ببنیم وتعریف کنیم آقا آیدین.
به عمل کار برآید.
البته من تو رو خوب می شناسم تو حتما می تونی.![]()
دوستای دیگه هم چنان در خواب زمستونی بسر می برند zzzZZZzzzzz......!!!!
انگار رقبای ما دارن مشخص می شن.( بازگشت ایدین!!)
بیاد روز های اهو خونیمون بر می گردیم به اون دوران!
موفق باشید
سلام.
امیدوارم همگی موفق بشید.
این تاپیک خیلی عالی هست...منظورم برنامه فشرده و رقابت.
اما تو رو خدا رقابت باشه نه حسادت و بدون دروغ...اسفند بعد کنکور هم دوباره بیایم و نظرامون رو درمورد کنکور و سوالات هم بدیم...
در کل پشت هم دیگه رو خالی نکنیم...
اگه اوکی؟
منم اوکی.
یا علی.
اصل موضوع چیه؟
متوجه نشدم
چیکار باید کنیم؟
طرح جالبیه
من مثل شما برای کنکور نمیخونم ولی برای درس خوندن طرح خوبیه
ضمناا جو خوبی داره
تنها مشکلش به نظر من اینه که تعدادمون کمه
بعدشم مثلا تو هر ماه یه نمونه انتخاب بشه بدون اینکه به ثبت ساعتهای قبلش توجه بشه
تو مسائل آموزشی کسی رو با کسی مقایسه نمیکنن بلکه پیشرفت هرکس رو نسبت به خودش میسنجن
این موضوع رو هم به بحث بزاریم نظر دوستان چیه؟
سلام و درود خدمت مهندسای عزیز.
اومدم یه روز شماری برای کنکور بدم و بگم به کنکور 10 ماه دیگه مونده. دقت کنید 10 ماه ! نه ده مـــــــــــــاه!!!!
امیدوارم یه تلنگری باشه . مخصوصا واسه بچه هایی که برای کنکور اماده میشن.
سلام.
امیدوارم همگی موفق بشید.
این تاپیک خیلی عالی هست...منظورم برنامه فشرده و رقابت.
اما تو رو خدا رقابت باشه نه حسادت و بدون دروغ...اسفند بعد کنکور هم دوباره بیایم و نظرامون رو درمورد کنکور و سوالات هم بدیم...
در کل پشت هم دیگه رو خالی نکنیم...
اگه اوکی؟
منم اوکی.
یا علی.
سلامخوش اومدید
مهندس جان تمام بچه های اینجا با صداقت میرن جلو و رقابلت می کنند بدون حسادت . حتی به هم کمک می کنند تو منابع و سایر مشکلات که اونها هم به خودشون بیان. ما اینجا با همیم برای رقابت در کنکور.
البته که اوکی!!
بازم اون پست خصوصی رو که به nobody فرستاده بودم اینجا میزارم تا همه استفاده کنن.
مجری این طرحHniArsh هستن. که شما باید برید به صفحه پیغام گیر ایشون و ساعت مطالعاتتون رو براش سند کنید . هر روز باید اینکارو بکنید. شما اول در یک گروه جدید قرار می گیرید و بعد یه ماه اگر ساعات مطالعتتون در سطح سایر بچه های برتر بود میرید به گروه ممتاز ( گروه اول)
برای شروع باید یه برنامه بریزید و سعی ساعات مطالعه بچه ها رو هم در نظر بگیرید!( تازه افتادیم رو رل و دیر بمونید کلاتون پس معرکس)
مشخصصاتتون رو به مجری طرح بفرستید یا در همان تاپیک هم قطاری ها قرار بدید.
موفق باشید
باز هم موفق باشید![]()
شما ها هم خیلی بیکارین .... ببخشید من حوصله ی این چیزارو ندارم ...... یا بهتره بگم از پس انجامش بر نمیام.... ولی جالبه .... سعی میکنم واستون مشتری پیدا کنم
طرح جالبیه
من مثل شما برای کنکور نمیخونم ولی برای درس خوندن طرح خوبیه
ضمناا جو خوبی داره
تنها مشکلش به نظر من اینه که تعدادمون کمه
بعدشم مثلا تو هر ماه یه نمونه انتخاب بشه بدون اینکه به ثبت ساعتهای قبلش توجه بشه
تو مسائل آموزشی کسی رو با کسی مقایسه نمیکنن بلکه پیشرفت هرکس رو نسبت به خودش میسنجن
این موضوع رو هم به بحث بزاریم نظر دوستان چیه؟
من هم یه پیشنهاد دیگه دارم. ما برای هر درس از یه کتاب چند تا تمرین انتخاب کنیم و تا یه مدت معین حلشون کنیم .
نظرتون چیه؟
خیلی ممنون از اظهار لطفتون!
هر کس علاقه مند باشه خودش میاد مهندس. با زور که نمیشه . تعدادمون هم خوب هست و داره منطقی جلو میره.
موفق باشید
عالیه![]()
اگه موافقید از ماه بعد دیگه کلاس رف اشکالرو توی یه تاپیک شروع کنیم .خوبه؟؟؟
من هم یه پیشنهاد دیگه دارم. ما برای هر درس از یه کتاب چند تا تمرین انتخاب کنیم و تا یه مدت معین حلشون کنیم .
نظرتون چیه؟
متد جعبه لایتنر . یعنی شما لغات رو روی کاغذا بنویسی و در مدت های تعیین شده مرور کنید.
متد 504 اموزش با لغت و جمله اون لغت هست که بصورت نرم افزاری هست و با کامپیوتر یاد میگیرید.
میخوام یه طرحی بزارم با کمک شما بعنوان اکادمی ترجمه متون تخصصی برق . هر هفته یه متن کنکور رو ترجمه کنیم تا خود کنکور میشه 40 متن تخصصی. بعد ترجمه هامون رو اپلود کنیم و با هم مقایسه کنیم.
بنظرتون عملی هست؟
من تازه این تاپیک را داشتم می خوندم که به این صفحه رسیدم و دیدم تعطیل شده چرا اینقدر زود نا امید شدید ؟
سلام
متاسف شدم که این طرح ادامه پیدا نکرد. کاش می شد که تعهد بیشتری نسبت به گفته هامون داشتیم.
ولی به هر حال بی نتیجه هم نبود و در این مدت به طور منظمی درس هامون رو دنبال کردیم. البته من که خودم باز هم دنبال می کنم.
هر وقت که طرح دوباره شروع بشه، من هم هستم .
از زحمات دوستان هم تشکر می کنم.بخصوص آقای فولادوند.
برای شنا کردن به سمت مخالف رودخانه قدرت وجرات لازم است وگرنه هر ماهی مرده ای هم می تواند از طرف موافق جریان آب حرکت کند.
موفق وپیروز باشید.
سلام
منم متاسفم
چرا ادامه ندادید؟؟؟؟؟
این که یه هفته کسی درس نخونه مسئله غیر عادی نیست ممکن در بعضی روزای سال یا بعضی موقعه ها کسی درس نخونه اگر متعهد هم باشه کمتر میخونه
فکر نمیکنم چون یه هفته کسی ساعتاش رو نگفته دلیلی برای حذف یه طرح باشه
دوم::من خودم نگه داشتم آخر هفته بگم
سوم:منم با وحید موافقم این طرح به درس خوندن من نظم میده(الان یه کمی راه افتادم)
چهار ::اصلا دلیلتون موجه نیست
پنج:::خواهشمندم طرح برگرده حتی شده با اعضای کمتر
موفق باشید