هنوز با ارزش هستی؟

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفا کمی فکر کنیدوبا خودتون روراست باشید!!!;)
امروز داشتم به ارزشهام فکر میکردم .ارزشهایه که خودم برایه خودم انتخاب میکردم ومیکنم وطبق این ارزشها عمل میکردمو میکنم.شما هم با من فکر کنید.یه نگاهی به دوران نو جوونی خودتون بندازید چه چیز هایی برایه شما با ارزش بوده والان چطور؟
آیا هنوز ارزشمنده؟یا بیارزش شده؟صحبت کردن در اینباره برام سخته ولی یه مثال دمه دستی وراحت براتو بزنم :مثلا شما تو دوران نوجوونی از برادرتون متنفر بودین ولی الان اونو دوست دارین.یا انجام دادن یک عملی برایه شما خیلی بسیارقبیح ناپسند وزشت بوده ولی الان شما اون عملو انجام میدید و بدتر از اون به این عمل علاقه پیدا کردید
خلاصه بگم چقدر تغییر کردید؟این تغییرات خوب بوده یا بد ؟چقدر به نفعتون بوده؟
اصلا با از ارزش شدید یا بی ارزشید؟:gol::gol::gol:

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند سال پیش فکر میکردم غرور چیزه خوبیه اما حالا فهمیدم که اون غرور کاذب بوده
به قول معروف افتادگی اموز گر طالب فیضی:gol:

ش.د

عضو جدید
من قبل از این خیلی به نظر بقیه اهمیت میدادم یعنی تایید اونا خیلی واسم مهم بود. خیلی سخت بود کاراییو دوس داشتم اما انجام نمیدادم.تصمیم گرفتم خودم باشم.البته نمیدونم به ارزشام ربط داره یا نه.

ziarifar

عضو جدید
جواب ارزش

جواب ارزش

لطفا کمی فکر کنیدوبا خودتون روراست باشید!!!;)
امروز داشتم به ارزشهام فکر میکردم .ارزشهایه که خودم برایه خودم انتخاب میکردم ومیکنم وطبق این ارزشها عمل میکردمو میکنم.شما هم با من فکر کنید.یه نگاهی به دوران نو جوونی خودتون بندازید چه چیز هایی برایه شما با ارزش بوده والان چطور؟
آیا هنوز ارزشمنده؟یا بیارزش شده؟صحبت کردن در اینباره برام سخته ولی یه مثال دمه دستی وراحت براتو بزنم :مثلا شما تو دوران نوجوونی از برادرتون متنفر بودین ولی الان اونو دوست دارین.یا انجام دادن یک عملی برایه شما خیلی بسیارقبیح ناپسند وزشت بوده ولی الان شما اون عملو انجام میدید و بدتر از اون به این عمل علاقه پیدا کردید
خلاصه بگم چقدر تغییر کردید؟این تغییرات خوب بوده یا بد ؟چقدر به نفعتون بوده؟
اصلا با از ارزش شدید یا بی ارزشید؟:gol::gol::gol:

با تشکر از تاپیک خوبتون.والا خیلی از ارزشها دقیقا برامون الان ضد ارزش شدن.مثلا تا همین چند وقت پیش من فک میکردم جوونای ایرانی با استعدادترین جوونای دنیان و ما فرهنگ بسیار بالایی داریم.
اما وقتی از نزدیک زندگی جوونای چند تا کشور دیگر رو دیدم کلی فهمیدم که فرهنگ ما....
من جوون نا موفقی تو ایران نیستم میتونید پروفایلمو ببینید اما باور کنین اون چیزایی که خیلی از ماها فک میکنیم هستیم با واقعیت حسابی فاصله داره.تنها دانشجوی دکتری ایرانی دکتری مهندسی شیمی تو دانشگاه um سال 2020من بودم و اونجا پر از دانشجوهای غیر ایرانی بودو حسابی تنها بودم.

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
من قبل از این خیلی به نظر بقیه اهمیت میدادم یعنی تایید اونا خیلی واسم مهم بود. خیلی سخت بود کاراییو دوس داشتم اما انجام نمیدادم.تصمیم گرفتم خودم باشم.البته نمیدونم به ارزشام ربط داره یا نه.

چه جالب منم این خصوصیتو داشتم البته هنوز کامل برطرف نشده:gol:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه تاپیک جالبی....منم فک میکنم خیلی چیزا فرق کرده ....ولی درکل فک میکنم بعضی چیزا که واقعا واسه ام ارزش داشتن الان اسما واسه ام ارزش دارن....که خیلی بده

بالا