وحشی‌ترین شرور مسلح تهران زانو زد «محسن رنگی» دستگیر شد

behnam.95

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فردی که پس از یک فقره قتل در استان قم به مدت 9 سال از دست ماموران متواری بود، در نهایت در یک جنگ تن به تن با رئیس کلانتری مغلوب شد.

روز گذشته یک قاتل فراری در یک تعقیب و گریز پلیسی و در یک درگیری تن به تن با رئیس کلانتری دستگیر شد.

«محسن.ع» معروف به «محسن رنگی » که از اراذل و اوباش به نام جنوب غرب و جنوب تهران است و به اتهام قتل در استان قم، تهیه و توزیع شیشه، آزار دختران و آدم ربایی، حدود 9 سال در استان ها و شهرستان های ایران از دست پلیس فراری بوده، چند روز پیش با شلیک گلوله حضور مجددش را در منطقه یافت آباد اعلام کرد.

این شرور خطرناک در چند روز پیش در جلوی درب مسجد یکی از دوستان قدیمی اش را به دلیل خصومت شخصی با شلیک تیر مجروح ساخت و متواری شد.

به دنبال این موضوع، کلانتری یافت آباد عزمش را جزم کرد تا این قاتل فراری و خطرناک را دستگیر کند.

ماموران در بررسی بیشتر از این متهم دریافتند که اوایل امسال نیز ماموران مبارزه با مواد مخدر ناجا از مخفیگاه محسن رنگی یک لابراتور شیشه به همراه بیش از شش کیلوگرم شیشه کشف و ضبط کردند ولی متاسفانه موفق به دستگیر محسن رنگی نشده بودند و متهم از دستانشان گریخته بود.

ماموران تجسس و اطلاعات کلانتری یافت آباد در حین رصد و ردیابی متهم بودند که عصر روز گذشته از یک تیراندازی دیگر در خیابان معلم مطلع شدند و سریعا خود را جهت بررسی موضوع به محل مورد نظر اعزام شدند.

این بار به دلیل حساسیت موضوع سرگرد سینکایی رئیس کلانتری شخصا در عملیات حضور پیدا کرد و سپس با حضور در صحنه تیراندازی جوانی 22 ساله را به نام احسان که به دلیل جراحت چاقو در صورت، سر و دستانش در خون غلط می زد، مشاهده کرد و سریعا مصدوم را با همکاری عوامل اورژانس را به بیمارستان منتقل شد.

پسر مجروح در حالی که خونریزی اش قطع نمی شد، پرده از جنایت دیگر «محسن رنگی» برداشت و به ماموران بیان داشت که محسن رنگی از چند سال پیش از من کینه داشته و امروز پس از مدت ها ناپدید شدنش بازگشت و انتقامش را از من گرفت.

در حالی که رئیس کلانتری می دانست که محسن رنگی برای اطلاع از وضعیت مصدوم به بیمارستان سر می زند، درون خودرو جلوی درب بیمارستان به کمین متهم نشست و پس از چند ساعت انتظار، بالاخره سر و کله متهم پیدا شد.

متهم به محض اطلاع و از حضور پلیس در اطراف بیمارستان با یک دستگاه خودرو پژو پرشیا صفر که هنوز پلاک نشده بود اقدام به فرار کرد و با سرعت بسیار زیادی وارد اتوبان خلیج شد.

متهم که در حین فرار به تعداد زیادی خودرو های شهروندان آسیب رسانده بود، با اجرای طرح مها به بن بست رسید و مجبور شد تا خودرویش را رها کرده و با پای پیاده اقدام به فرار کند.

«محسن رنگی» که تنها رئیس کلانتری را در پشت سرش می دید برای رهایی و کمتر شدن جرمش اسلحه کمری اش را به همراه تلفن همراه به رودخانه کن انداخت و به فرار خود ادامه داد.

در نهایت این قاتل فراری که از وحشی ترین شرور های جنوب و جنوب غرب به حساب می آمد وارد یک کارگاه متروکه شد و با کشیدن سلاح سرد آماده درگیری با رئیس کلانتری گردید.

در همین حین رئیس کلانتری که پشت به پشت متهم وارد کارگاه شده بود، با رویارویی با «محسن رنگی» در یک جنگ تن به تن البته نابرار توانست متهم مسلح را با دست خالی زمینگیر کرده و دستگیر کند.

«محسن رنگی» که برای بازجویی و تحقیقات فنی و پلیسی به کلانتری انتقال داده شده بود در پاسخ به اینکه تا الان چه تعداد از هموطنان را با تیغ تیز خود مجروح کرده ای؟ به خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران گفت: تعداد زیادی را با چاقو مصدوم و مجروح کرده ام، ولی تمامی کسانی که با چاقو زدم حقشان بوده است.

این فرد که جرم خود را سبک می شمرد، با اعتماد به نفس کامل از آزادیش در چند روز آینده خبر می داد.

سرگرد سینکایی رئیس کلانتری یافت آّباد گفت: متهم با دستور دادستان مدت سه روز در اختیار ماموران تجسس کلانتری است و تا حال حاضر نیز بیش از هفت شاکی این پرونده شناسایی و جهت شکایت به کلانتری دعوت شده اند.

گفتنی است؛ به دلیل حساسیت موضوع و جرائم متعدد این شرور و قاتل فراری، چنانچه در جنوب و جنوب غرب تهران از شهروندی زورگیری شده و یا مورد ضرب و شتم قرار گرفته است، تقاضا می شود برای شناسایی متهم به کلانتری یافت آباد مراجعه کند. (باشگاه خبرنگاران)

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه خبری.........
اینجور ادما رو باید تیکه تیکه کنند.. زجر کششون کننن. نه اینکه با یه اعدام خلاص.

Hodaa37

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه چی صورت این شخص شطرنجی شده؟ پلیس باید شطرنجی بشه که امنیت داشته باشه ولی اون قاتل ابرو داره آخه؟شما که اسم طرف رو نوشتین صورتشو چرا نشون نمیدید؟

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه خبری.........
اینجور ادما رو باید تیکه تیکه کنند.. زجر کششون کننن. نه اینکه با یه اعدام خلاص.

خواستم حرفی نزنم ولی دیدم اینجا انجمن حقوق است بنابر این خواستم یک نکته حقوقی را گوشزد کنم:

با اینکه میدانم زنها لطیف تر از ان هستند که حتی دلشان بخواهد یک گنجشکی را سر ببرند چه برسد به انسان
و این حرف را از ته قلب نگفته اید بلکه از روی عصبانیت گفته اید.

و اما بعد
اینجا کشور اسلامی هست
مثله کردن و شکنجه کردن در حقوق اسلامی حرام و ممنوع است
اگر همین فرد توبه کرد و شاکیان بخشیدندش مثل ادمهای عادی میتواند در جامعه زندگی کند

طبق حقوق کشورهای متمدن اروپائی و امریکائی حتی بعضیهایشان اعدام هم نمیکنند بلکه تا ابد زندانی میکنند.
اما حقوق اسلامی میگوید فقط اعدام کن خلاص کن،

به زبان آوردن و حتی اشاعه دادن چنین افکاری باعث ترویج وحشی گری در جوامع بشری شده و در نتیجه ما شاهد جنایتهای متعدد میشویم.
و ان میشود که سنیها سر شیعیان را میبرند تا به بهشت بروند و بر عکس!
زمانی که در جوامع بخشش و گذشت و خویشتنداری باشد در نتیجه جرم و جنایت نیز کاهش پیدا میکند
و هر چقدر انسانها به خشونت کشش بیشتری پیدا کنند جرم و جنایت نیز بیشتر میشود.

اما اگر خیلی از انسانی آزرده هستیم فقط میتوانیم او را قصاص کنیم یعنی همان بلائی که بر سر مان اورده را برسرش بیاوریم.
اگر دو ضربه چاقو زده باید دو ضربه چاقو بهش بزنیم و اگر یک ضربه بیشتر بزنیم ان وقت طبق حقوق اسلامی ما مجرم میشویم و طرف مقابل بیگناه!

خالی کردن عقده های روانی روی سر اینجور ادمهای جنایتکار کار درستی نیست و نزد هیچ جامعه متمدن پذیرفته نیست.

انسانهای جنگل نشین و قبائل بدوی و بادیه نشینها و انهائی که بوئی از انسانیت نشنیده اند معمولا مجرمین را زجر کش میکنند و مثله و تکه تکه میکنند
و حتی مثل هند جگرخوار جگر مرده را در آورده ان را میخورد!

در قران و کلام امامان مانند امام علی بارها به ممنوعیت شکنجه و مثله کردن بدن مرده ها سفارش و تاکید شده است.

