به اینکه:ب اینکه سلام ب همگی
به به سلام علیکم، خوش برگشتین
چه عجب ازین طرفها؟ راه گم کردین؟
به اینکه:ب اینکه سلام ب همگی
سلامم به نقره خانمبه اینکه:
به به سلام علیکم، خوش برگشتین
چه عجب ازین طرفها؟ راه گم کردین؟![]()
به اینکه همون روز اول ی قرارداد تنظیم کنید و توش بنویسید کی و چطور پول را پرداخت می کنید و اونا هم تا چه تاریخی چه کارهایی را انجام میدن و به ازای هر ۱ روز تاخیر در اتمام کار ۵ درصد از دستمزدشون کسر کنید ، چون بعضا قول میدن یک هفته ای انجام میدیم ، پول را هم کامل تو شروع کار با هزار داستان میگیرن و شش ماه دیگه تازه میان شروع کنناره هزینه اش الان خیلی زیاد میشه کاش همراه کابینت و کمداتاق خودمون ۳ سال پیش میزدیم
این پیشنهادو دادم ولی همسر میگه دردسر داره وقت ندارم و... اتفاقا مامانم هم برای کابینتا اینکارو کرده بودن خیلی ارزونتر شد
پس چه فشاری به خودت اووردی که ترکوندی دیسکتو؟!!!دیسک مثل لاستیکماشین هستش اگر تعدادی از لایه هاش پاره بشه میشه با لیزر آب وسطش را کم کرد تا کم باد بشه و یکم حالت بیرون زدگی برگرده داخل به این آسیب میگن بالجینگ اما اگه لاستیک کامل بترکه و هسته دیسک وارد کانال نخاع بشه باید تکه هایی که رو عصب هست را برداشت تا عصب فلج نشه یا خود بدن اون تکه ها رو جذب کنه به مرور زمان که ممکنه جنس سخت باشه و نتونه جذبشون کنه و اگر عمل نشه فشارش روی عصب باعث بی حسی و فلج عصبی میشه
به اینکه حالا من حافظهی قوی ای داشتم،به شدت قوی که الان از اون حافظه شاید 30 درصدش مونده باشه.به اینکه چرا من تو حفظ کردن رمز انقد ضعیفم.همسرم شونصد تا کارت داره هرکدوم رمز جدا دارن.بعد من واسه دوتا کارت رمز یکسان انتخاب میکنم یادم نره.الان رمز پنل کاربری مخابراتمو یادم رفته میخام بازیابی کنم پیامکش نمیاد.یعنی فک کنم انقد هرماه رمز جدید زدم که مخابراتم قاطی کرده برام.من سرویس جدید خریدم فعال نمیشه
به اینکه قرص ول وومن اورجینال ( well woman original ) مخصوص بانوان بگیر برای سیستم تقویت بدن و جلوگیری از مریض شده عالیهسلام عزیزم مرسی یادمی
چند روزه مریضم نتونستم بیام
خدا را شکر استراحت کاملم و درد دیگه ندارم فقط نگران آسیب به عصب پا هستم تا چند ماه دیگه ببینم رفع میشه یا نهپس چه فشاری به خودت اووردی که ترکوندی دیسکتو؟!!!
من یکی از اشناها سنش بالا بود مهرهای کمرش شکسته بود دکتر بدون بیهوشی کامل با لیزر عملش کرد و بعدشم یه کمر بند اهنی سفارش داد ساختن طوری ک روز بعد با بستن اون کمربند میتونست بشینیه
حالا الان بهترین؟

به اینکه:به اینکه امشب شب آخره!
فردا خواهرم میره و من می مونمو دلتنگیااام
فقط امیدوارم بسلامت برسه…![]()
به این شعر که میگهبه اینکه چقدر بعضی ادما مهارت دارن در رها کردن!
اراده کنن رها میکنن ادما رو….رابطه ها رو…خاطراتو
و چقدررررر خوشبحالشون که به خودشون رنج و درد نمیدن!!

به اینکه تو خواهر داری؟به اینکه چقدر خواهر داشتن قشنگه
وای منم این مشکل و دارم جدیدا متوجه شدم اگه همون اولش بخ روش بزارم سریع خوب میشه و بعدش پماد آسیکلوویر بزنبه اینکه چرا دوباره تبخال زدم؟![]()
به اینکه:وای منم این مشکل و دارم جدیدا متوجه شدم اگه همون اولش بخ روش بزارم سریع خوب میشه و بعدش پماد آسیکلوویر بزن
برای من دو سه روزه التهابش از بین میره و خوب میشه فقط تا جاش کامل از بین بره ممکنه تا 2 هفته طول بکشه![]()
به اینکه:به تبخال!
سلام مهدیه جان، من یه تجربه ی شخصی تو این مورد دارم که به هر کس تا الان توصيه کردم واسش مفید بوده شاید به درد شما هم خورد.
واسه تبخال هر موقع احساس کردین که داره بوجود میاد یا التهاب میکنه اصلا هیچ چیزی استفاده نکنید حتی دستتون رو هم به اون نقطه نزنین چون هم تحریک و آلوده میشه هم مسیری و منتقل میشه
نه کرم نه یخ اصلا هیچ چیز بهتر از اینکه رهاش کنیدجواب نمیده..
خود به خودخیلی زود تر خوب میشه و خيلي کم ترهم تبدیل به تاول و زخم میشه.
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3683 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 257 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 195 |