همین الان داری به چی فکر میکنی؟

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به اینکه اینو نگفتم که ناراحت نشی

ولی از قدیم گفتن زنی که خرج داره ارج داره
به اینکه:
بله درسته👍
برای همینم منم کم خرج روی دستش نمیزارم😁
بنده خدا هنوز از خرج‌های یک ماه اخیری که برای تغییر دکور خونه روی دستش گذاشتم کمر صاف نکرده، تازه هنوز تابلوها مونده😁

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه:
بله درسته👍
برای همینم منم کم خرج روی دستش نمیزارم😁
بنده خدا هنوز از خرج‌های یک ماه اخیری که برای تغییر دکور خونه روی دستش گذاشتم کمر صاف نکرده، تازه هنوز تابلوها مونده😁
به اینکه خوب کردی آفرین😁
مبارکت باشه
تو لایق بهترینایی

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه دنیا چقدر بی ارزشه
امروز اعلامیه نفرو دیدم که تا نیم ساعت تو شوک بودم
به اینکه همینه دنیا
دو روز دیگه میبینی من دیگه نیستم توی باشگاه بعد میفهمی که به دیار باقی شتافتم

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه همینه دنیا
دو روز دیگه میبینی من دیگه نیستم توی باشگاه بعد میفهمی که به دیار باقی شتافتم
به اینکه دور از جونت

حرفا بار دارن، به شوخی هم اینجوری نگو

من منتظرم داماد بشی

frotan68

کاربر حرفه ای
به اینکه یاد یکی از همسایه هامون افتادم .اوایل ازدواج یه خونه اجاره کردیم واحد کناریمون یه پسر یکی دوساله داشت.من دو سه بار اینارو تو راه پله دیدم با بچه حرف میزدم اونم خوشش میومد.مامانش یواشکی بهم گفت بهش رو نده وگرنه از فردا خونتونه.منم گفتم نه بابا بچست چی میشه مگه، گناه داره.خلاصه خیلی خوشرفتاری میکردم باهاش و واقعا چند روز بعد از هشت صبح میومد درو میکوبید از خواب بیدارمون میکرد چندبار اومد خونمون موند دیگه نمیرفت خونشون با جیغ و گریه بزور میبردنش.مامانش گفت منکه بهت گفتم شناخت دارم از بچم میدونم جنبه نداره:Dنمیدونم چرا یهو یاد اون بچه افتادم 🤭

essyh2003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه یاد یکی از همسایه هامون افتادم .اوایل ازدواج یه خونه اجاره کردیم واحد کناریمون یه پسر یکی دوساله داشت.من دو سه بار اینارو تو راه پله دیدم با بچه حرف میزدم اونم خوشش میومد.مامانش یواشکی بهم گفت بهش رو نده وگرنه از فردا خونتونه.منم گفتم نه بابا بچست چی میشه مگه، گناه داره.خلاصه خیلی خوشرفتاری میکردم باهاش و واقعا چند روز بعد از هشت صبح میومد درو میکوبید از خواب بیدارمون میکرد چندبار اومد خونمون موند دیگه نمیرفت خونشون با جیغ و گریه بزور میبردنش.مامانش گفت منکه بهت گفتم شناخت دارم از بچم میدونم جنبه نداره:Dنمیدونم چرا یهو یاد اون بچه افتادم 🤭
بچه همسایه ما هم‌همینجور بود بهش میگفتیم مامانت صدات زد گفت بستنی برات خریدم تا میرفت درو قفل میکردیم

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه وقتی بدون برنامه ریزی قبلی یه کاری رو شروع میکنم، نتیجه ی بهتری می گیرم

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به اینکه فردا اولین روز کلاس دومی شدنه پسرمه، چقدر زود داری بزرگ میشی بچه🥺❤️
دیروز صبح که از خواب بیدار شد، من بیدار بودم و کنارش دراز کشیده بودم، فوری خودش رو توی بغلم جا کرد و بهم گفت میدونی اینجا کجاست؟
گفتم کجاست؟ گفت اینجا بهترین جای دنیاست، حس بهشت داره😍
آخه بچه تو این حرفهای قشنگ رو از کجا یاد میگیری که دائم بهم میگی؟ کاش بزرگتر شدی هم همین اندازه دوستم داشته باشی و یه سهم کوچیک از این حرفهای قشنگت همچنان برای من باشه🥺❤️💋