به اینکه همونی که همه داریم بهش فکر میکنیمبه اینکه علیرضا چقدر سوال داره از سلوا جون بپرسه
به اینکه انقدر که نیومد،علاقهی من از فیزیک داره به شیمی کشیده میشهبه اینکه محسن ۸۹ چرا نمیاد بار علمی سایت رو به افوله
طفلی چقدر تلاش میکرد ما به فیزیک علاقمند بشیم
یاد یه مانتوم توی 12 سالگی افتادم
یه زمانی برا ما میگفتن حق ندارید بدون مانتو، پالتو یا کاپشن بلند بپوشید.
فک کن دو تا لباس بلند رو با هم می پوشیدیم
دور از جونتاتفاقا دیروز عکسمونو اونطور درست کردم هرچی عکس تو اینستا دیدم همه شده بودن مرلین مونرو.من بیچاره شبیه اقدس دوره گرد شده بودم![]()
چت جی پی تی انگار با من مشکل داشت یه کت سرمه ای بابابزرگی تنم کرده بود با یا پیرهن گلگلی قرمزدور از جونت
چرا تو این موارد خودزنی میکنی عزیزم
میبینم ماشالا همه فعااال!!همه هم ماشالا خوشگل موشگلنبا سرگرمی که خودت یادمون دادی![]()
به اینکه استاد فیزیکمون هنوز درگیر مکان پشه هاستبه اینکه پشه ها روزا کجا میرن![]()
به اینکه خدا را شکر نگرفتمبه اینکه :خدا کنه علیرضا کرونا نگیره
بوی خیانت میادبه اینکه سلوا خانم کجاست ، نیستش

به اینکه سلامتی احوالپرسمیبینم ماشالا همه فعااال!!همه هم ماشالا خوشگل موشگلن
این بهتره !!پرامپشو برا منم بفرست!
به اینکه ساراجونو اقا اسی نیستن!!!اونا خوبن؟
به اینکه پُست جدید گرفته.به اینکه اگه مهدیه خبرو به ما بگه شاید یکم بار سنگین رو دلش کمتر شه راحت تر تا هفته بعد رازداری کنه![]()
به به مبارک باشه عزیزم انشالله موفق باشنبه اینکه پُست جدید گرفته.
چند روزه بهش فشار میارن بابت قبول کردنش ولی زیر بار نمیرفت، میگفت وقت ندارم و سرم خیلی شلوغ میشه.
ولی امروز چند نفر رو واسطه کردن که دیگه نتونست نه بیاره و قبول کرد.
من خوشحال شدم، دوست داشتم قبول کنه ولی نمیخواستم بهش فشار بیارم و گذاشتم که خودش تصمیم بگیره.
حالا میگه فعلا به کسی نگو تا سر ماه که حکم جدیدم بخوره.
به اینکه مبارکه، به سلامتی و دل خوشبه اینکه پُست جدید گرفته.
چند روزه بهش فشار میارن بابت قبول کردنش ولی زیر بار نمیرفت، میگفت وقت ندارم و سرم خیلی شلوغ میشه.
ولی امروز چند نفر رو واسطه کردن که دیگه نتونست نه بیاره و قبول کرد.
من خوشحال شدم، دوست داشتم قبول کنه ولی نمیخواستم بهش فشار بیارم و گذاشتم که خودش تصمیم بگیره.
حالا میگه فعلا به کسی نگو تا سر ماه که حکم جدیدم بخوره.
همون پت خونگیه که داشتی بهش کم توجهی شدهبه اینکه چرا یه مدته نتم قطع و وصل میشه و ریموت در پارکینگم گاهی غیرفعال میشه.نکنه همسایه جدید که اومده یه چیزی مثل جمر دارهیاچی؟
![]()

رسیدن یخیر استاد عزیزدارم فکر میکنم که چرا مسئولیت سفر افتاد رو دوش ما!!!
به اینکه چقدر این جاده دورود تا بیشه افتضاحو ترسناک بود چقدرررر حرص خوردیم!![]()
به اینکه رفتیم طرفای باغبهادرانرسیدن یخیر استاد عزیز
کجاها رفتین
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3753 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 257 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 195 |