همین الان داری به چی فکر میکنی؟

حميدرن

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه تو چه دوره سختی از تاریخ هستیم.به واسطه هوش مصنوعی دیگه نه عکسیو میشه باور کرد نه فیلمی.هر فیلمی میبینم با خودم میگم حتما اینم هوش مصنوعیه.از طرف دیگه خیلی راحت و بدون فکر زیاد میشه جواب سوالارو پیدا کرد کم کم کارکرد مغزمون داره کند میشه :w20:
به اینکه تو هر دوره ای از تاریخ فریبکاری و اخبار دروغ رساندن مرسوم بوده فقط این روزها شکلش عوض شده.
فکر می کردیم پزشکی و راه درمان بیماریها پیشرفت بکنه قراره عمر آدما قرار خیلی بیشتر اضافه بشه.
اعتبار و صحت اخبار و همین طور میزان کامل بودن اطلاع رسانی تلویزیون و اینترنت و رسانه ها در زمان فعلی با زمانه ای که اطلاع رسانی از طریق روزنامه ها و رادیو بود تفاوت چندانی نکرده و ...
فرهنگ ها و خرده فرهنگ های جدید و نویی در سراسر جهان ایجاد شده که به هیچ وجه نشانه تکامل بشریت محسوب نمی شه و در واقع بی فرهگی هستند در مقابل هم رفتارها و فرهنگ های غلط زیادی نیز ازبین رفته است.
سیستم های اقتصادی و سیاسی جدیدی پایه گذاری شده تا بشریت در صلح و آرامش باشند ولی همچنان آسیب ها و بهره کشی ها همچنان به شکلی دیگر پابرجا هستند.

آخرین ویرایش:

frotan68

کاربر حرفه ای
به اینکه چرا خانم مهندس چند روزیه جواب تاپیک ها را نمیده ، سرسنگین شده
به اینکه احتمال میدم مشکل تایید ایمیل داشته باشه.چون منم قبلا این مشکلو داشتم میتونستم وارد سایت بشم ولی لایک و کامنت نمیتونستم بزارم.:unsure:

essyh2003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه احتمال میدم مشکل تایید ایمیل داشته باشه.چون منم قبلا این مشکلو داشتم میتونستم وارد سایت بشم ولی لایک و کامنت نمیتونستم بزارم.:unsure:
به فلج سایت مبتلا شده

essyh2003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه چرا به حرفم گوش نمیدن؟۵ ساله من یه حرفو تکرار میکنم با منطق و خواهش و ..ولی گوش شنوا نیست.شاید اونایی که قشقرق به پا میکنن کار درستی میکنن
به اینکه چه حرفی میتونه باشه :w05:

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به اینکه چرا به حرفم گوش نمیدن؟۵ ساله من یه حرفو تکرار میکنم با منطق و خواهش و ..ولی گوش شنوا نیست.شاید اونایی که قشقرق به پا میکنن کار درستی میکنن
به اینکه شاید به ظاهر حرف غیرمنطقی بیاد ولی دقیقا منطقی ترین حرف توی این روزهای جامعه‌ست،هرچقدر بی‌منطق‌تر و خودخواه‌تر باشی و هر چقدر بیشتر قشقرق کنی، موفق‌تری. هم موفق‌تر و هم عزیزتر. همه دربست در خدمتت هستن و فقط کافیه هر چند وقت یکبار یه گوشه‌ی چشمی هم بهشون داشته باشی، اونوقته که از خوشی غش میکنن برات.

frotan68

کاربر حرفه ای
به اینکه شاید به ظاهر حرف غیرمنطقی بیاد ولی دقیقا منطقی ترین حرف توی این روزهای جامعه‌ست،هرچقدر بی‌منطق‌تر و خودخواه‌تر باشی و هر چقدر بیشتر قشقرق کنی، موفق‌تری. هم موفق‌تر و هم عزیزتر. همه دربست در خدمتت هستن و فقط کافیه هر چند وقت یکبار یه گوشه‌ی چشمی هم بهشون داشته باشی، اونوقته که از خوشی غش میکنن برات.
دقیقا .اتفاقا یه بار به خواهرم گفتم همه شرایطی که الان برای تو هموار میشه من کلی براش خواهش و تمنا کردم و جوابی نگرفتم.گفت مشکلت همینه فک کردی با خواهش به خواسته هات میرسی ولی باید مثل من داد و هوار راه بندازی تا بهت چشم بگن

essyh2003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در رابطه با پسرم بود.این یه مورده ولی همیشه تو زندگیم همین بوده. کم ترین خاسته رو داشتم کمترین پاسخ مثبتو دریافت کردم:w05:
خاسته هاتو لیست کن و بعد اولویت بندی کن و با توجه به شرایط اقتصادی و جنگی و بحران خلیج فارس در صورت صلاحدید خودت به صورت دارکوبی تکرارش کن

*mahdieh*

کاربر ممتاز
خاسته هاتو لیست کن و بعد اولویت بندی کن و با توجه به شرایط اقتصادی و جنگی و بحران خلیج فارس در صورت صلاحدید خودت به صورت دارکوبی تکرارش کن
به اینکه اگه اینکاره نباشی، نمیشه.
من میفهمم که فروتن چی میگه، خودم هم همینطورم.
منم هیچ وقت به بقیه بخاطر خواسته‌هام سخت نگرفتم،هنوزم همینم،البته الان خیلی بهتر از قبلم هستم.
این جریان برای من دوتا حالت داره.
از طرفی میگم دنیا انقدر کوتاهه که من باید خودخواه باشم و بخاطر خواسته‌هام عین بولدوزر از روی همه رد بشم ولی در این شرایط اطرافیانم آرامش ندارن و خواه و ناخواه توی آرامش منم تاثیر میزاره.
از طرف دیگه میگم همینکه به بقیه سخت نمیگیرم با اینکه خیلی چیزها ممکنه برام حسرت بمونه ولی حداقلش اینه که با تمام کم و کاستی‌ها همه داریم با آرامش در کنار هم زندگی میکنیم.
این مسئله خیلی مویی هست، واقعا گاهی میزنه به سرم که هیچ کس برام مهم نباشه و فقط خودم رو ببینم ولی چون واقعا اینکاره نیستم، در نهایت برمیگردم به ذات اصلی خودم.

