خسته نباشی ، بله شروع میشه اما من میرم برای اعتراض ، هفته اول دانشگاه رفتن نداره که اونم با اینهمه بد بختی !!![]()
سلامت باشی

خسته نباشی ، بله شروع میشه اما من میرم برای اعتراض ، هفته اول دانشگاه رفتن نداره که اونم با اینهمه بد بختی !!![]()
فعلا که نشده اما بشه حتما میگمسلامت باشیاخه منم نمیرم بااینکه درسای اختصاصی شروع میشه ولی حسش نیست هنوز خسته ایم والا...چی شد اعتراض؟خبرشوحتما بده
تاخیر زدم ، دوتا تاخیر یه قیبط ( مخصوصا نوشتن جهت اطلاع خانوم معلم زیبا ) محسوب میشه
میگم نیستی ، همش تقصیر ادمینه !من میگم یه جایی قدیما پست میدادم الان نیست نگو اینجا بوده
اشتراکارو حذف کردن باعث بی خیری شدن
تاخیر زدم ، دوتا تاخیر یه قیبط ( مخصوصا نوشتن جهت اطلاع خانوم معلم زیبا ) محسوب میشه![]()
ادم زادگاهش رو از یاد نمیبره به خودت بیامن میگم یه جایی قدیما پست میدادم الان نیست نگو اینجا بوده
اشتراکارو حذف کردن باعث بی خیری شدن
میگم نیستی ، همش تقصیر ادمینه !![]()
ادم زادگاهش رو از یاد نمیبره به خودت بیا![]()
منم حاضرررررررر:دي
معلم چیه !!!!!!!!! استادمن حاضرم باباجان..قیبط بقیه رو بزن اق معلم..
حضور پر شوری داریمنم حاضرررررررر:دي
مثل خودمی :دی ، D ،
دقیقا...باعث شد کلا اصالتمو فراموش کنم :دی ( من از این ادمام دوروز میرن خارج فارسی یادشون میره
)
دقیقا...باعث شد کلا اصالتمو فراموش کنم :دی ( من از این ادمام دوروز میرن خارج فارسی یادشون میره
)
دارم میام به خودم چند روز دیگه میرسم
عه !! به به سلااام هم دانشگاهی جدید !! خوش اومدی
چه دیر اومدی !! کجا بودی تا الان ؟
از استادا بپرس...ديوونم كردن!!
حضور پر شوری داری( به خاطر ررررررررررررررررر های زیادی که نوشتی )
بچه رو ترسوندي خب...!باشه ا ا ا ا اس س ستاد![]()
آورینمن از اوناييم كه هميشه درصحنه حاضرن...![]()
هان ، کی من ، نه ، الو ( یاده یه چیزی افتادم ، یادمه عین این جمله حاشا کردن رو برای کسی گفتم ، یادم اومد ، کلا همیشه یادمه اینبارم گفتم حاشا کنم یاده یه بار که همینطور حاشا کردم براش یادم افتاد ... )ترسوندن بچه مردم انقدر خنده داره!![]()
هان ، کی من ، نه ، الو ( یاده یه چیزی افتادم ، یادمه عین این جمله حاشا کردن رو برای کسی گفتم ، یادم اومد ، کلا همیشه یادمه اینبارم گفتم حاشا کنم یاده یه بار که همینطور حاشا کردم براش یادم افتاد ... )
خداحافظ
دوستان عزیز و همدانشگاهی های گل ، عید همتون مبارک
زیاد مهم نیست
اين چقد پيچيده بود!!هنگ كردم .الان چي شد؟![]()
![]()