خوب پس حله، پول خوب میگیری،مسئولیتش هم با جون و دل قبول کنحقوق خوب میگیرم
مشکلی ازاین بابت نیست

خوب پس حله، پول خوب میگیری،مسئولیتش هم با جون و دل قبول کنحقوق خوب میگیرم
مشکلی ازاین بابت نیست
داری پول استرسش رو میگیری دیگهاسترس بدی داره
به استرسش نمی ارزه
خسته نباشی عزیزم سفرتون بسلامتتوی جاده ایم
قربونت عزیزمخسته نباشی عزیزم سفرتون بسلامت
اره سمت شمال خیلی شلوغهقربونت عزیزم
انقدر ترافیک بوده که بعد از سه ساعت هنوز فیروزکوه نرسیدیم![]()
دستگاه علف زن ریشه ای در نمیاره بعضی جاها هم که درخت بیشتر داره به تنه درخت آسیب میزنه بهتره با دست کنده بشه . ماشاالله علیرضا وقت و توانشو داره خودش انجام میده .ما هر ماه کارگر میاد بین نهرها رو تمیز میکنه و علفها رو در میارهبه اینکه چرا علیرضا دستگاه علفزن نمیخره که نخواد خودش علفها رو بکنه؟![]()
تاالان حتما رسیدین گرگانتوی جاده ایم
به غیر از فرمایشات بهار خانم ، باغ کلوخ زیاد داره و نمیشه با دستگاه علف زد گیر میکنه تو کلوخ ها و همچنین به شاخه های درختان انگوربه اینکه چرا علیرضا دستگاه علفزن نمیخره که نخواد خودش علفها رو بکنه؟![]()
فیروزکوه جاده ی قشنگیهنه بابا شاهرود کجا بود
از فیروزکوه میریم قائمشهر و بعد گرگان.
البته چون بابا و مامانم همراهمون بودن،اول رفتیم بابل ناهار خوردیم و یه استراحتی کردیم، غروب اومدیم گرگان.
.
داریم آماده میشیم کمکم برای شام بریم خونه مادرشوهرم اینا.
حالا که همه اصرار دارن قبول کننمیدونم چرا اصرار دارن ک زنه وحید بشم ؟ آقا جان دوسش ندارم مگه زوریه ؟ اه اه
من اونو رد کردم ، ازش خوشم نمیاد ، عمرا ... چرا خودشون زنش نمیشن ؟ چطور زنه فلانی ها میشن خب زنه وحید هم بشن !حالا که همه اصرار دارن قبول کن
حتما خیری توش هست
اینجوری دیگه تنها نیستی
کم کم علاقمند میشی بهشمن اونو رد کردم ، ازش خوشم نمیاد ، عمرا ... چرا خودشون زنش نمیشن ؟ چطور زنه فلانی ها میشن خب زنه وحید هم بشن !
..
آدم از تنهایی بمیره ولی با کسی ک دوسش نداره ازدواج نکنه !
نه نه نه . نمیخوامش !کم کم علاقمند میشی بهش
دوست داشتن بعد از ازدواج بهتر از دوست داشتن قبل ازدواجه
لگد به بخت خودت نزننه نه نه . نمیخوامش !
نه اه .عزیز دردونه هاشون رو بدن بهش .لگد به بخت خودت نزن
اگه اون دوستت داره قبول کن
بعدا عاشقش میشی
از من گفتن بودنه اه .عزیز دردونه هاشون رو بدن بهش .
...
شاید چون شماره هام و گوشیم رو دارن جواب شاید میدن این حرفو میزنن ؟ !
