هییییییییییی روزگار................!!!!!!!

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیییییییییی روزگار............!!!!!!!!!! :cry::cry::cry:
اخه این چه وضعشه؟؟؟چرا اینجوری شدین؟؟؟دلم میخواد بیام بزنمتون!!!اعصابمو خرد میکنین
بخصوص
**** و********* و **** و...........:mad:
اا مهرشاد برای چی رفت؟؟؟اینجا فقط بخاطر ایشون بود که خیل خوش میگذشت ولی الان:cry::cry::cry::cry:
منم الان اعصاب شماهارو خرد کردم با زدن این تاپیک چرت ولی خداییش اروم شدم:D:surprised:
اهان تا یادم نرفته ایم بگم اینقد تاپیک ولنتاین نزنین هی به روی خودم نمیارم ولی باز میبینم بازم در مورد ولنتاین تاپیک میزنن:surprised:

wwwolf

عضو جدید
عزیز دل من دو تا تاپیک هم زمان گذاشتم توبه و می خوام بترکونید.
که دومیش شرو ور بود ولی اولی رو خدایی خوب شرو کردن بابا به خدا فقط دو نفر اومدن توش حالا برو دومی رو ببین چه حبره چه کنم خب به مسخره می گیرن همه چچی رو آدم تصمیم می گیره دیگه تاپیک نزاره

ali_reza6556

کاربر فعال
شما هم به جمع شاکیان روزگار خوش اومدی:surprised:
روزگار میچرخه واسه خودش
خوش بحال اونایی که روزگار بکامشون شیرینه:(

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز دل من دو تا تاپیک هم زمان گذاشتم توبه و می خوام بترکونید.
که دومیش شرو ور بود ولی اولی رو خدایی خوب شرو کردن بابا به خدا فقط دو نفر اومدن توش حالا برو دومی رو ببین چه حبره چه کنم خب به مسخره می گیرن همه چچی رو آدم تصمیم می گیره دیگه تاپیک نزاره
راس میگید:(

lishia

عضو جدید
اا مهرشاد برای چی رفت؟؟؟اینجا فقط بخاطر ایشون بود که خیل خوش میگذشت ولی الان:cry::cry::cry::cry:
مهرشاد چرا رفته؟؟:surprised::surprised::surprised:

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرمت جون عزيزم تو به خودت مسلط باش اگه ليوانه آبي دستت بذارش زمين و از افراد خانواده دور شو چون امكان داره كه همين الانا بتركي از درد غصه...:surprised::biggrin:آخه غصت بوخوره تو سره بنده انقدر ;)حرص نخور اصلاً برات خب نيست..بلاخره يه روزي ميايم ويه روز هم بايد بريم اينكه ديه غصه خوردن نداره...;)

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهرشاد چرا رفته؟؟:surprised::surprised::surprised:
بخاطر جو بعداینجا نمیدونم ولی خودشون گفتن چون اینجا وقتشو خیلی میگیره و نمی تونه به کاراش برسه

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرمت جون عزيزم تو به خودت مسلط باش اگه ليوانه آبي دستت بذارش زمين و از افراد خانواده دور شو چون امكان داره كه همين الانا بتركي از درد غصه...:surprised::biggrin:آخه غصت بوخوره تو سره بنده انقدر ;)حرص نخور اصلاً برات خب نيست..بلاخره يه روزي ميايم ويه روز هم بايد بريم اينكه ديه غصه خوردن نداره...;)
:surprised::eek::surprised::razz:

ali_reza6556

کاربر فعال
اگر زمانه با تو نساخت تو با زمانه بساز
سر ناسازگاری با من تنها نداره :(
یکی از ایرادهای ما ایرانیا همینه که
وقتی یه مشکلی داریم میایم خودمون
رو با شرایط وقف میدیم هیچ وقت سعی نمیکنیم
که مشکل رو بطور اساسی حل کنیم

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه این چه وضعشه؟؟؟چرا اینجوری شدین؟؟؟دلم میخواد بیام بزنمتون!!!اعصابمو خرد میکنین
بخصوص
منم الان اعصاب شماهارو خرد کردم با زدن این تاپیک چرت ولی خداییش اروم شدم:D:surprised:
اهان تا یادم نرفته ایم بگم اینقد تاپیک ولنتاین نزنین هی به روی خودم نمیارم ولی باز میبینم بازم در مورد ولنتاین تاپیک میزنن:surprised:
به قوله شاعر كه ميگه :
اي روزگار نامناسبت نامردم و ناسازگار با اين وضع و با اين كار چرا بس جور درنمياد؟:surprised:
ببينم من هم اعصابت رو خورد ميكنم؟

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
سر ناسازگاری با من تنها نداره :(
یکی از ایرادهای ما ایرانیا همینه که
وقتی یه مشکلی داریم میایم خودمون
رو با شرایط وقف میدیم هیچ وقت سعی نمیکنیم
که مشکل رو بطور اساسی حل کنیم
موافقم به نظرم این مشکلا وجود دارن فقط بخاطر این که خودمونو بشناسیم و خداوند هم بهمون عقل داده تا این مشکلاتو برطرف کنیم

ali_reza6556

کاربر فعال
موافقم به نظرم این مشکلا وجود دارن فقط بخاطر این که خودمونو بشناسیم و خداوند هم بهمون عقل داده تا این مشکلاتو برطرف کنیم
همه حتی توی زندگی شخصی خودشون هم همیطور عمل میکنن
مثلا معلم درست درس نمیده به بچه باباش بجای اینکه از معلم
بخواد که درست بشه میره معلم خصوصی واسه بچش میگیره
یا اینکه بنزین کارتی میشه طرف میره ماشینش رو دوتا کپسول میبنده پشتش
یعنی گاز سوزش میکنه
هممون یجورایی عادت کردیم

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه حتی توی زندگی شخصی خودشون هم همیطور عمل میکنن
مثلا معلم درست درس نمیده به بچه باباش بجای اینکه از معلم
بخواد که درست بشه میره معلم خصوصی واسه بچش میگیره
یا اینکه بنزین کارتی میشه طرف میره ماشینش رو دوتا کپسول میبنده پشتش
یعنی گاز سوزش میکنه
هممون یجورایی عادت کردیم
بازم موافقم ;):(

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
بخصوص
:surprised: