من از اخطار نمیترسم آقای عزیز .........حرفم رو میزنم ......تا حالا هم زدم ......اخطار هم گرفتم اخراج هم شدم ......ولی در قبال اظهارات بی پایه و اساس .....اظهارات شبهه افکن ..........نادرست .....سکوت رو جایز نمیدونممحمد کامنتتو من خوندم،ادیتش کن قسمت 88 رو که برات بد نشه چون اخطار میدن و خلاصه کل تاپیکو پاک میکنن
==========
در رابطه شوخی هم یاد بگیر محمد اخلاق رو اولویت قرار بدی،نه بحث رو.اخلاق اولویته و باید با طرف مقابلت مثل یه داداش رفتار کنی.وقتی من باهات شوخی میکنم حتی اگر خوشت نمیاد از شوخی من،به همون آموزه های دینی که میدونم بهش باور داری،با شوخی و مهربونی جواب بده.من هم میتونم صد برابر مغرورانه تر و متکبرانه صحبت کنم ولی اینجا باشگاه مهندسانه،باشگاه جوون ها و همه برادر و آجی هم هستیم.
در مورد این مسئله فکر کن چون ده ها بار دیدم که با کساییکه برخورد داری،بخوردت بشدت تند هست.
مسکن مهر که ادامه داره کی گفته بستنش همین الآن مسکن مهر خرمشهر دارن رووش کار میکنن،مسکن مهر شوش داره تکمیل میشه با چشمای خودم هر روز از اون مسیر رد میشم میبینم،مسکن مهر خرمشهر سمت کوی بهروزش کلنگش خورد من نمیدونم شما منظورت از تعطیلی مسکن مهر چیست،دولت روحانی که گفته اقدامات احمدی نژاد رو ادامه خواهد داد.بگذریم
ببین مشکل امثال من با امثال شما در اینه "مسکن مهر رو که حالا متوقف کردند ......چرا همینطور نقدینگی رفت بال"
یعنی تصورت از اقتصاد چیز دیگریس،واسه همین بحث ما به نتیجه نمیرسه،چه من اشتباه کنم چه شما فرقی نداره،وضعیت پولیمون رو ببین،جوک شده
=============
در مورد این جملت هم "**** گران آبرویی ندارند که شما و امثال شما بخواید از اونها دفاع کنید" میزارم به پای اینکه کلا نفهمیدی منظورم چی بوده و هدفم از اون بحث چی بوده.
=============
من اول جملم گفتم که "حقیقتش رو بخوای در نگاه یه کشور دیگه" نه در نگاه من،ولی این جملت هم "اصلا چون به حساب نمیام تحریم میشیم .......متاسفم برای شما .......حتما کشورهای پادشاهی مزدور غرب خیلی مهم ستند ......مثل بحرین......امارات" میزارم به پای اینکه باز درست نفهمیدی من چه نوشتم این شکلی برداشت کردی.البته من برات متاسف نیستم،چه ایرادی داره یوقت هم شما اشتباه کنینمیشه که همش ما اشتباه کنیم
آره کشور هایی مثل بحرین و امارات مفید ترن واسه کشور ها اروپایی یا آمریکایی،چون سود دارن واسشون.ولی کشوری مثل ایران نه باج میده نه سودی واسشون داره چرا باید تحریم نکنن؟!
ببین فرض کن تو یه روستا 10 نفر فروشنده باشن یکیشون خانم باشه اسمش ایران،9تا فروشنده دیگه غلات و گوشت و لباس و چایی میران روستا میفروشن ولی اون خانم ایران خودش توی خونه شکلات درسته میکنه و میاره واسه فروش،وقتی اون 9 تا از اون زنه خوششون نیاد چیکار میکنن؟! میگن نه ازش میخریم و نه بهش میفروشیم!
ولی حالا ببین آمریکا یا اروپا آیا جرآت دارن چین رو تحریم کنن؟جرات میخواد 1درصد اقتصاد چین تحریم بشه ببین چنتا شرکت توی اروپا و آمریکا فلج میشن.مگه شر حرته![]()
![]()
حالا متوجه شدی؟
من دوست دارم توی ایران یه سری کارخانه و کالاهای عظیم،یه سری قوانین عالی برای جذب توریست،یه کشور متحد برای شکستن هر سدی داشته باشیم که کلمه تحریم واسه ما جوک باشه همونطور که واسه چین هست.
روسیه هم به یه همچین نتیجه ای رسیده.
بگذریم.بحث تاپیک بیخودی به بیراهه رفت.