سر ب سرم نذار تو رو خدا ! نه اه. اگه میتونی بهم با توضیحاتی ک دادم چیزی فهمیدی کمکم کناز من گفتن بود
بزار ما یه عروسی دعوت بشیم
سربه سر کجا بودسر ب سرم نذار تو رو خدا ! نه اه
نه بهت نمیخوره بیشعور باشی مثل زنا ! اگه میتونی بهم با توضیحاتی ک دادم چیزی فهمیدی کمکم کنسراسر کجا بود
میخام بری خونه بخت
باور کن خیلی ها از اول همو دوست نداشتن
مخصوصا اون قدیما
بیشتر فکر کن
دستت درد نکنهنه بهت نمیخوره بیشعور باشی مثل زنا ! اگه میتونی بهم با توضیحاتی ک دادم چیزی فهمیدی کمکم کن![]()
واقعا که :| ازت انتظار نداشتم !دستت درد نکنه
بهترین کمک اینه که بری یه تراپیست خوب پیدا کنی و حداقل یکسال هر ماه بهش مراجعه کنی
جاده توسکستان خیلی قشنگه، جاده تا بالای ابرها میره، یعنی انقدر بالا میری که از ابرها هم بالاتر میری.فیروزکوه جاده ی قشنگیه
پل ورسک وسوادکوه
یه جاده جنگلی هست دلم میخواد یه بار تجربه ش کنم
جاده ی توسکستان
رفتی تاحالا؟جاده توسکستان خیلی قشنگه، جاده تا بالای ابرها میره، یعنی انقدر بالا میری که از ابرها هم بالاتر میری.
بله رفتم، ازین جاده تا روستای چهارباغ رفتم، ویلای یکی از دوستهامون.رفتی تاحالا؟
میخوام ایندفه ازاین مسیربیام شمال
جاده ش استاندارده؟
دو ساعت و نیم تقریباچندساعت راهه ازشاهرودتاگرگان؟
همه بچه ها مخصوصا پسرا همینن ربطی به سن همندارهبه حرف پسرم
من امروز فکر کردم درست نیست که دو هفته ست از گرگان رفتم بیرون و امروز دست خالی برم خونهی مادرشوهرم اینا، به نظرم اومد که یه چیزی باید براشون میخریدم.
از طرفی تا یکی دو هفته ی دیگه احتمال داره برن یه خونهی دیگه،برای اونجا قصد داشتم یه کادو بگیرم براشون.
تصمیم گرفتم که دوتا پتو مسافرتی براشون بگیرم و بگم از تهران گرفتم و هم اینکه بگم چون میخواستم برای جابهجاییتون یه چیزی بخرم،اینو گرفتم. یعنی یه تیر دو نشون بشه.
حالا یک ساعت قبل، قبل از اومدن به خونه ی مادرشوهرم اینا،رفتیم براشون پتو گرفتیم، شوهرم هم به پسرم گفت که بهشون نگو پتوها رو گرگان گرفتیم،مامان میخواد بگه که تهران گرفتیمشون.
حالا از وقتی اومدیم، پسرم هی میاد دم گوشم، میگه مامان لوت بدم؟
برای من اصلا مهم نبود که بگم از گرگان گرفتیما، شوهرم الکی پسرم رو حساس کرده![]()
مامانم شماله خونش خالیه .بچه خواهرم خبر نداشت چون دوستاشو میبره اونجا گند میزنه به خونه .پسرم امشب قشنگ گذاشت کف دستش قیافه خواهرم دیدن داشتبه اینکه چی شده مگه؟![]()
این شانس توبه اینکه واقعا باز خداروشکر پسر من دیگه یادش رفت، پسر شما که کار رو قشنگ از آب در آورد
.
حالا بهار جون به نظر که سرم کلاه رفته
امروز کلی پول پتو دادم که به قول خودم یه تیر دو نشون کنم، حالا پدر شوهرم میگه خونه رو جابهجا نمیکنیم، حوصله اسبابکشی به اون یکی خونه رو ندارم
خوب آخه مرد حسابی اگه قرار نبود خونه عوض کنی، زودتر میگفتی که من انقدر توی خرج نمیفتادم، یه چیز ارزونتر میگرفتم براتون![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | عطر های مخصوص متولدین هر ماه | گفتگوی آزاد | 4 | |
A | خودنمائی به هر بهانه ای. چرا؟ | گفتگوی آزاد | 7 | |
A | هر کی بفکر خویشه | گفتگوی آزاد | 34 | |
![]() |
دستمزد 30 میلیون تومانی مهران مدیری برای هر شب اجرای «دورهمی»! | گفتگوی آزاد | 14 | |
A | طلب توجه به هر قیمتی درسته یعنی ؟ چقد ایراد میگیری ؟ | گفتگوی آزاد | 1 |