واقعا ادم صفر كيلو متر ميشه ؟!!!

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من 2 روز پيش داشتم تلويزيون ميديم شبكه خبر ساعت 6
يه گزارش بود از مكه و اينا بعد خبر نگاره داشت ميگفت كه چقدر حج فايد ه داره و اينا
آخر گزارش گفتش :
" مكه واقعا جاي عالي اي هستش و مسلمونا بعد از حج رفتن دوباره تمام گناهانشون پاك ميشه و دلشون سفيد ميشه "
البته تو اين مايا بود ولي واقعا همين رو گفت

آيا واقعا ادم بعد مكه رفتن تمام گناهانش پاك ميشه ؟
اگه اين طوره كه من برم الان يكي رو بكشم يه دست برم مكه ميرم تو بهشت

خواهشا يكي از دوستان اين شبهه رو برام بر طرف كنه :surprised::surprised:

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستي كجاي قرآن همچين چيزي اومده ؟

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
يه گزارش بود از مكه و اينا بعد خبر نگاره داشت ميگفت كه چقدر حج فايد ه داره و اينا
آخر گزارش گفتش :
" مكه واقعا جاي عالي اي هستش و مسلمونا بعد از حج رفتن دوباره تمام گناهانشون پاك ميشه و دلشون سفيد ميشه "

خواهشا يكي از دوستان اين شبهه رو برام بر طرف كنه :surprised::surprised:

عزیز من کسی که میره حج نباید حق الناس گردنش باشه مگه ندیدی حاجی که میره تمتع قبلش از همه حلالیت میطلبه

اما خدا از حق الله میگذره نه حق الناس

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستي كجاي قرآن همچين چيزي اومده ؟

کتاب الله و عترتی:gol:برادر من خدا احم الراحمینه و خودش گفته که اگه انسان میدونست من چقدر عاشقش هستم هر لحظه جون میداد.

اما یه شبهه سنگین که دامنگیر سایت هست که البته ربطی به اینجا نداره اما خواستم عنوان کنم اینه که یه عده قرآن تنها رو بهونه میکنن برا ارائه مدرک. همونطور که عنوان کردم کتاب الله و عترتی و منابع اهل بیت هم مرجع هست. متاسفانه این خودش یه شبهه از نوع واقعا جنگ نرم هست که قصد دارن روی سایر آثار اسلامی به عنوان منبع خط بطلان بکشن.:gol:

paeeizan

اخراجی موقت
فكر نكنم..... مثلا" ميخاسته ارزش معنوي حج رو بگه .....
.
.
.
هست كه ميگن هركس 3شب از شعبان رو روزه بگيره ..انگار يكسال روزه گرفته .....درصورتي كه خود ماه رمضان نيز واجب گرديده.....

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما یه شبهه سنگین که دامنگیر سایت هست که البته ربطی به اینجا نداره اما خواستم عنوان کنم اینه که یه عده قرآن تنها رو بهونه میکنن برا ارائه مدرک. همونطور که عنوان کردم کتاب الله و عترتی و منابع اهل بیت هم مرجع هست. متاسفانه این خودش یه شبهه از نوع واقعا جنگ نرم هست که قصد دارن روی سایر آثار اسلامی به عنوان منبع خط بطلان بکشن.:gol:
;);)
من به اين دليل اين رو گفتم چن به نظرم قرآن دست كاري نشدست
نميگم بقيه حتما شده اند
ولي خيلي باور نكردني كه همه اش يه راست بدون دست كاري باشه

آخرین ویرایش:

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
;);)
من به اين دليل اين رو گفتم چن به نظرم قرآن دست كاري ندست
نميگم بقيه حتما شده اند
ولي خيلي باور نكردني كه همه اش يه راست بدون دست كاري باشه

سحیفه سجادیه؟نهج البلاغه؟ادعیه اهل بیت (ع)؟

اینها همه مکتوب شده و با سند معتبر به ثبت رسیده اند.

سید رضی از روی نقل قول نهج البلاغه رو جمع نکرد بلکه از روی اسناد اونها رو جمع کرد.

بعد از غیبت کبری هم فقها کتابهایی رو به چاب رسوندن که ناشی از اجتهادشون بود نه نظر شخصیشون.

