همین الان داری به چی فکر میکنی؟

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به آدما و دوستایی که تو این ۳۴ سال اومدن و رفتن یعنی اونا هم گاهی یاد من میوفتن؟ دلم برای چند نفر از دوستام تنگ شده که دیگه راه ارتباطی هم باهاشون ندارم
به اینکه متاسفانه تا بوده همین بوده!!
آدما میانو خیلی رااااحتم میرن!
اصلا انگار نه انگار تو بودی یه روز کنارشون و اینکه هنوز هستی،زنده ای ولی یادی نمیکنن ازت💔

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه متاسفانه تا بوده همین بوده!!
آدما میانو خیلی رااااحتم میرن!
اصلا انگار نه انگار تو بودی یه روز کنارشون و اینکه هنوز هستی،زنده ای ولی یادی نمیکنن ازت💔
به اینکه بدترش اینه که وقتی می بینیشون انقد سرد برخورد میکنن که آدم از خودش بدش میاد
من تو اینستا چند تا از دوستای مدرسه رو پیدا کردم ولی هیچ کدوم شوق منو نداشتن

frotan68

کاربر حرفه ای
به اینکه منم با تو حس مشابه دارم
ولی فکر نکنم یاد ما باشن
گاهی بعضیاشونو تو خیابون می بینم حتی منو نمیشناسن
به اینکه
مخصوصا یکی از دوستام که خیلی باهم خوب بودیم.آخرین پیامام بهش ۴سال پیش بود گفته بودم فلانی ساعت۹میام حرف بزنیم.اگه تونستی بیا. ساعت ۹ رفتم دیدم جوابی نداده ولی پیاممو خونده بود.نوشتم نیومدی!و این شد آخرین پیامم.هنوزم برام عجیبه چرا نه جواب داد نه توضیحی نه دیگه یادی

آخرین ویرایش:

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه بدترش اینه که وقتی می بینیشون انقد سرد برخورد میکنن که آدم از خودش بدش میاد
من تو اینستا چند تا از دوستای مدرسه رو پیدا کردم ولی هیچ کدوم شوق منو نداشتن
به اینکه اره واقعا چرا بعضیا میخوان به ادم حس بی ارزش بودن بدن؟!!اینجوری که فقط خودشونو پیش چشم ادم بی ارزشتر میکنن

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مخصوصا یکی از دوستام که خیلی باهم خوب بودیم.آخرین پیامام بهش ۴سال پیش بود گفته بودم فلانی ساعت۹میام حرف بزنیم.اگه تونستی بیا. ساعت ۹ رفتم دیدم جوابی نداده ولی پیاممو خونده بود.نوشتم نیومدی!و این شد آخرین پیامم.هنوزم برام عجیبه چرا نه جواب داد نه توضیحی نه دیگه یادی
دقیقا منم یه مورد مشابه داشتم
حتی ازدواجم کرد و به من نگفت
ولی من خیلی براش خوشحال شدم

بی سر و صدا رفت سر خونه و زندگیش، منم بوسیدم گذاشتمش کنار

به اینکه اره واقعا چرا بعضیا میخوان به ادم حس بی ارزش بودن بدن؟!!اینجوری که فقط خودشونو پیش چشم ادم بی ارزشتر میکنن
به اینکه مرامشون با ما فرق داره. نمیشه با همه عین کف دست باشی

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه یجا خوندم ادمهایی که اصولا توو زندگی گذشته شون اسیب دیدن و زخم خوردن معمولا اسیب میزنن و رنج میدن!!
به اینکه آدما دو دسته ان
یه دسته همینه که گفتی، یه دسته هم چون خودشون رنج کشیدن، ارتقا پیدا کردن و به رنج بقیه راضی نیستن

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه آدما دو دسته ان
یه دسته همینه که گفتی، یه دسته هم چون خودشون رنج کشیدن، ارتقا پیدا کردن و به رنج بقیه راضی نیستن
به اینکه من از دسته دوم خیلییی کم دیدم‌
وقتی به رفتار ادمهای دوروبرم نگاه میکنم میبینم واقعا همینه طرف داره از چیزی رنج میبره و این رنج شاید این اجازه رو بهش نمیده تا با بقیه به درستی رفتار کنه!
شاید بعضا برای خودمونم پیش اومده باشه مثلا از جایی یا کسی ناراحتیم سر یکی دیگ خالی میکنیم!
باید خیلی قلب و روح بزرگی داشته باشی تا رنجها و اسیب هاتو پشت سرت بزاری و با یک روی گشاده تر با بقیه برخورد کنی!
ماها گاهی اوقات فراموش میکنم که واکنشهامون چه تاثیری میتونه توو قلب و روح ادما بزاره!!خیلی رااااحت نظر میدیم قضاوت میکنیم و….

