بخاطر کلمه ای بود که من قبلش گذاشته بودم، من اشتباه نوشته بودم، اونم بعد من اشتباه نوشت، من متوجه اشتباه شدم و درست کردم ولی مرتضی متوجه نبود.
بخاطر کلمه ای بود که من قبلش گذاشته بودم، من اشتباه نوشته بودم، اونم بعد من اشتباه نوشت، من متوجه اشتباه شدم و درست کردم ولی مرتضی متوجه نبود.
تیکی رو تب پایان نامه گرفته lolسال ۲۰۱۳ تبلیغ شوگر ددی رو کردن اینجا
رجوع شود به [ 1 ]
?WTFتیکی رو تب پایان نامه گرفته lol
به به چه عکس قشنگیوای این خیلی بده، ما تجربهش رو داشتیم که خداروشکر با یه دور بندکشی با سیمان سفید توی حموم خونهی خودش مشکل حل شد، اگه نمیشد باید لولهکش میومد توی خونهی ما تا لولههای خونهی اونا رو تعمیر کنه
من قطعا دیوونه میشدم اگه اون اتفاق میفتاد![]()
حالا من فک کردم باغ خودتونهممنونم،برای دیروزه، کاخ نیاورانه
.
داریم میریم کاخ سعدآباد
عزیزززززمممممچشم و ببندم و باز کنم کل خونه مرتب باشه
تخت و باز کردن لوله فاضلاب قسمت ما سوراخ شده .امروز بنا اومد اون قسمت و کنده لوله رو ترمیم کردن تا فردا اگه آب نداد گچ کاری کنندعزیزززززممممم
تختت درست شد؟ نشتی خونه بالایی چی شد؟
میفهمم، خسته نباشی عزیزمتخت و باز کردن لوله فاضلاب قسمت ما سوراخ شده .امروز بنا اومد اون قسمت و کنده لوله رو ترمیم کردن تا فردا اگه آب نداد گچ کاری کنند
خوشبختانه گفتن تخت هم درست میشه چند جاش نم زده تعویض میشه .فقط تا گچ دیوار خشک بشه چند روز طول میکشه .باید تحمل کنم.بعدش کلی کار هست باید انجام بشه
مدیر تولید نبودی مگه؟هیچی بابا
ساعت ده شب یه بنده خدایی زنگ زد گفت دستگاهی که ازتون خریدم مشکل داره
از اونجایی که مدیرفنی منم تمام عواقبش بامنه متاسفانه![]()
ممنون انشاالله درست میشهکاش برای رفع مشکل بهارخانم کاری ازدستم برمیومد
گارانتی ندارن؟شرکت باید جوابگو باشهمدیرتولید ومدیر فنی خودمم
هرچی به مورد بخوره شرکت شماره موبایل منو میده به مشتری
مامان فداکارپسرم رو میخوابونم، همه خوابن، منم بعدش باید برم روی مبل جا بندازم تا بخوابم.
دوتا اتاق خواب تخت دونفره ست که این چند شب بابا و مامانم و پسرم و شوهرم روی تختها میخوابن، من میرم روی مبل![]()
حقوق مدیر تولید و مدیر فنی رو با هم میگیرین یا فقط مسئولیت رو سپردن و حقوق یه دونه رو میدن؟مدیرتولید ومدیر فنی خودمم
هرچی به مورد بخوره شرکت شماره موبایل منو میده به مشتری
شوهرم روی مبل کمرش درد میگیره، کلا چند ماهه که نمیتونه روی جاهای نرم بخوابه، بخاطر همین کمر دردش تشک تختمون رو هم آبان ماه عوض کردیم و طبی گرفتیم.مامان فداکار![]()
حقوق خوب میگیرمحقوق مدیر تولید و مدیر فنی رو با هم میگیرین یا فقط مسئولیت رو سپردن و حقوق یه دونه رو میدن؟![]()
خوب پس حله، پول خوب میگیری،مسئولیتش هم با جون و دل قبول کنحقوق خوب میگیرم
مشکلی ازاین بابت نیست
داری پول استرسش رو میگیری دیگهاسترس بدی داره
به استرسش نمی ارزه
خسته نباشی عزیزم سفرتون بسلامتتوی جاده ایم
قربونت عزیزمخسته نباشی عزیزم سفرتون بسلامت
اره سمت شمال خیلی شلوغهقربونت عزیزم
انقدر ترافیک بوده که بعد از سه ساعت هنوز فیروزکوه نرسیدیم![]()
دستگاه علف زن ریشه ای در نمیاره بعضی جاها هم که درخت بیشتر داره به تنه درخت آسیب میزنه بهتره با دست کنده بشه . ماشاالله علیرضا وقت و توانشو داره خودش انجام میده .ما هر ماه کارگر میاد بین نهرها رو تمیز میکنه و علفها رو در میارهبه اینکه چرا علیرضا دستگاه علفزن نمیخره که نخواد خودش علفها رو بکنه؟![]()
تاالان حتما رسیدین گرگانتوی جاده ایم
به غیر از فرمایشات بهار خانم ، باغ کلوخ زیاد داره و نمیشه با دستگاه علف زد گیر میکنه تو کلوخ ها و همچنین به شاخه های درختان انگوربه اینکه چرا علیرضا دستگاه علفزن نمیخره که نخواد خودش علفها رو بکنه؟![]()
فیروزکوه جاده ی قشنگیهنه بابا شاهرود کجا بود
از فیروزکوه میریم قائمشهر و بعد گرگان.
البته چون بابا و مامانم همراهمون بودن،اول رفتیم بابل ناهار خوردیم و یه استراحتی کردیم، غروب اومدیم گرگان.
.
داریم آماده میشیم کمکم برای شام بریم خونه مادرشوهرم اینا.
حالا که همه اصرار دارن قبول کننمیدونم چرا اصرار دارن ک زنه وحید بشم ؟ آقا جان دوسش ندارم مگه زوریه ؟ اه اه