علم رجال به وجود اومد برا اینکه نقل قول درست از غلط تشخیص داده بشه.

فقیه الکی به درجه اجتهاد نمیرسه یا مرجع تقلید الکی واجد شرایط نمیشه.

شما استادت توی دانشگاه این دروسی رو که به شما میگه شما در صحتش شکش داری؟قانون نیوتون بی ارزشه و کاریی نداره؟قدمت بعضی از مباحث به 10 قرن میرسه اما چون قدیمی هستند بی ارزش هستند؟

علم رجال اومده که هر نقل قولی به خورد تو دادن قبول نکنی. بلکه اومده تا اعتبار اون رو سبک سنگین بکنه.

eder

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی دستورات اسلام (آخوندا) رو دیدی و شاخ در آوردی آماده ی کافر شدن هستی

بابا اینا چیزا خیلی ساده ای هست .. اگه نمی فهمی مشرکی

به قلبت رجوع کن و این چرندیات رو باور نکن .... خدا پارتی بازی نمی کنه !!

a30r

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه حق الناس نباشه آره
حالا خوبه این گفت با حج کیلومتر گناهات صفر میشه
من پریشب یه چیزی شنیدم گوشام لق لق میکنه هنوز
یه آقای دکتر 35 ساله با خانومش که 30 سالش بوده رفتن پیش یک عدد خانونم خوشگلی و به ازای 65 سال مجموع سنینشون 25 میلیون تومن دادن تا خانومه گناهاشونا صفر کنه!!!!تو تهران همه چی پیدا می شه !!!!!!!!!!!!!!
دکتر مملکت مارو باش ببین کی ههست و چی هست

eder

عضو جدید
کاربر ممتاز

سید رضی از روی نقل قول نهج البلاغه رو جمع نکرد بلکه از روی اسناد اونها رو جمع کرد.

بعد از غیبت کبری هم فقها کتابهایی رو به چاب رسوندن که ناشی از اجتهادشون بود نه نظر شخصیشون.

شما استادت توی دانشگاه این دروسی رو که به شما میگه شما در صحتش شکش داری؟قانون نیوتون بی ارزشه و کاریی نداره؟قدمت بعضی از مباحث به 10 قرن میرسه اما چون قدیمی هستند بی ارزش هستند؟

علم رجال اومده که هر نقل قولی به خورد تو دادن قبول نکنی. بلکه اومده تا اعتبار اون رو سبک سنگین بکنه.

استادای ما تو دانشگاه از چرتکه استفاده نمی کنن !!!!

عزیز دین و مذهب راهه .... راه 1400 سال پیش بدرد الان نمی خوره ... کسی دیگه سوار قاطر نمیشه !!

یه نگاه به امضام بنداز ....واسه تو نوشتم ;);)

esmaeili60

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا اسلام دين قلبي و معرفته

منظور از صاف شدن نه اينكه تو كاريو بدوني غلطه و عمدا انجام بدي بعدش هم توبه كني

بلكه منظور انجام يه سري كارا بدون غرض و سهوا

البته بعد از مكه هم بايد روحيت عوض بشه و مرد بشي (اصطلاحا)

و گناهاتو و اشتباهاتو جبران كني

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز

مساله اينجاست اينا كه مياند بد تر ميشند
چون فكر ميكنند يه بار صفر كيلومتر شدند ...

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
استادای ما تو دانشگاه از چرتکه استفاده نمی کنن !!!!

عزیز دین و مذهب راهه .... راه 1400 سال پیش بدرد الان نمی خوره ... کسی دیگه سوار قاطر نمیشه !!

یه نگاه به امضام بنداز ....واسه تو نوشتم ;);)

اتفاقا اسلام اینجاست تا یه عده دین زده مثل قاطر سوارت نشن برت نگردونن به قبل از 1400 سال پیش.

devil may cry

عضو جدید
دین ما برای آدمهای پولدار شرایط عالی داره میتونند نماز نخونند و روزه نگیرند و یه بخشی از پولشون رو به ..... بدند و پولشون رو تمیز کنند و ..... واقعا شرایط برای ادمهای پولدار عالیه

• Like
واکنش ها: eder

Mohsen89

عضو جدید
گناهای آدم بخشیده میشه ، ولی نه هر گناهی !