پ.ن: اگر ان فرد اینقدر با اطمینان از ازادی خودش خیالش راحت بوده حتما یک آقازاده ای گردن کلفتی پشت سرش بوده در نتیجه این افراد مزدور مفسدین هستند و خودشان ادمهای بیچاره و بدبختی هستند.

maryam72

عضو جدید
خواستم حرفی نزنم ولی دیدم اینجا انجمن حقوق است بنابر این خواستم یک نکته حقوقی را گوشزد کنم:

با اینکه میدانم زنها لطیف تر از ان هستند که حتی دلشان بخواهد یک گنجشکی را سر ببرند چه برسد به انسان
و این حرف را از ته قلب نگفته اید بلکه از روی عصبانیت گفته اید.

و اما بعد
اینجا کشور اسلامی هست
مثله کردن و شکنجه کردن در حقوق اسلامی حرام و ممنوع است
اگر همین فرد توبه کرد و شاکیان بخشیدندش مثل ادمهای عادی میتواند در جامعه زندگی کند

طبق حقوق کشورهای متمدن اروپائی و امریکائی حتی بعضیهایشان اعدام هم نمیکنند بلکه تا ابد زندانی میکنند.
اما حقوق اسلامی میگوید فقط اعدام کن خلاص کن،

به زبان آوردن و حتی اشاعه دادن چنین افکاری باعث ترویج وحشی گری در جوامع بشری شده و در نتیجه ما شاهد جنایتهای متعدد میشویم.
و ان میشود که سنیها سر شیعیان را میبرند تا به بهشت بروند و بر عکس!
زمانی که در جوامع بخشش و گذشت و خویشتنداری باشد در نتیجه جرم و جنایت نیز کاهش پیدا میکند
و هر چقدر انسانها به خشونت کشش بیشتری پیدا کنند جرم و جنایت نیز بیشتر میشود.

اما اگر خیلی از انسانی آزرده هستیم فقط میتوانیم او را قصاص کنیم یعنی همان بلائی که بر سر مان اورده را برسرش بیاوریم.
اگر دو ضربه چاقو زده باید دو ضربه چاقو بهش بزنیم و اگر یک ضربه بیشتر بزنیم ان وقت طبق حقوق اسلامی ما مجرم میشویم و طرف مقابل بیگناه!

خالی کردن عقده های روانی روی سر اینجور ادمهای جنایتکار کار درستی نیست و نزد هیچ جامعه متمدن پذیرفته نیست.

انسانهای جنگل نشین و قبائل بدوی و بادیه نشینها و انهائی که بوئی از انسانیت نشنیده اند معمولا مجرمین را زجر کش میکنند و مثله و تکه تکه میکنند
و حتی مثل هند جگرخوار جگر مرده را در آورده ان را میخورد!

در قران و کلام امامان مانند امام علی بارها به ممنوعیت شکنجه و مثله کردن بدن مرده ها سفارش و تاکید شده است.

پ.ن: اگر ان فرد اینقدر با اطمینان از ازادی خودش خیالش راحت بوده حتما یک آقازاده ای گردن کلفتی پشت سرش بوده در نتیجه این افراد مزدور مفسدین هستند و خودشان ادمهای بیچاره و بدبختی هستند.
مگه تو ایران هر کس به هر شیوه ای قتل انجام داده باشه جزاش فقط اعدام نیست؟ من زیاد در جریان این مسائل نیستم. ولی حرفاتون کاملا صحیح بود. نباید تو جامعه ما چنین حرفایی زده بشه.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال؟!
چرا بیشتر اراذل و اوباشا و خلافکارا ریش و سیبیل دارن؟!!
اکثرشون همین قیافه ای هستن..
:redface:

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه سوال؟!
چرا بیشتر اراذل و اوباشا و خلافکارا ریش و سیبیل دارن؟!!
اکثرشون همین قیافه ای هستن..
:redface:

این افراد عمدتا در جامعه ضربه و شکست میخورند و تمایل به خشونت در وجودشان روز به روز رشد میکند و در نتیجه روز به روز شخصیتشان از انسانی ضعیف به انسانی خشن تبدیل میشود.
شخصیت ضعیف خودشان را پشت ریش و سبیل خشن مخفی میکنند

در اصل اگر بخواهیم واقع بینانه نگاه کنیم این انسانها همانند یک لپ تاپ آکبند هستند مانند تمامی لپ تاپها
ولی توسط جامعه داخلشان ویروس می افتد و در نتیجه از انسانیت خارج میشوند.

بنابر این با اینکه این افراد باید اعدام شوند، اما مقصر اصلی جامعه و ان افرادی هستند که باعث آلودگی شخصیتی این افراد میشوند که متاسفانه اکثر موارد شناسائی نمیشوند.

