من امروز داشتم فکر میکردم به یک هفته تنهایی احتیاج دارم، حتی رفتم هتل توی مشهد هم سرچ کردم، میدونم نمیزارن تنهایی برم ولی کاش درک کنن از لحاظ روحی خیلی بهش احتیاج دارم.اتاق و تاریک کردم دراز کشیدم
من امروز داشتم فکر میکردم به یک هفته تنهایی احتیاج دارم، حتی رفتم هتل توی مشهد هم سرچ کردم، میدونم نمیزارن تنهایی برم ولی کاش درک کنن از لحاظ روحی خیلی بهش احتیاج دارم.اتاق و تاریک کردم دراز کشیدم
حق هر آدمیه یه وقتایی برای خودش باشهمن امروز داشتم فکر میکردم به یک هفته تنهایی احتیاج دارم، حتی رفتم هتل توی مشهد هم سرچ کردم، میدونم نمیزارن تنهایی برم ولی کاش درک کنن از لحاظ روحی خیلی بهش احتیاج دارم.
فعلا که این حق شاملِ من نمیشه و کسی این حق رو به من نمیده.حق هر آدمیه یه وقتایی برای خودش باشه
من عاشق بچه هام هستم اما گاهی هر دوشون بیرون از خونه هستن آرامش میگیرم
امروز فکر میکردم من به این تنهایی معتاد شدم برام لذت بخشه.تو جمع معذبم .
روز تولدم دخترم گفت کادو من اینه امروزت کامل برای من باشه من بهش گفتم بخدا بهترین کادو برام اینه یه روز برای خودم باشم اما کو گوش شنوافعلا که این حق شاملِ من نمیشه و کسی این حق رو به من نمیده.
دقیقاروز تولدم دخترم گفت کادو من اینه امروزت کامل برای من باشه من بهش گفتم بخدا بهترین کادو برام اینه یه روز برای خودم باشم اما کو گوش شنوا![]()
وای این خیلی بده، ما تجربهش رو داشتیم که خداروشکر با یه دور بندکشی با سیمان سفید توی حموم خونهی خودش مشکل حل شد، اگه نمیشد باید لولهکش میومد توی خونهی ما تا لولههای خونهی اونا رو تعمیر کنهحرص میخورم از دست همسایه بالایی فاضلاب خونش نشت داده خونمون باید بنایی کنیم
سه ماه پدر از ما در اورد بخاطر بنایی و سرو صدا اینم دست گل جدیدش![]()
به به چه عکس قشنگیوای این خیلی بده، ما تجربهش رو داشتیم که خداروشکر با یه دور بندکشی با سیمان سفید توی حموم خونهی خودش مشکل حل شد، اگه نمیشد باید لولهکش میومد توی خونهی ما تا لولههای خونهی اونا رو تعمیر کنه
من قطعا دیوونه میشدم اگه اون اتفاق میفتاد![]()
من الان دقیقا تومرز دیونه شدنموای این خیلی بده، ما تجربهش رو داشتیم که خداروشکر با یه دور بندکشی با سیمان سفید توی حموم خونهی خودش مشکل حل شد، اگه نمیشد باید لولهکش میومد توی خونهی ما تا لولههای خونهی اونا رو تعمیر کنه
من قطعا دیوونه میشدم اگه اون اتفاق میفتاد![]()
ممنونم،برای دیروزه، کاخ نیاورانهبه به چه عکس قشنگی![]()
حالا من فک کردم باغ خودتونهممنونم،برای دیروزه، کاخ نیاورانه
.
داریم میریم کاخ سعدآباد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1376 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 258 | |
![]() |
همین الان فازت چیه؟ | زنگ تفريح | 1649 | |