همونطور که دوستمون گفت حق الله بخشیده میشه ولی حق الناس نه ..

eder

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا اسلام اینجاست تا یه عده دین زده مثل قاطر سوارت نشن برت نگردونن به قبل از 1400 سال پیش.

.... مواظب حرف زدنت باش ... نیاز نیست شعور دینی و خونوادگیت رو به همه نشون بدی ....

حیف که ارزشش رو نداری .....

همین امسال تو ان که دین رو بخوبی به همه نشون میدن ;)

ببین مورتا جان.... حرف امسال این بابا رو باور کن ... بهشت در انتظار توست

esmaeili60

عضو جدید
کاربر ممتاز
دین ما برای آدمهای پولدار شرایط عالی داره میتونند نماز نخونند و روزه نگیرند و یه بخشی از پولشون رو به ..... بدند و پولشون رو تمیز کنند و ..... واقعا شرایط برای ادمهای پولدار عالیه

البته به شرطي كه پولش حلال باشه تا جايگزين بشه

.... مواظب حرف زدنت باش ... نیاز نیست شعور دینی و خونوادگیت رو به همه نشون بدی ....

بابا با ارامش با هم بحث كنيد

و هميشه قسمت پر رو هم در نظر بگيريد

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه حق الناس نباشه آره
حالا خوبه این گفت با حج کیلومتر گناهات صفر میشه
من پریشب یه چیزی شنیدم گوشام لق لق میکنه هنوز
یه آقای دکتر 35 ساله با خانومش که 30 سالش بوده رفتن پیش یک عدد خانونم خوشگلی و به ازای 65 سال مجموع سنینشون 25 میلیون تومن دادن تا خانومه گناهاشونا صفر کنه!!!!تو تهران همه چی پیدا می شه !!!!!!!!!!!!!!
دکتر مملکت مارو باش ببین کی ههست و چی هست
اکرم جان خودت به این حرفی که شنیدی باور داری؟
قطعا خبر کذبه
مگه ما مسیحی هستیم تا با اعتراف کردن پیش کشیش گناهمون بخشیده بشه

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز

ممنون تعبیر قشنگی بود ولی بهتر نبود بحای کلمه مرد شدن از کلمه انسانیت استفاده میکردید:cool:
درسته در ادبیات ما متاسفانه از مرد بحای کلمه انسان استفاده میشه ولی با تمام این احوال به خانمها برمیخوره

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز

من حرف بدی نزدم صرفا یه تمثیل بود به زبون خودت و کلماتی که خودت توی پست نقل قول به کار بردی.

garshasbi-m

عضو جدید

بادرود:gol:
دوست عزيز يه جوري ميفرماييد از روي سند به ثبت رسيده آدم فكر ميكنه 1400 ساله اداره ثبت مشغول ثبت اين اسناده ، ولي دوست من همين سندها هم كه شما ميفرماييد همش نقل قول فلان بن فلان هست
و اما ما هر حديثي رو كه دوستان گفتند و بهش ايراد وارد كرديم گفتن كه اين حديث معتبر نيست سوالي مطرحه اگر معتبر نيست و ميگيد جعليه پس چرا از توي كتابها حذفش نميكنن شما يه نگاهي به بحارالانوار يا اصول كافي يا حليه المتقين بندازين پر از حديثهاي اين شكليه ولي كسي كاري نميكنه و جالبه كه خيلي هم از باارزش بودن اين كتبها ميگن
و اما در مورد فقها و مجتهدين گفتيد ، وقتي كه نگاه ميكنيم ميبينيم كه فتواهاشون با هم در بعضي جهات تناقض دارن مثلا همين قضيه صيغه دختر باكره بعضي ميگن اجازه پدر واجب هست بعضي ميگن احتياط واجب هست بعضي ميگن لازم نيست و..... يا اينكه در مورد ارث جديدا شنيدم ميگن آيت اله صانعي گفته كه زن و مرد برابر ارث ميبرن ، حالا به نظر شما با وجود اين تناقضات من بايد به حرف مراجع اعتماد كنم
و اما در مورد قوانين نيوتون و ديگران پيشنهاد ميكنم با دوستاني كه در دانشگاه فيزيك ميخونن مشورت كنيد ميبينيد كه خيلي از اين قانونها به مرور زمان و با پيشرفت علم نقض ميشن و به جا شون قوانين جديدي مياد و اولين اصلي كه به دانشجو هاي فيزيك ياد ميدن اينكه هميشه به چيزي كه ميشنويد شك داشته باشيد . بله دوست من بنده به حرفهاي استادم هم شك دارم مگر اينكه بتونه با دليل محكم اثباتش كنه
:gol::gol::gol:

esmaeili60

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون تعبیر قشنگی بود ولی بهتر نبود بحای کلمه مرد شدن از کلمه انسانیت استفاده میکردید:cool:
درسته در ادبیات ما متاسفانه از مرد بحای کلمه انسان استفاده میشه ولی با تمام این احوال به خانمها برمیخوره

راست ميگي يادم باشه از اين كلمه استفاده كنم- ممنونننننننننننننننننننننننننننننننن

الان حلال کردن پول کاری نداره یه بخشیش رو به ...... میدی بعد پول ادم حلال میشه;مثل صادق پر محصول و .......

فكر نكنم اين جوري پاك شه

ايني كه تو ميگي مربوط به يه سري پول ديگست و توي چشم مردم اين جوريه

و الا پولي كه از راه دزدي و............. تا به صاحبش ندي و جبران نكني كه پاك نميشه

sara.NET

عضو جدید
خدا بزرگترين بخشنده ي توبه كاران واقعيه
حكمت حج تمتع هم همينه ، يعني تجديد پيمان با خدا (تجديد پيماني كه روز الست باهاش كرديم ، ولي همين كه پامون رسيد زمين يادمون رفت
)

چيز عجيبي نيست كه اگه هر كسي بتونه به مرتبه اي برسه كه حجش به طور كامل قبول بشه ، تمام گناهانش (جز حق الناس) بخشيده ميشه
اما شرط داره و اونم اينه كه توبه ش توبه ي نصوح باشه + نيت ش رو براي رضاي خدا خالص كنه
توبه اي هم نصوح هست كه بعد از اون زمان ، ديگه گناهي مرتكب نشه (يعني خودشو مسخره نكنه ، بعد از كلي گريه زاري و تحمل اعمال مشكل تمتع و عبادت ، دوباره برگرده سر گناهاي قبلي و جديد)
ازونجايي كه خدا علمش مطلقه و محدود به زمان نيست ، ميدونه كي پاي عهدش مي مونه و كي توبه ش توبه ي گرگه

پس كسي كه حج ش قبول ميشه و خدا ميدونه كه اين بنده ش تا آخر سر قولش مي مونه ، بعنوان جايزه و تشويق و لطف و بخشندگي ش ، تمام گناهاي قبلي ش پاك ميشه (جز حق الناس)
نكته : همه ي حجاج هم شامل اين تبصره نميشن
مثلا به اين حديث نگاه كنيد :
يكي از اصحاب حضرت امام جعفر صادق (ع) تو يه سفر حج به ايشون گفتن امسال چقدر زياد شده تعداد حجاج ؛ امام صادق هم گفتن ، نه ، من كه تعداد زيادي انسان نميبينم
بعد به صحابه شون ميگن از بين انگشتاي من نگاه كن تا ببيني چند تا انسان وجود داره
صحابه هم وقتي نگاه كرد ، ديد جز تعداد كمي آدم ، بقيه به هيبت حيوانات هستن ...

