نه وجود نداره
دروغه محضه
میشه خواهش کنم بیشتر توضیح بدهیداين واقعا به من ثابت شده.......
من کاملا اعتقاد دارم که دل به دل راه داره به شرطی که دل دل باشه نه یک احساس زودگذر.سلام به همه دوستان
واقعا دل به دل راه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چقدر عبارت "دل به دل راه داره "را قبول دارید ، آیا این عبارت به طور کلی صحت داره ؟
ممنون میشم اگه جواب بدید![]()
میشه خواهش کنم بیشتر توضیح بدهید![]()
خیلی مطمئن نیستم ولی بعضی اوقات اینطوری بوده. امیدوارم دلم به دلش راه داشته باشه
چرا اینقدر عصبانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
... انسان به هر چيزي كه فكر كنه اونو به طرف خودش جذب مي كنه... حتي اگه در مورد يه چيزي كه نميخواد كه براش اتفاق بيفته زياد فكر كنه دقيقاً همون چيزو به سمت خودش جذب مي كنه.... تمام كائنات به افكار ما جواب خواهند داد....
آخه شما اول بايد فكرت رو در كنترل خودت بگيري.... ثانياً در فكر شما نبايد هيچ چيز منفي باشه.... مثلاً نبايد با خودت فكر كني كه چرا من پول ندارم.... بايد فكر كني كه من پول دارم، حتي اگه نداري و اين رو واقعاً باور كني.... اونوقت پول خودش به طرفت مياد..... البته اين يكي از دلايلش هست.... دلايل ديگه اي هم داره كه اينجا نمي شه خيلي كامل گفت... اگه دوست داري بيشتر بدوني بهت توصيه مي كنم كه فيلم مستند راز رو نگاه كني......پس چرا من هر چی بیشتر به پول فکر می کنم ازش دورتر میشم ....![]()
پونه جون برای خودم هم از این موارد پیش امده ، بله حق با شماست واقعا جالبه-من فکر میکنم بعضی چیزها هم از شناحت بوجود میاد (شناخت ورابطه دوستانه وصمیمیت خیلی افکار را بهم نزدیک میکنه)والا از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون
بین مامان و بابای من که ازین روابط پیچیده هست
مثلا مامانم میگه کاش به بابات گفته بودم فلان چیزم بخره
بعد که بابام میاد خونه میبینیم ای دل غافل کلک همونو خریده آورده
یا مثلا وقتی می خوان واسه خونه یه چیزی بخرن و جدا جدا میرن واسه انتخاب دوتاشون دقیقا یه چیز رو انتخاب می کنن
این از شواهد عینی ما
دیگه اثبات علمیش با شما
والا از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون
بین مامان و بابای من که ازین روابط پیچیده هست
مثلا مامانم میگه کاش به بابات گفته بودم فلان چیزم بخره
بعد که بابام میاد خونه میبینیم ای دل غافل کلک همونو خریده آورده
یا مثلا وقتی می خوان واسه خونه یه چیزی بخرن و جدا جدا میرن واسه انتخاب دوتاشون دقیقا یه چیز رو انتخاب می کنن
این از شواهد عینی ما
دیگه اثبات علمیش با شما