واسه پدر مادرت تا حالا چیکار کردی؟

Engineer Sahar

عضو جدید
یه جون دارم که تو بدن من بی ارزشه، میدمش به تو تا برگردی، می دونم خیلیا اینجا منتظرن تا دوباره تو پیششون باشی، می دونم اگه بیای بهشتو با خودت میاری، ولی هیشکی نبودن منو احساس نمی کنه پس جونمو می دم به تو، برگرد بابا خیلی دوست دارم

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
چیکار باید میکردم؟؟؟؟؟

بیاین بحث رو از حالت یکنواخت در بیاریم یه طرف دعوا رو میگیرم:
پدر مادر برا من چیکار کرده که من برا اونا کار خاصی قرار باشه بکنم؟

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
وا !باعرض پوزش مگه علفیم که میگی همینجوریم بزرگ میشدیم

مگه من گفتم که علفیم؟؟؟؟
من میگم که به دنیا اوردنمونفوظیفشونه که بزرگمون هم بکنن.....منتی ندارن که بذارن رو سرمون....تازه باید کلی هم طلبکارشون باشیم!

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه من گفتم که علفیم؟؟؟؟
من میگم که به دنیا اوردنمونفوظیفشونه که بزرگمون هم بکنن.....منتی ندارن که بذارن رو سرمون....تازه باید کلی هم طلبکارشون باشیم!

آفرین زدی تو خال..."وظیفه".... همونطور که اونا در قبال ما این وظیفه رو دارن ماهم وظیفه داریم در قبال اونا شک نکن ;)

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
آفرین زدی تو خال..."وظیفه".... همونطور که اونا در قبال ما این وظیفه رو دارن ماهم وظیفه داریم در قبال اونا شک نکن ;)

چند مثال؟ وظایفی مثل احترام و اینا منظور نیست....تاپیک پرسیده چیکار!

ha_23

عضو جدید
بابام میگه بهم :
فرزند هنر باش نه فرزند پدر *فرزند هنر زنده کند نام پدر
سعی می کنم و هدفم اینه که فرزند صالحی باشم براشون ا فک میکنم قطعا این بهترین هدیه است. و از هر کار و هدیه هی با ارزشتره

ha_23

عضو جدید
خدایا پدر ومادرم رو عاقبت بخیر کن.الهی آمین
خدایا گناهانشون رو بیامرز.الهی آمین
خدایا همیشه فقط به خودت نیازمندشون کن.الهی امین

ha_23

عضو جدید
خیلی دلم براشون تنگ شد
کاش الان خونه بودم
امان از این غربت

Maenad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی دلم براشون تنگ شد
کاش الان خونه بودم
امان از این غربت

ایشالا سریع میگذره و میبینیشون
منم از خانوادم دورم و درکت میکنم
امیدوارم این دوری باعث شه بیشتر قدرشون رو بدونیم...

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظور تاپیک این بود که اگه بتونی یکی از آرزوهاشونو برآورده کنی اون چیه؟

برا من "هاشون"ی وجود نداره! ولی هاش! شاید مهم ترینش اینه که زن بگیرم و اون بچه ی منو ببینه.....ولی فک کنم باید حداقل 20 سال دیگه منتظر قسمت اول ارزوش بمونه....من تا نازی رو پیدا نکنم،زن نمی گیرم!!

ses

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
باید تا جایی که میتونی بهشون محبت کنی با هاشون حرف بزنی و به دستورتشون عمل کنی حتی اگه به ضررت باشه
مگر اینکه ضرر دینت رو بهت برسونن اون وقت فقط حرفشونو گوش نکن همین وبی احترامی نکن
البته این حرفا قشنگه چقد عمل کردنش مهمه
من از وقتی که با پدرم کنتاکت ندارم خیلی زندگیم عوض شده خدا شاهده
من که با مادرم کاملا صمیمی ودوستم حالا هم تقریبا با بابام سعی میکنم بیشترش هم بکنم پدرم خیلی جون شده از وقتی که با هم صمیمی تر شدیم خدا به هم این قدر عمر بده که بتونم نوکریشونو بکنم آمین

Maenad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برا من "هاشون"ی وجود نداره! ولی هاش! شاید مهم ترینش اینه که زن بگیرم و اون بچه ی منو ببینه.....ولی فک کنم باید حداقل 20 سال دیگه منتظر قسمت اول ارزوش بمونه....من تا نازی رو پیدا نکنم،زن نمی گیرم!!

خوبه
از آدم مثل شما همینم غنیمته...

آخرین ویرایش:

Carlina

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه میتونستم دوست داشتم که یه موفقیت بزرگ کسب کنم که همه جا خبرش برسه..بعدش روزی میاد که به خاطر این موفقیت تو یه تالار بزرگ با کلی دوربین و خبرنگار:w26: و کلی مردم:w32: جشن میگیرن تا ازم تشکر کنند.. لحظه ای میرسه تا ازم تقدیر شه و به روی سن میرم ..وای تصور اینکه چقدر تو اون لحظه به من و خودشون افتخار میکنن واسم شیرینه ..:w16:....

Maenad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه میتونستم دوست داشتم که یه موفقیت بزرگ کسب کنم که همه جا خبرش برسه..بعدش روزی میاد که به خاطر این موفقیت تو یه تالار بزرگ با کلی دوربین و خبرنگار:w26: و کلی مردم:w32: جشن میگیرن تا ازم تشکر کنند.. لحظه ای میرسه تا ازم تقدیر شه و به روی سن میرم ..وای تصور اینکه چقدر تو اون لحظه به من و خودشون افتخار میکنن واسم شیرینه ..:w16:....

به خودت که بیشتر خوش میگذره تا پدر و مادرت....
جالب بود هم خونه ایه عزیز...
مرسی

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کنجکاویم گل کرد...نازی کیه اگه گم شده بگو کمکت کنیم پیدا شه