frotan68

کاربر حرفه ای
به اینکه اگه اینکاره نباشی، نمیشه.
من میفهمم که فروتن چی میگه، خودم هم همینطورم.
منم هیچ وقت به بقیه بخاطر خواسته‌هام سخت نگرفتم،هنوزم همینم،البته الان خیلی بهتر از قبلم هستم.
این جریان برای من دوتا حالت داره.
از طرفی میگم دنیا انقدر کوتاهه که من باید خودخواه باشم و بخاطر خواسته‌هام عین بولدوزر از روی همه رد بشم ولی در این شرایط اطرافیانم آرامش ندارن و خواه و ناخواه توی آرامش منم تاثیر میزاره.
از طرف دیگه میگم همینکه به بقیه سخت نمیگیرم با اینکه خیلی چیزها ممکنه برام حسرت بمونه ولی حداقلش اینه که با تمام کم و کاستی‌ها همه داریم با آرامش در کنار هم زندگی میکنیم.
این مسئله خیلی مویی هست، واقعا گاهی میزنه به سرم که هیچ کس برام مهم نباشه و فقط خودم رو ببینم ولی چون واقعا اینکاره نیستم، در نهایت برمیگردم به ذات اصلی خودم.
به اینکه
حرفایی که میخاستم بگمو چقد خوب گفتی دقیقا بخاطر از دست نرفتن آرامش خودم و بقیه همیشه کوتاه اومدم.ولی تکرارش دیگه شده سبک زندگی و این خودخوری و حسرت تبدیل شده به بیماری خودایمنی

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به اینکه
حرفایی که میخاستم بگمو چقد خوب گفتی دقیقا بخاطر از دست نرفتن آرامش خودم و بقیه همیشه کوتاه اومدم.ولی تکرارش دیگه شده سبک زندگی و این خودخوری و حسرت تبدیل شده به بیماری خودایمنی
به اینکه از خودگذشتگی نباید تا حد آسیب رسوندن به خودت باشه، یه وقتهایی حرفهات رو بیرون ریزی کن و بزار بقیه هم گاهی بشنون حرفهات رو

حميدرن

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یک نفر مثالی میزد که متاسفانه خیلی جاها برای آدمها هم جور در می آید:

فرض کنید دو تا الاغ دارید. یک الاغ سر به راه و کاری و یک الاغ چموش و بد قلق
موقع کار و زحمت و بارکشی طبعا الاغ سر به راه و کاری را با خود می برید و طبعا این الاغ به زودی پیر، رنجور و از کار افتاده می شود طوری که یک وقتهایی همراه بودنش با شما باعث سرافکندگی شما خواهد بود.
اما به عکس الاغ چموش و بد قلق توی طویله جوان و سرحال باقی مانده و موقع جشن و مهمونی ها برای حفظ آبروی خودتان هم که شده سوار بر آن بدون بار اضافه و خیلی شیک و تمیز رفت و آمد می کنید و چی بهتر از این می تونه برای یک الاغ اتفاق بیفتد.

و متاسفانه اگر یک روز اون الاغ اول صداش در بیاد و یا از کار افتاده بشه سرنوشتش معلوم نیست چه خواهد شد اما الاغ دوم رو تو بازار رو دست می برند.

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه حرف دل منم گفتین بچه ها
به طور کامل و با ذکر مثال

متاسفانه واقعیت تلخ اینجاست که الان بخوایم مثل بقیه باشیم نمیشه
نه تو ذاتمون هست و نه میسر میشه
باید از اول گربه رو دم حجله بکشی

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به اینکه حرف دل منم گفتین بچه ها
به طور کامل و با ذکر مثال

متاسفانه واقعیت تلخ اینجاست که الان بخوایم مثل بقیه باشیم نمیشه
نه تو ذاتمون هست و نه میسر میشه
باید از اول گربه رو دم حجله بکشی
به اینکه من از خودگذشتگی‌هایی که تا حالا کردم ناراضی نیستم، به قول مامانم که چند هفته قبل بهم گفت همون کارهات الان باعث شده که همه رو سرت قسم میخورن و بدون مشورت باهات آب هم نمیخورن.
بچه‌ها من خیلی هم آدم بی‌سر و زبونی نیستم،حرف زدن رو خیلی هم خوب بلدم، حقم رو هم بلدم بگیرم ولی در کنارش صبور بودن و همراه بودن رو هم بلدم، اینا اولویت‌های اول من هستن. اگه جایی سکوت میکنم چون خودم به این نتیجه میرسم که سکوت بهتره، خیلی وقتها در حد شخصیت خودم نمیبینم که بخوام جواب طرف مقابلم رو بدم وگرنه فقط کافیه که صبرم تموم بشه، اونوقت خوب بلدم چی بگم که طرفم دیگه براش جوابی نداشته باشه. برای همین میگم که انقدر سکوت نکنین که باعث بیماریتون بشه، گاهی باید انقدر صریح حرف زد که جبران تمام اون نگفته‌هات بشه.