frotan68

کاربر حرفه ای
به اینکه من از دسته دوم خیلییی کم دیدم‌
وقتی به رفتار ادمهای دوروبرم نگاه میکنم میبینم واقعا همینه طرف داره از چیزی رنج میبره و این رنج شاید این اجازه رو بهش نمیده تا با بقیه به درستی رفتار کنه!
شاید بعضا برای خودمونم پیش اومده باشه مثلا از جایی یا کسی ناراحتیم سر یکی دیگ خالی میکنیم!
باید خیلی قلب و روح بزرگی داشته باشی تا رنجها و اسیب هاتو پشت سرت بزاری و با یک روی گشاده تر با بقیه برخورد کنی!
ماها گاهی اوقات فراموش میکنم که واکنشهامون چه تاثیری میتونه توو قلب و روح ادما بزاره!!خیلی رااااحت نظر میدیم قضاوت میکنیم و….
به اینکه
اینارو میشنوم یاد یه نفری میوفتم که چقد خدا بهم رحم کرد راه زندگیمو ازش جدا کردم.زندگی با همچین آدمایی وحشتناکه.اینکه با کسی زندگی کنی که با اینکه ادعای دوست داشتن کنه ولی از رنج تو لذت ببره

frotan68

کاربر حرفه ای

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ب اینکه امروز هم نزدیک سه میلیون میوه خریدم، یک کیلو پیاز جایزه گرفتم، می خوام بذارمش جلوی آینه ربشه 2 کیلو!!!!
جالبه پیاز جایزه دادن😊

الان به این فک میکنم که برنج شمال باید گرونتر از اینجا میشد

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
جالبه پیاز جایزه دادن😊

الان به این فک میکنم که برنج شمال باید گرونتر از اینجا میشد
به اینکه:
تا حالا برنج مناطق دیگه رو نخوردم، از نظر شما که خوردی چه فرقی با هم دارن؟

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه:
تا حالا برنج مناطق دیگه رو نخوردم، از نظر شما که خوردی چه فرقی با هم دارن؟
به اینکه بنظرم مال هر منطقه ای کیفیتای مختلف داره
تو هر کدوم بد و خوب پیدا میشه

اما در کل فکر میکردم برنج شمال گرونتر باشه

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به اینکه بنظرم مال هر منطقه ای کیفیتای مختلف داره
تو هر کدوم بد و خوب پیدا میشه

اما در کل فکر میکردم برنج شمال گرونتر باشه
به اینکه من قیمت ندارم، معمولا برنج‌های ما رو بابام میگیره ولی چند روز قبل یادمه مامانم میگفت طارم فریدونکنار کیلویی 400 تومن
البته من خودم توی دیوار دیده بودم نوشته بود کیلویی 500

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه من قیمت ندارم، معمولا برنج‌های ما رو بابام میگیره ولی چند روز قبل یادمه مامانم میگفت طارم فریدونکنار کیلویی 400 تومن
البته من خودم توی دیوار دیده بودم نوشته بود کیلویی 500
به اینکه من از بروجرد سفارش دادم با تخفیف ۴۵۰ دادن
ولی فک کنم برنج دم سیاه تا ۷۰۰ تومن هم باشه

*mahdieh*

کاربر ممتاز
الان داریم میریم برای همسر کت و شلوار بخریم، البته دیروز خریدیم، داریم میریم تحویلش بگیریم.
داشتم به این فکر میکردم که منم ببینم پالتو برای من دارن یا نه🤔
آخه میگم بد نباشه که یهو همسر اینهمه برای خودش خرج کنه و من خرج نزارم روی دستش😏😂

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان داریم میریم برای همسر کت و شلوار بخریم، البته دیروز خریدیم، داریم میریم تحویلش بگیریم.
داشتم به این فکر میکردم که منم ببینم پالتو برای من دارن یا نه🤔
آخه میگم بد نباشه که یهو همسر اینهمه برای خودش خرج کنه و من خرج نزارم روی دستش😏😂
به اینکه من از این مسافت خیلی خوشحالم که میخوای خرید کنی😊

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به اینکه من از این مسافت خیلی خوشحالم که میخوای خرید کنی😊
به اینکه:
از بس قلبت مهربونه عزیزم🥰
ولی متاسفانه من چیزی پیدا نکردم و عوضش همسر علاوه بر یه کت و شلوار، یه شلوار پارچه‌ای تک هم گرفت و امشب این لباس‌ها‌ش رو هی با پیراهن‌های مختلفش میپوشید تا ست‌هاش رو مشخص کنه🙄

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه:
از بس قلبت مهربونه عزیزم🥰
ولی متاسفانه من چیزی پیدا نکردم و عوضش همسر علاوه بر یه کت و شلوار، یه شلوار پارچه‌ای تک هم گرفت و امشب این لباس‌ها‌ش رو هی با پیراهن‌های مختلفش میپوشید تا ست‌هاش رو مشخص کنه🙄
به اینکه فدات شم عزیزم

:w30::w36:

هنوز فرصت هست برا خریدای پاییز و زمستون، مدلای جدید در راهن

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به اینکه فدات شم عزیزم

:w30::w36:

هنوز فرصت هست برا خریدای پاییز و زمستون، مدلای جدید در راهن
به اینکه:
بله آمار گرفتم گفت از 20 مهر به بعد میاریم👍
منکه تا دوبرابر خرج امشبش رو برای خودم خرج نکنم دست از سرش بر نمیدارم😂