هر چه میخواهد دل تنگت بگو!

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه چرا علیرضا دستگاه علف‌زن نمیخره که نخواد خودش علف‌ها رو بکنه؟🤔
دستگاه علف زن ریشه ای در نمیاره بعضی جاها هم که درخت بیشتر داره به تنه درخت آسیب می‌زنه بهتره با دست کنده بشه . ماشاالله علیرضا وقت و توانشو داره خودش انجام میده .ما هر ماه کارگر میاد بین نهرها رو تمیز می‌کنه و علفها رو در میاره

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه چرا علیرضا دستگاه علف‌زن نمیخره که نخواد خودش علف‌ها رو بکنه؟🤔
به غیر از فرمایشات بهار خانم ، باغ کلوخ زیاد داره و نمیشه با دستگاه علف زد گیر میکنه تو کلوخ ها و همچنین به شاخه های درختان انگور

!austenite

کاربر حرفه ای
نه بابا شاهرود کجا بود😁
از فیروزکوه میریم قائمشهر و بعد گرگان.
البته چون بابا و مامانم همراهمون بودن،اول رفتیم بابل ناهار خوردیم و یه استراحتی کردیم، غروب اومدیم گرگان.
.
داریم آماده میشیم کم‌کم برای شام بریم خونه مادرشوهرم اینا.
فیروزکوه جاده ی قشنگیه
پل ورسک وسوادکوه
یه جاده جنگلی هست دلم میخواد یه بار تجربه ش کنم
جاده ی توسکستان

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا که همه اصرار دارن قبول کن
حتما خیری توش هست
اینجوری دیگه تنها نیستی
من اونو رد کردم ، ازش خوشم نمیاد ، عمرا ... چرا خودشون زنش نمیشن ؟ چطور زنه فلانی ها میشن خب زنه وحید هم بشن !
..
آدم از تنهایی بمیره ولی با کسی ک دوسش نداره ازدواج نکنه !

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اونو رد کردم ، ازش خوشم نمیاد ، عمرا ... چرا خودشون زنش نمیشن ؟ چطور زنه فلانی ها میشن خب زنه وحید هم بشن !
..
آدم از تنهایی بمیره ولی با کسی ک دوسش نداره ازدواج نکنه !
کم کم علاقمند میشی بهش
دوست داشتن بعد از ازدواج بهتر از دوست داشتن قبل ازدواجه

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
لگد به بخت خودت نزن
اگه اون دوستت داره قبول کن
بعدا عاشقش میشی
نه اه .عزیز دردونه هاشون رو بدن بهش .
...
شاید چون شماره هام و گوشیم رو دارن جواب شاید میدن این حرفو میزنن ؟ ! من زنگ زدم میگن خطات آزاده ... گوشیمم گمونم گفتن مشکلی نداره

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
فیروزکوه جاده ی قشنگیه
پل ورسک وسوادکوه
یه جاده جنگلی هست دلم میخواد یه بار تجربه ش کنم
جاده ی توسکستان
جاده توسکستان خیلی قشنگه، جاده تا بالای ابرها میره، یعنی انقدر بالا میری که از ابرها هم بالاتر میری.

eterno

کاربر ممتاز
رفتی تاحالا؟
میخوام ایندفه ازاین مسیربیام شمال
جاده ش استاندارده؟
بله رفتم، ازین جاده تا روستای چهارباغ رفتم، ویلای یکی از دوستهامون.
جاده‌ش دو طرفه ست، همش هم داره میپیچه، استاندارد نیست ولی بد هم نیست، مخصوصا توی بهار و تابستون خیلی خوبه، توی زمستون اگه برف و بارون باشه خطرناکه.

eterno

کاربر ممتاز
چندساعت راهه ازشاهرودتاگرگان؟
دو ساعت و نیم تقریبا
جاده از بین کوه و جنگل انقدررررر بالا میره تا یهو میرسی به یه سطح صاف که کاملا خشک و بی‌آب و علفه.
یعنی کاملا در عرض چند ثانیه این اختلاف رو میبینی، برای همین خیلی جذابه.

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به حرف پسرم🤣🤣🤣
من امروز فکر کردم درست نیست که دو هفته ست از گرگان رفتم بیرون و امروز دست خالی برم خونه‌ی مادرشوهرم اینا، به نظرم اومد که یه چیزی باید براشون میخریدم.
از طرفی تا یکی دو هفته ی دیگه احتمال داره برن یه خونه‌ی دیگه،برای اونجا قصد داشتم یه کادو بگیرم براشون.
تصمیم گرفتم که دوتا پتو مسافرتی براشون بگیرم و بگم از تهران گرفتم و هم اینکه بگم چون میخواستم برای جابه‌جاییتون یه چیزی بخرم،اینو گرفتم. یعنی یه تیر دو نشون بشه.
حالا یک ساعت قبل، قبل از اومدن به خونه ی مادرشوهرم اینا،رفتیم براشون پتو گرفتیم، شوهرم هم به پسرم گفت که بهشون نگو پتوها رو گرگان گرفتیم،مامان میخواد بگه که تهران گرفتیمشون.
حالا از وقتی اومدیم، پسرم هی میاد دم گوشم، میگه مامان لوت بدم؟🤣🤣🤣🤣
برای من اصلا مهم نبود که بگم از گرگان گرفتیما، شوهرم الکی پسرم رو حساس کرده🤦‍♀️😂😂
همه بچه ها مخصوصا پسرا همینن ربطی به سن هم‌نداره🤣

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه چی شده مگه؟ 😁
مامانم شماله خونش خالیه .بچه خواهرم خبر نداشت چون دوستاشو می‌بره اونجا گند میزنه به خونه .پسرم امشب قشنگ گذاشت کف دستش قیافه خواهرم دیدن داشت🤣
بعد پسرم میگه زودتر میخواستم بگم وقت نشد

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه واقعا باز خداروشکر پسر من دیگه یادش رفت، پسر شما که کار رو قشنگ از آب در آورد🤣🤣🤣
.
حالا بهار جون به نظر که سرم کلاه رفته😁
امروز کلی پول پتو دادم که به قول خودم یه تیر دو نشون کنم، حالا پدر شوهرم میگه خونه رو جابه‌جا نمیکنیم، حوصله اسباب‌کشی به اون یکی خونه رو ندارم🤦‍♀️😂
خوب آخه مرد حسابی اگه قرار نبود خونه عوض کنی، زودتر میگفتی که من انقدر توی خرج نمیفتادم، یه چیز ارزونتر میگرفتم براتون🤦‍♀️🤣
این شانس تو🤣