ترجیح میدم خودم یاد بگیرمدعوت کنی همه جا را میبرمت تا یاد بگیری

ترجیح میدم خودم یاد بگیرمدعوت کنی همه جا را میبرمت تا یاد بگیری
معلومهترجیح میدم خودم یاد بگیرم![]()
اتفاقا از تنها چیزی که نمیترسم همینهمعلومه
من باشم کلی خرج میفته گردنت
ناهار ، بستنی و .....
اما جدای از شوخی ، خیلی دوست دارم مهمون خانم مهندس باشم
چرا؟؟؟؟؟اتفاقا از تنها چیزی که نمیترسم همینه
دلم میخواد که علیرضا چیزهای محال نخواد![]()
بله سخت نیست، تشریف بیارین، خوشحال میشمچرا؟؟؟؟؟
مگه یه مهمونی چقدر سخته براتون؟؟؟
شمالی ها که خیلی مهمون نوازن
چه زود تغییر وضعیت میدینبله سخت نیست، تشریف بیارین، خوشحال میشم![]()
حوصله بحث کردن ندارم، مهمونی دادن برام راحتتر از بحث کردنهچه زود تغییر وضعیت میدین
خوب خدا را شکر بالاخره از طرف سرکار خانم مهندس مهدیه عزیز دعوت شدم
خدایا شکرت
منم همینطورحوصله بحث کردن ندارم، مهمونی دادن برام راحتتر از بحث کردنه![]()
8/18 بیا که کادو تولدم برام بیاریمنم همینطور
مهمونی بیام راحت تره تا بحث کنم
پس ۱۴۰۴/۸/۱ میام ساری
خوبه؟
واقعا الان دلم میخواد برم ساری دوباره زندگی کنمدلم میخواد بدونم خانم مهندس توی کدام یک از مناطق ساری هستش؟؟
سبزه میدان، باقرآباد، شکرآباد، نوتکیه، خیابان امیر مازندرانی، بلوار خزر، بلوار معلم، پشت مصلی، بربری محله، پیرتکیه، بوعلی (بلوار پاسداران)، میرسرروضه، بهرام اُتُر، آزادگله، سروینه باغ، چناربِن، امامزاده یحیی، بازار روز، شهبند، مهدیآباد، کوی ندا، گل افشان، معلم (ساری نو)، ترک محله، کوی آزادی، ۲۲ بهمن، راهبند سنگتراشان، لسانی، میرزمانی (سعدی)، پیوندی، فدک، توکل، کوی پزشکان پردیس، کوی سنگ، کوی افشار، کوی اصحاب، مهیار، پل تجن.
راهبند دخانیات، نعل بندان، باقرآباد (شهید بخشنده و شهید بابایی کنونی در خیابان شیخ طبرسی)، کوی قلیچ، چهارراه برق، چهارراه کارمندان، ساری کنار، طبرستان، طالقانی اول و دوم، پشت پرورشگاه، کوی گلها، پشت زندان، بخش هشت (سلمان فارسی-پیروزی)، چال مسجد، خیام، مازیار و کوی لاله (فوردگازداران)، کوی هفت تیر (خوی آباد)، محله حاجیآباد (خیابان قارن)، پشت هتل، ششصد دستگاه ساری، میرسرروضه، کوی برق، کوی نور (پشت انبار برق)، پشت چین دکا، کوی جهاد
شما بودی که زمان دانشجویی ساری بودی؟واقعا الان دلم میخواد برم ساری دوباره زندگی کنم
تنها شهری ک دوسش داشتم ن به خاطر آب و هواش( اتفاقاً دلگیره بیشتر وقتا ابیره:/) ولی مردمان با فرهنگی داره
اوایل از زبون تبری هیچی نمیفهمیدم ولی بعدش خیلی دوسش داشتم
آخی واقعا الان دوست داشتم از خیابون ورزش تا میدان ساعت و فرهنگیان مثل اون موقع ها زیر بارون ریز ریزش قدم بزنم ...
ممنون لطف داریشماره کارت بفرست تا برات بزنم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 239 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2714 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 264 | |
![]() |
همین الان فازت چیه؟ | زنگ تفريح | 1773 | |
![]() |
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 187 |