هیولای آمریکایی در فرودگاه امام

WOMIS

عضو جدید
وا موند دهنممممممممممممممممم خوب عقده شده تو دلم از بس نشستم پشت فرمون این 405 و نتونستم گاز بدم یه بارم که گازش میدی یه بنزه با سرعت دویستو خورده ای میاد ازکنارت رد میشه که کرک و پرت میریزه سرعتتو کم میکنیییییییییییی:cry:
:w24:...کم نیار بیشتر گاز بدهhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/funny/w08.gif

بچه بودم بابام از اون شورلت قدیمیا داشت .....اون کجا اییییین کجااا

آخرین ویرایش:

"ALIREZA & M"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به من صورتیش هم بدن قبول میکنم :|

جانم...;)چه خوش سلیقه هم هستی... تو دنیای واقعی که فکر نکنم بهت بدن... ولی اینجا تقدیم میکنم...:D

**dew**

عضو جدید
چرا گریه میکنی؟؟؟؟؟:redface:چی دوست داری... بگو تا تقدیمت کنم...;)
مندوسش ذارم ولی بابام برام نمی خره واسه همین از دلم بیرونش کردم ولی می خوااااااااااااااااااااااااااااااااام:( من عاشق ماشین و موتورم.

"ALIREZA & M"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مندوسش ذارم ولی بابام برام نمی خره واسه همین از دلم بیرونش کردم ولی می خوااااااااااااااااااااااااااااااااام:( من عاشق ماشین و موتورم.

من برات میخرم اگه قابل بدانی..البته در این تاپیک...;) منم عاشق ماشین و موتور کراس هستم... موتورش را دارم ولی ماشین....؟ خب حالا چی دوست داری.. بگو تا تقدیم کنم.

**dew**

عضو جدید
من برات میخرم اگه قابل بدانی..البته در این تاپیک...;) منم عاشق ماشین و موتور کراس هستم... موتورش را دارم ولی ماشین....؟ خب حالا چی دوست داری.. بگو تا تقدیم کنم.
موتور داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟بابا ایول.....من موتورم ندارم:cry:
با معرفت از همین یه مشکیشو بپیچ بی زحمت.مرسیییی:D

MoHsEN M.P

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

MoHsEN M.P

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:w24:...کم نیار بیشتر گاز بده:w08:

بچه بودم بابام از اون شورلت قدیمیا داشت .....اون کجا اییییین کجااا

اینو تقدیم میکنم... اون فروخته شده...:D
مهرداد مگه نگفتن بهت با احساسات مردم بازی نکنی این چه عکسیه گذاشتی قلبم داره از جا کنده میشه خوب

"ALIREZA & M"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهرداد مگه نگفتن بهت با احساسات مردم بازی نکنی این چه عکسیه گذاشتی قلبم داره از جا کنده میشه خوب

با احساسات کی بازی کردم... میدانم آدرنالیتت خفن منقلب شده... ولی خودت را کنترل کن.. به فکر سلامتی شما هم هستم... اینم ماشین تقویت
شدت..