گاهی یک سیلی پدر یا مادر به کودک یا یک شب گرسنگی کنار خیابان یا پرداخت نکردن دستمزد کار یک روز یک کارگر و یا تحقیر کردن در مقابل مردم باعث شکستن شیشه شخصیت یک انسان میشود
و این بیماری روحی و روانی داخل این فرد به مرور زمان رشد کرده و در نهایت از او یک جنایتکار میسازد.

بعنوان مثال هیتلر چندین سال در خیابان خوابید و گرسنگی کشید و در مقابل چشمانش یهودیهای مرفه رفت و امد میکردند و کسی از او دستگیری نمیکرد
در نتیجه این مسائل باعث شد هیتلر فردی ضد یهودی باشد که جنگ جهانی دوم را ایجاد کند. و بیش از 10 میلیون انسان کشته شوند.

پس در اصل جامعه و کل مردم خالق ابزار کشتار دسته جمعی به نام هیتلر بوده اند و هیتلر در اصل بازتاب عملکرد و رفتار ضد انسانی جامعه بوده است.

اگر در حقوق اجتماعی مردم خود را موظف به کمک به نیازمندان بدانند و به یکدیگر احترام بگذارند و یکدیگر را تحقیر نکنند و توهین نکنند و حق یکدیگر را نخورند
بنابر این در جامعه چنین معظل هائی ایجاد نمیشود.

انسانها ذاتا دوست دارند احترام ببینند و احترام بگذارند و محبت ببینند و محبت کنند و عشق بورزند و عشق ببینند
اما وقتی یک فردی خلاف این را تجربه میکند این تجربه از درون شخصیت این فرد به جامعه منعکس میشود و هر چقدر این رفتار بیشتر برای فرد تکرار شود انعکاس ان شدیدتر خواهد بود.

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگر قرار است کسی اعدام شود به نظر من این سه نفر باید اعدام شوند از توضیحات و اعترافات خودشان کاملا مشخص است که پدر و مادر دختر را تهدید کرده اند تا انها برای قصاص رضایت بدهند.
همچنین با کمک وکیل اعترافات خود را پس گرفته اند و به دروغ اعلام کرده اند که او را نکشته اند.
و در نتیجه به زودی آزاد خواهند شد تا در جامعه آزادانه بروند دختری دیگرا را تجاوز و بکشند.

اما افرادی که مسلحانه در کوچه و خیابان دست به اقدامی میزنند اکثرا به دلیل انتقام و اینکه قانون نمیتواند حقشان را بگیرد خودشان دست به این کار میزنند
به جز موارد استثنائی که سرقت مسلحانه و موارد مشابه است که انها استثناء هستند ولی افرادی که تجاوز به عنف میکنند و قربانی را به هر نحوی میکشند اینها شایسته بخشش نیستند چون ممکن است بار دیگر این عمل را بارها تکرار کنند.
با اینکه اعدام کردن برای این افراد مجازات کمی است اما تنها راه است و باید از جامعه حذف شوند.

سه مرد جوان که متهم می باشند دختری را ربوده، مورد آزار قرار داده و به قتل رسانده‌اند با اعلام رضایت اولیای‌دم برائ محاکمه به لحاظ جنبه عمومی جرم، پای میز محاکمه رفتند! این سه جوان متهم می باشند سال۸۷ دختر جوانی به نام «سحر» را در منطقه ملارد شهریار به قتل رسانده‌اند. این پرونده زمانی تشکیل شد که ماموران پلیس از طریق پرستارانی در بیمارستان ملارد در جریان مرگ دختری قرار گرفتند که به سبب آزار جنسی و مسمومیت دارویی جانش را از دست داده‌بود. پرستاران به پلیس گفتند سه پسر جوان این دختر را به بیمارستان آوردند و هنوز هم خارج ایستاده‌اند.

