بستنی می خواستم، کلی خوردم، اومدم باشگاه
من روزا تو شلوغی کار ها یادم میرعدلم هات چاکلت داغ داغ میخواد
سلام من بیشتر روزها تا ۳ مدرسه کلاس دارم ساعت ۱ به بعد دیگه نمی کشم اون موقع هات چاکلت بهترم می کنه با خودم میبرم مدرسه میخورم در روز حداقل دوبار میخورم،مستخدم یکی از مدرسه ها بهم لطف دارن رفتن برام هات چاکلت کیلویی گرفتنامیدوارم هر وقت امتحان کردین دوست داشته باشینمن روزا تو شلوغی کار ها یادم میرع
شبا یادم میندازین امتحانش کنم
دلم میخواد بتونم با این حس و حال بقیه عمرم رو سپری کنم.... دلم میخواد اینقدر نزدیک باشم
سلام و درودسلام من بیشتر روزها تا ۳ مدرسه کلاس دارم ساعت ۱ به بعد دیگه نمی کشم اون موقع هات چاکلت بهترم می کنه با خودم میبرم مدرسه میخورم در روز حداقل دوبار میخورم،مستخدم یکی از مدرسه ها بهم لطف دارن رفتن برام هات چاکلت کیلویی گرفتنامیدوارم هر وقت امتحان کردین دوست داشته باشین
الان دیگه دلم خواب میخواد
سلام،من که نفهمیدم دقیقا شما چکاره هستین هیچ کدوم از اینا مرتبط با معلمها نبود!من دوست ندارم هات چاکلت رو ترک کنم خیلی دوستش دارمسلام و درود
اینطوری که تعریف میکنید فکر کنم از خانواده قهوه باشه :/
من پنج سال شدیدا با قهوه زندگی کردم:|
باورش سخته ولی از ۸ صبح تا ۵ غروب شرکت سلیس بودم و طراحی و ساخت ادواتش رو انجام میدادم گاهی یه سری جوشای تخصصی بود مثل ۶۰۱۰ یا ۷۰۱۸ زیر سقفی هیچ کارگری نمیتونست انجام بده خودم انجام میدادم
بعد اثر قهوه صبح ک تموم میشد قهوه بعدی رو میخوردم میرفتم دامداری اصلاح نژاد تا ۱۰ شب
بعدش تا ساعت ۲ میومدم کار ساختمون که برا مادرم اینا میساختم انجام میدادم
الان تو ترک ام
دلم میخواد حاجتی که دارم خدا تو تقدیری که مقدر کرده جاش بده و حاجت روا شم
من از ۱۳ سالگی تو صنعت بودم و همه کار هم کردم الانم همه کاره هیچ کاره ام زیاد فکرتون رو درگیر نکنیدسلام،من که نفهمیدم دقیقا شما چکاره هستین هیچ کدوم از اینا مرتبط با معلمها نبود!من دوست ندارم هات چاکلت رو ترک کنم خیلی دوستش دارم
الان دقیقا دلم هات چاکلت میخواد
اینقد اینجا هات چاکلت شنیدمباید به نغمه خانم بگیم کیلو هات چاکلت هم اینجا بگیرن براتون
هات چاکلت تهران و اصفهان تعریفی نداره فقط هات چاکلت کاشوناینقد اینجا هات چاکلت شنیدم
منم دیروز هات چاکلت دلم خواست، رفتیم کافی شاپ و یه هات چاکلت داغ با یه پیس کیک شکلاتی خوردیم، عالی بود
الان هم دلم هات چاکلت خواست
منم اعتراف کنم دیشب سرچ کردم در موردشاینقد اینجا هات چاکلت شنیدم
منم دیروز هات چاکلت دلم خواست، رفتیم کافی شاپ و یه هات چاکلت داغ با یه پیس کیک شکلاتی خوردیم، عالی بود
نوش جاناینقد اینجا هات چاکلت شنیدم
اوه شما چه صبری دارین تازه سرچ کردینمنم اعتراف کنم دیشب سرچ کردم در موردش
تازه فک کنم کم کم سوق پیدا کنیم سمت دیجی کالا
دلم میخواد بتونم خودم رو وفق بدم به این شرایط؟
ن دلم میخواد زودتر این شرایط رو تغییر بدم :/
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 181 | |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 1535 | ||
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 202 | ||
همین الان فازت چیه؟ | زنگ تفريح | 1273 | ||
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 157 |