همین الان فازت چیه؟

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه بابا سراغشو گرفتم میگن فوت شده ! من فقط ی بار دیدمش ردش کردم بعد عکس خودش و خانمش رو پروفایلش دیدم بعد پاکیدم .. بعد هی حرفشو میزدن .. سراغشو گرفتم گفتن فوت شده ، بعد رفتم سر قبرش .. براش فاتحه خوندم .. ولی هنوز حرفشو میزنن !
حالا برای چی تو را زن وحید میکنن؟؟؟

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همشهریتون بود؟
وقتی دیدیش ، باعاش حرف زدی؟ چی گفتی؟
چرا فوت کرد؟
آره .. آره اومد خواستکاریم چند سال پیش ، بعد من گفتم ک شغل برام مهمه و فلان ایشونم زیاد اصراری نکرد دیگه ! البته خواستگار دیگه ای هم نداشتم .. انگار دلش برام سوخته بود ! یا بهشون گفته بودن با من ازدواج کنه فلان ، ایشونم گفت سنت بالاتره از منع اینطوری اونطوری ! بهرحال ما یکبار همو دیدیم ..
بعدش گفتن ازدواج کرده و اذیتش کرده فوت شده .
ولی من کماکان هی سراغشو می‌گرفتم چون بقیه هی منو بهش نسبت میدادن !

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره .. آره اومد خواستکاریم چند سال پیش ، بعد من گفتم ک شغل برام مهمه و فلان ایشونم زیاد اصراری نکرد دیگه ! البته خواستگار دیگه ای هم نداشتم .. انگار دلش برام سوخته بود ! یا بهشون گفته بودن با من ازدواج کنه فلان ، ایشونم گفت سنت بالاتره از منع اینطوری اونطوری ! بهرحال ما یکبار همو دیدیم ..
بعدش گفتن ازدواج کرده و اذیتش کرده فوت شده .
ولی من کماکان هی سراغشو می‌گرفتم چون بقیه هی منو بهش نسبت میدادن !
الان که وحید فوت کرده چجوری به تو نسبتش میدن؟؟؟؟؟ مگه میشه؟؟

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان که وحید فوت کرده چجوری به تو نسبتش میدن؟؟؟؟؟ مگه میشه؟؟
نمی‌دونم دیگه برا اذیتم شده حرفشو میزنن .. ! ی کارایی کردن ک نگو ...؟ بعدشم می‌دونی هر کسی دنبال منافع خودشه

آخرین ویرایش:

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چیزی که می‌دونن ک آدم نباید توضیح بده همش 😔
.‌.
آره اونکه همش بهم ربطش میدن ! اه اه
نمی‌دونم طرف چرا باید بیاد به ی آدم بی ربط اجازه بده ک تصمیم بگیره وقتی می‌دونه همش ضربه میخورم ؟

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شرمنده من زنه دوست پسرهای دیگران نمیشم !

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
فاز تعجب ، اینهمه چیز که خانم مهندس میخره ، کجا نگهشون میداره؟؟؟؟
قبلی ها اگه فروختنی باشه، میفروشم،اگه نباشه،توی یه نایلون میزارم سرکوچه، کنار سطل زباله تا هر کسی که خواست برداره.