منکه دیگه جواب علیرضا رو نمیدم، برای من پر از ابهامهیعنی تمام تاپیکا در مورد دورهمی![]()

منکه دیگه جواب علیرضا رو نمیدم، برای من پر از ابهامهیعنی تمام تاپیکا در مورد دورهمی![]()
کار خوبی میکنیمنکه دیگه جواب علیرضا رو نمیدم، برای من پر از ابهامه![]()
ای بابا، شما هم چقدر هولین، خوب یه چرخی هم توی شهر میزدین،یه ناهار میخوردین،بعد میرفتیناینقدر دعوت نکردی که ازگرگان خارج شدم![]()
مگه تهرانم خونه دارین؟ما هم همینطور، الانم داریم میریم تهران، خونه ی خودمون.
من یکم سرم درد میکنه، شما چطور؟
خیلی دیگه آواره بودم این چندروزای بابا، شما هم چقدر هولین، خوب یه چرخی هم توی شهر میزدین،یه ناهار میخوردین،بعد میرفتین
آره دیگه، پس عید کجا رفته بودیم دو هفته مونده بودیم؟مگه تهرانم خونه دارین؟
بچه ها!حمله سمت تهران![]()
من 3 روز سرم درد میکنه هی قرص میخورم اثرش میرهما هم همینطور، الانم داریم میریم تهران، خونه ی خودمون.
من یکم سرم درد میکنه، شما چطور؟
ما ایرانی ها همینیم اگه تو بهشت هم باشیم ولی هیچ جا خونمون نمیشهخیلی دیگه آواره بودم این چندروز
فقط میخوام برسم
سلام، احوال شما؟به دوستایی که اینجا با هم صحبت میکردیم
خانم معلما مهندسین ، علیرضا ،نغمه مدیر و.... همه
داشتم فکر میکردم روزگار برای اونا چطور رقم خورده تا حالا
و دعا کردم از ته دل ک ان شاالله همه چی خوب باشه براشون و سلامت باشند
بخاطر کلمه ای بود که من قبلش گذاشته بودم، من اشتباه نوشته بودم، اونم بعد من اشتباه نوشت، من متوجه اشتباه شدم و درست کردم ولی مرتضی متوجه نبود.
تیکی رو تب پایان نامه گرفته lolسال ۲۰۱۳ تبلیغ شوگر ددی رو کردن اینجا
رجوع شود به [ 1 ]
?WTFتیکی رو تب پایان نامه گرفته lol
به به چه عکس قشنگیوای این خیلی بده، ما تجربهش رو داشتیم که خداروشکر با یه دور بندکشی با سیمان سفید توی حموم خونهی خودش مشکل حل شد، اگه نمیشد باید لولهکش میومد توی خونهی ما تا لولههای خونهی اونا رو تعمیر کنه
من قطعا دیوونه میشدم اگه اون اتفاق میفتاد![]()
حالا من فک کردم باغ خودتونهممنونم،برای دیروزه، کاخ نیاورانه
.
داریم میریم کاخ سعدآباد
مدیر تولید نبودی مگه؟هیچی بابا
ساعت ده شب یه بنده خدایی زنگ زد گفت دستگاهی که ازتون خریدم مشکل داره
از اونجایی که مدیرفنی منم تمام عواقبش بامنه متاسفانه![]()
گارانتی ندارن؟شرکت باید جوابگو باشهمدیرتولید ومدیر فنی خودمم
هرچی به مورد بخوره شرکت شماره موبایل منو میده به مشتری
مامان فداکارپسرم رو میخوابونم، همه خوابن، منم بعدش باید برم روی مبل جا بندازم تا بخوابم.
دوتا اتاق خواب تخت دونفره ست که این چند شب بابا و مامانم و پسرم و شوهرم روی تختها میخوابن، من میرم روی مبل![]()
حقوق مدیر تولید و مدیر فنی رو با هم میگیرین یا فقط مسئولیت رو سپردن و حقوق یه دونه رو میدن؟مدیرتولید ومدیر فنی خودمم
هرچی به مورد بخوره شرکت شماره موبایل منو میده به مشتری
شوهرم روی مبل کمرش درد میگیره، کلا چند ماهه که نمیتونه روی جاهای نرم بخوابه، بخاطر همین کمر دردش تشک تختمون رو هم آبان ماه عوض کردیم و طبی گرفتیم.مامان فداکار![]()
حقوق خوب میگیرمحقوق مدیر تولید و مدیر فنی رو با هم میگیرین یا فقط مسئولیت رو سپردن و حقوق یه دونه رو میدن؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | عطر های مخصوص متولدین هر ماه | گفتگوی آزاد | 4 | |
A | خودنمائی به هر بهانه ای. چرا؟ | گفتگوی آزاد | 7 | |
A | هر کی بفکر خویشه | گفتگوی آزاد | 34 | |
![]() |
دستمزد 30 میلیون تومانی مهران مدیری برای هر شب اجرای «دورهمی»! | گفتگوی آزاد | 14 | |
A | طلب توجه به هر قیمتی درسته یعنی ؟ چقد ایراد میگیری ؟ | گفتگوی آزاد | 1 |