خوب چيزي كه مسلمه اينه كه هر چيز با ارزشي بهايي داره
بهانه زياده ، اما بي فايده

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
بادرود:gol:
دوست عزيز يه جوري ميفرماييد از روي سند به ثبت رسيده آدم فكر ميكنه 1400 ساله اداره ثبت مشغول ثبت اين اسناده ، ولي دوست من همين سندها هم كه شما ميفرماييد همش نقل قول فلان بن فلان هست
و اما ما هر حديثي رو كه دوستان گفتند و بهش ايراد وارد كرديم گفتن كه اين حديث معتبر نيست سوالي مطرحه اگر معتبر نيست و ميگيد جعليه پس چرا از توي كتابها حذفش نميكنن شما يه نگاهي به بحارالانوار يا اصول كافي يا حليه المتقين بندازين پر از حديثهاي اين شكليه ولي كسي كاري نميكنه و جالبه كه خيلي هم از باارزش بودن اين كتبها ميگن
و اما در مورد فقها و مجتهدين گفتيد ، وقتي كه نگاه ميكنيم ميبينيم كه فتواهاشون با هم در بعضي جهات تناقض دارن مثلا همين قضيه صيغه دختر باكره بعضي ميگن اجازه پدر واجب هست بعضي ميگن احتياط واجب هست بعضي ميگن لازم نيست و..... يا اينكه در مورد ارث جديدا شنيدم ميگن آيت اله صانعي گفته كه زن و مرد برابر ارث ميبرن ، حالا به نظر شما با وجود اين تناقضات من بايد به حرف مراجع اعتماد كنم
و اما در مورد قوانين نيوتون و ديگران پيشنهاد ميكنم با دوستاني كه در دانشگاه فيزيك ميخونن مشورت كنيد ميبينيد كه خيلي از اين قانونها به مرور زمان و با پيشرفت علم نقض ميشن و به جا شون قوانين جديدي مياد و اولين اصلي كه به دانشجو هاي فيزيك ياد ميدن اينكه هميشه به چيزي كه ميشنويد شك داشته باشيد . بله دوست من بنده به حرفهاي استادم هم شك دارم مگر اينكه بتونه با دليل محكم اثباتش كنه
:gol::gol::gol:

اولا اختلاف نظر در اجتهاد یه چیز طبیعی هست و هر کس ملزم به رعایت احکام عنوان شده از سوی مرجع خودش هست و نه دیگری.متاسفانه تقلید در مسائل دینی رو خیلی ها جدی نمیگیرن و اصولا همه در این مبحث علامه دهر میشن و مراجع رو به سخره میگیرن اما در فلسفه و تاریخ ماشاللا مقلد فوکویاما یا کسروی و هگل و ... میشن اون هم از نوع دو آتشه و به صورت وحی منزل.

قانون نیوتون نقض شده اما از اعتبار ساقط نشده برادر من.

بعدش هم هی ما میگیم علم رجال برای اعتبار حدیثه هی میگید بهار الانوار فلان بیسان. علم رجال روی همین کتابا داره بحث میکنه دیگه.

devil may cry

عضو جدید
راست ميگي يادم باشه از اين كلمه استفاده كنم- ممنونننننننننننننننننننننننننننننننن

فكر نكنم اين جوري پاك شه

ايني كه تو ميگي مربوط به يه سري پول ديگست و توي چشم مردم اين جوريه

و الا پولي كه از راه دزدي و............. تا به صاحبش ندي و جبران نكني كه پاك نميشه

دقیقا همینطوری هست و هر شخصی در طول زندگی هر کاری انجام داده و هر پولی از هر راهی بدست اورده یک قسمتیش رو بده تمام مالش حلال میشه و معمولا قبل از حج این کار رو انجام میدن;فقط شرطش این هست که به اون ..... که یک بخشی از مال رو میدی تاییدت کنه

Sarp

مدیر بازنشسته
سلام دوستان
آخر گزارش گفتش :

اینا همش دکونیه که آقایون باز کردند واسه کاسبی !

به نظر آقایون هر گناهی رو میتونی با 2 رکعت نماز پاک کنی !

یعنی این اسلامی که به ما رسیده بیشتر از اسلام ، یه ماده شوینده هست تا دین !

esmaeili60

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا همینطوری هست و هر شخصی در طول زندگی هر کاری انجام داده و هر پولی از هر راهی بدست اورده یک قسمتیش رو بده تمام مالش حلال میشه و معمولا قبل از حج این کار رو انجام میدن;فقط شرطش این هست که به اون ..... که یک بخشی از مال رو میدی تاییدت کنه

نمي دونم بايد بپرسم