آها تو خودت خامه میسازی؟:ی
نه من خامه پرچرب رو با شکر و رنگ فرم میدم
1 ساعت هی میزنم هی میزارم فریز شه
تا وقتی که چپه ش کنم نریزه
شوخی میکنی
این خامه خیلی آسون تره.یه بسته پودر خامه ک چون من فرجی میخرم.صد گرم درنظر میگیرم.یه پیمانه پودر قند یه لیوان شیر یه پینچ وانیل ک خیلی کمه به اندازه سه تا دونه مورچه
رو یه پنج یا ده مین به هم بزنی خامت حاضره.بعد اگه دوسداشتی رنگ اضاف کن بهش.همین.وانیل کم میزنیم چون اگه زیاد بشه مزش تند میشه.








