واقعا دل به دل راه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آگرین

عضو جدید
سلام به همه دوستان
چقدر عبارت "دل به دل راه داره "را قبول دارید ، آیا این عبارت به طور کلی صحت داره ؟

ممنون میشم اگه جواب بدید:gol::gol::gol:

AmirReza.R

کاربر فعال
به نظر من رابطه ی قلبی و فکری بین انسانها واقعا وجود داره،حداقل تجربه تاحالا اینو به من ثابت کرده.

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان
چقدر عبارت "دل به دل راه داره "را قبول دارید ، آیا این عبارت به طور کلی صحت داره ؟

ممنون میشم اگه جواب بدید:gol::gol::gol:
من کاملا اعتقاد دارم که دل به دل راه داره به شرطی که دل دل باشه نه یک احساس زودگذر.
همیشه شاد باشین.

pishoo

عضو جدید
خیلی مطمئن نیستم ولی بعضی اوقات اینطوری بوده. امیدوارم دلم به دلش راه داشته باشه

آگرین

عضو جدید
شاید براتون پیش امده نسبت به کسی احساس خوب و یا احساس بدی داشتید ، شاید ان یک نفر هم همون احساس (خوب یا بد)را به ما داشته باشه, شاید کسی باشه که حتی برای بار اول دیده باشیم , شناختی از آن نداریم و بی دلیل از آن خوشمون نمیاد (یا برعکس ) به نظرتون انهم همون احساس را به ما داره؟؟
وقتی با یک نفر در این مورد مشورت کردم گفت دل به دل راه داره

بابك طراوت

عضو جدید
کاربر ممتاز
انسان توانايي هاي شگرفي داره كه به مرور زمان و بعلت بكار نبستن آن كمرنگ شده است از جمله تله پاتي (ارتباط مغز به مغز) و حس ششم و ديدن با چشم سوم ...
اطراف هر انسان هاله اي نوراني وجود داشته كه حكماي عهد عتيق بدون معاينه بيمار و فقط از طريق ديدن بيمار بگونه اي كه من از آن به ديدن با چشم سوم ياد ميكنم قادر بوده اند از تغيير رنگ هاله نوراني به بيماري شخص پي ببرند ... در ضمن هر انسان از خود تشعشعاتي صادر ميكند كه اگر با تشعشعات صادر شده از طرف شما جور در نيايد احساس ناخوشايندي بطور ناخود آگاه به شما دست ميدهد..... و يا برعكس
يا اينكه شما به ياد كسي مي افتيد كه ناخودآگاه او هم در همان لحظه بياد شماست كه اين به ارتباط مغز به مغز يا دل با دل بر ميگردد كه ما از آن به دل به دل راه داره تعبير ميكنيم...
توانايي پيشگويي هم جزو توانايي هاي انسانهاست .... توانايي هاي انسان بي نهايت است فقط بايد روش پرورش استعدادهاي نهفته خود را بشناسيم ...
رسد آدمي به جايي كه بجز خدا نبيند .... بنگر كه تا چه حد است مقام آدميت

دوشس

عضو جدید
حق با طراوته....... از نظر علمي هم ثايت شده هر فكري كه ما مي كنيم يا هر حرفي كه مي زنيم يك طيف انرژي از خودش ساطع مي كنه كه روي تمام جهان اطراف ما تأثير مي ذاره.... به همين خاطره كه هميشه مي گن كه مثبت فكر كنين... انسان به هر چيزي كه فكر كنه اونو به طرف خودش جذب مي كنه... حتي اگهدر مورد يه چيزي كه نميخواد كه براش اتفاق بيفته زياد فكر كنه دقيقاً همون چيزو به سمت خودش جذب مي كنه.... تمام كائنات به افكار ما جواب خواهند داد.... افكار و حرفهاي شما انرژي شون رو به ديگران هم منتقل مي كنن كه همون تله پاتيه و طرف به طور ناخودآگاه از احساس شما نسبت به خودش مطلع مي شه و عكس العمل نشون مي ده..... جالب اينه كه شما اگه از اين انرژي مطلع باشين مي تونين اونو تقويت كنين و تحت كنترل خودتون در بيارين و به اين ترتيب با ديگران رابطه فكري قويي برقرار كنين...

در ضمن اين مسأله غير از اثبات علمي در احاديث هم اومده...

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
منم فکر میکنم که این رابطه وجود داره وشدیدا بهش اعتقاد دارم چون برای من ثابت شده.

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
... انسان به هر چيزي كه فكر كنه اونو به طرف خودش جذب مي كنه... حتي اگه در مورد يه چيزي كه نميخواد كه براش اتفاق بيفته زياد فكر كنه دقيقاً همون چيزو به سمت خودش جذب مي كنه.... تمام كائنات به افكار ما جواب خواهند داد....

پس چرا من هر چی بیشتر به پول فکر می کنم ازش دورتر میشم ....:w00:

دوشس

عضو جدید
پس چرا من هر چی بیشتر به پول فکر می کنم ازش دورتر میشم ....:w00:
آخه شما اول بايد فكرت رو در كنترل خودت بگيري.... ثانياً در فكر شما نبايد هيچ چيز منفي باشه.... مثلاً نبايد با خودت فكر كني كه چرا من پول ندارم.... بايد فكر كني كه من پول دارم، حتي اگه نداري و اين رو واقعاً باور كني.... اونوقت پول خودش به طرفت مياد..... البته اين يكي از دلايلش هست.... دلايل ديگه اي هم داره كه اينجا نمي شه خيلي كامل گفت... اگه دوست داري بيشتر بدوني بهت توصيه مي كنم كه فيلم مستند راز رو نگاه كني......

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون
بین مامان و بابای من که ازین روابط پیچیده هست
مثلا مامانم میگه کاش به بابات گفته بودم فلان چیزم بخره
بعد که بابام میاد خونه میبینیم ای دل غافل کلک همونو خریده آورده
یا مثلا وقتی می خوان واسه خونه یه چیزی بخرن و جدا جدا میرن واسه انتخاب دوتاشون دقیقا یه چیز رو انتخاب می کنن
این از شواهد عینی ما
دیگه اثبات علمیش با شما

آگرین

عضو جدید
یا مثلا وقتی می خوان واسه خونه یه چیزی بخرن و جدا جدا میرن واسه انتخاب دوتاشون دقیقا یه چیز رو انتخاب می کنن
این از شواهد عینی ما
دیگه اثبات علمیش با شما
پونه جون برای خودم هم از این موارد پیش امده ، بله حق با شماست واقعا جالبه-من فکر میکنم بعضی چیزها هم از شناحت بوجود میاد (شناخت ورابطه دوستانه وصمیمیت خیلی افکار را بهم نزدیک میکنه)
ولی آیا برا ی کسانی که ما هیچ شناختی از آنها نداریم, ممکنه پیش بیاد؟

babyspooney

عضو جدید
این از شواهد عینی ما
دیگه اثبات علمیش با شما

آخی طفلونکیا از طرف من دو تا ماچ آبدار از هر کدوم بگیر :heart:

samis48

عضو جدید
آره
این یه حقیقت مسلمه !
اما درکش برای بعضیها سخته شاید جون باورش ندارند...
فقط کافیه با تمام وجودت از دورترین فاصله ها بخوای که حست رو منتقل کنی به یه دل دیگه....
اونوقت میبینی که چه زیبا این اتفاق میوفته.....