به اینکه تو هر دوره ای از تاریخ فریبکاری و اخبار دروغ رساندن مرسوم بوده فقط این روزها شکلش عوض شده.به اینکه تو چه دوره سختی از تاریخ هستیم.به واسطه هوش مصنوعی دیگه نه عکسیو میشه باور کرد نه فیلمی.هر فیلمی میبینم با خودم میگم حتما اینم هوش مصنوعیه.از طرف دیگه خیلی راحت و بدون فکر زیاد میشه جواب سوالارو پیدا کرد کم کم کارکرد مغزمون داره کند میشه![]()
ممنون انشالله مادر شما هم سلامتی کامل بدست بیارنبه مادر بهار جانکه خدا را شکر حالشون بهتر شده
به مادر بهار جانکه خدا را شکر حالشون بهتر شده
به اینکه احتمال میدم مشکل تایید ایمیل داشته باشه.چون منم قبلا این مشکلو داشتم میتونستم وارد سایت بشم ولی لایک و کامنت نمیتونستم بزارم.به اینکه چرا خانم مهندس چند روزیه جواب تاپیک ها را نمیده ، سرسنگین شده
به فلج سایت مبتلا شدهبه اینکه احتمال میدم مشکل تایید ایمیل داشته باشه.چون منم قبلا این مشکلو داشتم میتونستم وارد سایت بشم ولی لایک و کامنت نمیتونستم بزارم.![]()
به اینکه چه حرفی میتونه باشهبه اینکه چرا به حرفم گوش نمیدن؟۵ ساله من یه حرفو تکرار میکنم با منطق و خواهش و ..ولی گوش شنوا نیست.شاید اونایی که قشقرق به پا میکنن کار درستی میکنن

به اینکه شاید به ظاهر حرف غیرمنطقی بیاد ولی دقیقا منطقی ترین حرف توی این روزهای جامعهست،هرچقدر بیمنطقتر و خودخواهتر باشی و هر چقدر بیشتر قشقرق کنی، موفقتری. هم موفقتر و هم عزیزتر. همه دربست در خدمتت هستن و فقط کافیه هر چند وقت یکبار یه گوشهی چشمی هم بهشون داشته باشی، اونوقته که از خوشی غش میکنن برات.به اینکه چرا به حرفم گوش نمیدن؟۵ ساله من یه حرفو تکرار میکنم با منطق و خواهش و ..ولی گوش شنوا نیست.شاید اونایی که قشقرق به پا میکنن کار درستی میکنن
در رابطه با پسرم بود.این یه مورده ولی همیشه تو زندگیم همین بوده. کم ترین خاسته رو داشتم کمترین پاسخ مثبتو دریافت کردمبه اینکه چه حرفی میتونه باشه![]()

دقیقا .اتفاقا یه بار به خواهرم گفتم همه شرایطی که الان برای تو هموار میشه من کلی براش خواهش و تمنا کردم و جوابی نگرفتم.گفت مشکلت همینه فک کردی با خواهش به خواسته هات میرسی ولی باید مثل من داد و هوار راه بندازی تا بهت چشم بگنبه اینکه شاید به ظاهر حرف غیرمنطقی بیاد ولی دقیقا منطقی ترین حرف توی این روزهای جامعهست،هرچقدر بیمنطقتر و خودخواهتر باشی و هر چقدر بیشتر قشقرق کنی، موفقتری. هم موفقتر و هم عزیزتر. همه دربست در خدمتت هستن و فقط کافیه هر چند وقت یکبار یه گوشهی چشمی هم بهشون داشته باشی، اونوقته که از خوشی غش میکنن برات.
خاسته هاتو لیست کن و بعد اولویت بندی کن و با توجه به شرایط اقتصادی و جنگی و بحران خلیج فارس در صورت صلاحدید خودت به صورت دارکوبی تکرارش کندر رابطه با پسرم بود.این یه مورده ولی همیشه تو زندگیم همین بوده. کم ترین خاسته رو داشتم کمترین پاسخ مثبتو دریافت کردم![]()
به اینکه اگه اینکاره نباشی، نمیشه.خاسته هاتو لیست کن و بعد اولویت بندی کن و با توجه به شرایط اقتصادی و جنگی و بحران خلیج فارس در صورت صلاحدید خودت به صورت دارکوبی تکرارش کن
به اینکهبه اینکه اگه اینکاره نباشی، نمیشه.
من میفهمم که فروتن چی میگه، خودم هم همینطورم.
منم هیچ وقت به بقیه بخاطر خواستههام سخت نگرفتم،هنوزم همینم،البته الان خیلی بهتر از قبلم هستم.
این جریان برای من دوتا حالت داره.
از طرفی میگم دنیا انقدر کوتاهه که من باید خودخواه باشم و بخاطر خواستههام عین بولدوزر از روی همه رد بشم ولی در این شرایط اطرافیانم آرامش ندارن و خواه و ناخواه توی آرامش منم تاثیر میزاره.
از طرف دیگه میگم همینکه به بقیه سخت نمیگیرم با اینکه خیلی چیزها ممکنه برام حسرت بمونه ولی حداقلش اینه که با تمام کم و کاستیها همه داریم با آرامش در کنار هم زندگی میکنیم.
این مسئله خیلی مویی هست، واقعا گاهی میزنه به سرم که هیچ کس برام مهم نباشه و فقط خودم رو ببینم ولی چون واقعا اینکاره نیستم، در نهایت برمیگردم به ذات اصلی خودم.
به اینکه از خودگذشتگی نباید تا حد آسیب رسوندن به خودت باشه، یه وقتهایی حرفهات رو بیرون ریزی کن و بزار بقیه هم گاهی بشنون حرفهات روبه اینکه
حرفایی که میخاستم بگمو چقد خوب گفتی دقیقا بخاطر از دست نرفتن آرامش خودم و بقیه همیشه کوتاه اومدم.ولی تکرارش دیگه شده سبک زندگی و این خودخوری و حسرت تبدیل شده به بیماری خودایمنی
به اینکه من از خودگذشتگیهایی که تا حالا کردم ناراضی نیستم، به قول مامانم که چند هفته قبل بهم گفت همون کارهات الان باعث شده که همه رو سرت قسم میخورن و بدون مشورت باهات آب هم نمیخورن.به اینکه حرف دل منم گفتین بچه ها
به طور کامل و با ذکر مثال
متاسفانه واقعیت تلخ اینجاست که الان بخوایم مثل بقیه باشیم نمیشه
نه تو ذاتمون هست و نه میسر میشه
باید از اول گربه رو دم حجله بکشی
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3780 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 257 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 195 |