==============
پست آقا sfk123 رو مطالعه کن خیلی زیباست من دارم میخونمش ، جدی میگم :
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...لبلاغه/page3?p=8082390&viewfull=1#post8082390
موفق باشی ممد جان(تو با من شوخی نداشته باش ولی من با تو شوخی دارم،این جمله ایه که به همه میگم)
معذرت میخوام حالا یاد بسته شدن و حذف تاپیک افتادید؟........شخص شما تاپیک رو سیاسی کردین ......حالا من شدم بد و قانون شکن ......شما خوب؟
ما اگه یه خورده صداقت تو حرفوت هست لطفا پستهای سیاسی خودتون رو حذف کنید تا بنده هم این کار رو بکنم ......البته من نمیدونم جناب و خیلی های دیگه که خیلی دوست دارن برخی حرف ها رو بزنن خودشون تاپیک نمیزنن و شروع کننده نیستن ...........نکنه از اخطار و اخراج میترسن ...گرچه وقتی هم میگیرین آن چنان مظلوم نمایی در میارن که انگار فقط تاپیک اونها حذف میشه ......فقط انا اخطار میگیرن.....

ممنون از حرف قشنگ شما .......شما هم یاد بگیر ......هر شوخی و هر حرفی جای خودش رو میطلبه .......با هم سن و سال خودت هر نوع شوخی ای بکن .......در اظهاراتی که بعضا از شما دیدم چیزی از برادری و دوستی ندیدم .......اونایی هم که شما میفرمائید خودشون زبان دارند .....در خصوصی بگن ......باهاشون حرف خواهم زد .......و اگر هم اشتباه کردم شهامت عذرخواهی دارم
دوست محترم ......چنین بار خود دولتی ها در قبال توفق مسکن مهر حرف زدند ........و انقدر تسهیلات رو بردن بالا که مردم تمایلی به خانه دار شدن مسکن مهر نداشته باشند
[h=3]پروژه مسکن مهر «پردیس» متوقف شـد - خرداد نیوز[/h]خرداد نیوز سایت اصلاح طلب از حامیان فتنه
[h=3]تکمیل پروژههای مسکن مهر “هسا” از سال ۹۲ به بعد تقریبا متوقف شده[/h].
[h=3]ثبتنام مسکن مهر پردیس متوقف شد - پارسینه[/h].
[h=3]تبديل مسکن مهر 99ساله به خود مالکي متوقف شد - روزنامه آفرینش[/h].
اتفاقا چند وقت پیش جلوی مجلس تجمعی بود برای مسکن مهر که چرا دولت محترم دارد با این طرح همچین رفتاری میکند و حتی رهبر انقلاب در این زمینه وارد شدند که بعد دستور ایشون دوباره آقایون در این باره یک تکونی خوردن
[h=3]اجراي پروژههاي مسكن مهر با تذكر رهبر معظم انقلاب به دولت[/h]
البته متاسفانه الآن هم دوباره دارن اقدامات دیگری برای ضربه زدن به این طرح میکنند ......طرح مسکن اجتماعی خودشون رو ارائه نمیدن ......تحمل خانه دار شدن مردم با طرح مسکن مهر رو هم ندارنمجري ويژه در طرح مسكن مهر تصريح كرد: با تذكر رهبر معظم انقلاب به دولت درباره تسريع در اجرا و تحويل واحدهاي مسكن مهر به مردم، اجراي پروژهها سرعت يافت و مسئولان به اين نتيجه رسيدند كه بايد كمك كنند. افزايش تسهيلات مسكن مهر از 25 ميليون تومان به 30 ميليون تومان هم در پي تأكيدات رهبر معظم انقلاب بود.
آقای عزیز!........تحریم ایران به خاطر چیه؟........روسیه رو چرا تحریم کردن؟.......روسیه نکنه از نگاه شما یک کشور کوچول موچوله؟!
البته تحریم ایران خیلی واضح است .......و حتی اگر این دست تحریم ها برداشته بشه ......مشخصا غربی ها و در راسش آمریکای ظالم دست از دشمنی با ما بر نمیدارد .......اینکه کسانی چشم بسته باشند به دست دشمن و در قبال حرف از سوتدبیر و سومدیریت میزدن و در قبال وضعیت اقتصاد اقدام عملی داخلی نکنند .......مشخص است......نامه های اخیر اقتصاد دانان به دولت آقای روحانی رو بخونید .......راستی شما اقتصاد دان هستید؟

اتفاقا ما هم دوست داریم همچین چیزی باشه ......این مسائل در وضعیتی رخ میده که کشور آرامش داشته باشد .......نه مثل زمان 88 که ملت از ترس شکستن شیشه ها و تخریب اموالشون کر کره حتی مغازه ها رو مجبور بودن بدن پائین
اظهارات این فرد انقدر توهین آمیز است که ارزش خوندن ندارد .....این فرد هم جرات زدن تاپیک ندارد و فقط دنبال تخریب کردن تاپیک های دیگران است
جمهوری اسلامی ایران موفق باشد