سه جوان که نیما، بابک و حامد نام دارند بازداشت شدند و مورد بازجویی قرار گرفتند. نیما در تحقیقات گفت: من با سحر آشنا شدم و او را به باغی در حوالی ملارد بردم. دو دوستم هم آنجا بودند. ما به دختر جوان مقدار بسیاری قرص خوراندیم و او را مورد آزار جنسی قرار دادیم. قصدمان این نبود، او را بکشیم فقط می‌خواستیم با او رابطه داشته ‌باشیم.
تحقیقات بعدی پلیس نشان داد این دختر جوان، دانشجویی است که خانواده‌اش از مفقود شدن او خبرداده‌بودند. او چندماه قبل با نیما آشنا شده بود و در این مدت با او رابطه داشت اما دوستان نیما را نمی‌شناخت.
بنابراین اطلاعات، ماموران دو متهم دیگر را هم مورد بازجویی قرار دادند. حامد متهم ردیف دوم تایید کرد با مقتول رابطه داشت. او گفت: «ما سه نفر ۱۸ ساعت این دختر را مورد آزار جنسی قرار دادیم و به او دیازپام خوراندیم تا نتواند حرکت کند. بعد که بدحال شد ترسیدیم، بمیرد به همین سبب سریع او را به بیمارستان بردیم.»
گزارش پزشکی قانونی گره دیگر این پرونده را گشود و متخصصان اعلام کردند تجاوز به این دختر به عنف بوده است. متخصصان همچنین عنوان کردند دختر جوان به دو سبب مسمومیت دارویی و تجاوزات پی‌درپی جان خود را از دست داده‌است. بنابراین پرونده تکمیل و برائ رسیدگی به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده‌شد.
روز قبل در ابتدای جلسه محاکمه بعد از اینکه کاکولی نماینده دادستان تهران در جایگاه حاضر شد و گزارشی از پرونده ارایه کرد، اعلام کرد با توجه به اعلام گذشت اولیای‌دم درخصوص قصاص، دادستانی درخواست مجازات متهمان به لحاظ جنبه عمومی جرم را دارد.
کاکولی گفت: بنابر اطلاعات و مدارکی که در پرونده ‌است متهمان با کشاندن سحر دختر دانشجو به داخل باغی در ملارد شهریار او را ساعات طولانی مورد آزار جنسی قرار دادند. آنها سپس با خوراندن دارو به متهم او را مسموم کرده و به قتل رسانده‌اند. از آنجایی که اولیای‌دم اعلام رضایت کرده‌اند و جنبه خصوصی جرم منتفی شده‌است به نمایندگی از سوی دادستان بر اساس ماده ۶۱۲ قانون مجازات اسلامی و به سبب بیم‌تجری برائ متهمان درخواست صدور حکم مجازات دارم.
در ادامه نیما متهم ردیف اول در جایگاه حاضر شد. او اتهام مشارکت در قتل را رد کرد و گفت: من نقشی در قتل نداشتم. چندماهی می‌شد که یکی از دوستانم شماره من را به سحر داده‌بود چندین بار او را دیدم و با هم رابطه دوستانه‌ای برقرار کردیم بعد از طریق دوستم متوجه شدم سحر قصد ازدواج با من را دارد. او به دوستم گفته‌بود می‌خواهد به من پیشنهاد ازدواج بدهد و بسیار از من خوش‌اش می‌آید اما من چندان به او علاقه‌مند نبودم تا اینکه روز اتفاق پیشنهاد دادم به اتفاق سحر و دو دوستم حامد و بابک به باغی برویم در آنجا به سحر پیشنهاد دادیم با او رابطه داشته ‌باشیم و سحر هم قبول کرد. او خودش به این رابطه راضی بود. قرص‌های دیازپام را هم خودش خورد و ما هیچ نقشی در خوراندن قرص‌ها نداشتیم به همین سبب هم قتل سحر را قبول ندارم. هر آنچه من و دوستانم در اداره پلیس گفتیم تحت فشار بوده‌است و این گفته‌ها را قبول نداریم.
در ادامه متهم ردیف دوم در جایگاه حاضر شد او هم اتهامش را رد کرد و گفت: قبول دارم بارها و بارها با سحر رابطه داشتم و ساعات طولانی در باغ بودیم اما او خودش راضی به این کار بود و من اصلا نمی‌دانم چرا قرص‌های دیازپام را می‌خورد. ما قصدی برائ کشتن او نداشتیم و اگر می‌خواستیم سحر بمیرد به جای اینکه او را به بیمارستان ببریم و سعی کنیم نجاتش دهیم، رهایش می‌کردیم تا همانجا جان بدهد و بعد هم جسد را سر به نیست می‌کردیم. ما هیچ قصدی برائ قتل او نداشتیم.
در ادامه متهم ردیف سوم در جایگاه حاضر شد. او هم اتهام را رد کرد و گفته‌های دو متهم دیگر را مورد تایید قرار داد. سپس وکلای متهمان در جایگاه حاضر شدند و دفاعیات خود را ارایه کردند.
با پایان یافتن جلسه محاکمه هیات قضات برائ صدور رای دادگاه وارد شور شدند.