته بودیم شهرستان دیدن اقوام . اونجا پیرزنی بوده که خیلی عمر کرده بود و بخاطر ظاهرش بچه ها ازش می ترسیدن . مامانم میگه من اصلا از اون زن نترسیدم و رفتم بغلش. اونم کف دست منو دیده و به مامانم گفته این بچه در جوونی اتفاقی براش میفته که اگه جون بدر ببره و زنده بمونه 83 سال عمر میکنه .بعد از خدا خواسته که مدت های طولانی سایه پدر و مادر بالا سرم باشه . دست بر قضا همون شد که اون پیر زن پیش بینی کرده بود . تصادفی کردم که حتی جراح تو اتاق عمل بهم گفت زنده موندنم معجزه بوده .

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزیز اتفاقا این حرفو همیشه خاله ام میزنه :" ادم یعنی یه آه و یه دم " . این حرفو از سر غرور نگفتم . این حرف من بی ارتباط با عدد بغل یوزرم نیست .

مامانم تعریف میکنه تو بچگی رفته بودیم شهرستان دیدن اقوام . اونجا پیرزنی بوده که خیلی عمر کرده بود و بخاطر ظاهرش بچه ها ازش می ترسیدن . مامانم میگه من اصلا از اون زن نترسیدم و رفتم بغلش. اونم کف دست منو دیده و به مامانم گفته این بچه در جوونی اتفاقی براش میفته که اگه جون بدر ببره و زنده بمونه 83 سال عمر میکنه .بعد از خدا خواسته که مدت های طولانی سایه پدر و مادر بالا سرم باشه . دست بر قضا همون شد که اون پیر زن پیش بینی کرده بود . تصادفی کردم که حتی جراح تو اتاق عمل بهم گفت زنده موندنم معجزه بوده .

دقیقا هم گفت 83؟ نمیدونم والله.... پس سعی کن از این عمر با عزت نهایت استفاده را بکنی...

ما که آلام زیاده و عمر کوتاه......
:gol:

saina110

عضو جدید
کاربر ممتاز

che bahaaaaal :D
hala too in 83 sal mikhay chikar koni? :D
modire mohtaram az finglish typidanam irad nagiriaaa , neytoonam farsi betypam