همین الان داری به چی فکر میکنی؟

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه زندگی حرفه ای شده ! قبلا شبیه منچ و مار پله بود تاس میریختی و دور هم لذت می بردیم ، الان باید مث استاد بزرگ شطرنجی هر حرکتی که می خوایم انجام بدیم ۱۰ حرکتی آینده حریف از قبل پیش بینی کنیم ، ببینیم حالا حرکت بدیم ندیم

من از شطرنج متنفرم :w06:

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به اینکه چقدر خوبه قبل از بیرون رفتن خیالت از بابت شام راحت باشه
به اینکه:
و من که بعد از یک هفته مهمون بودن، شب دارم میرم خونه و اصلا نمیدونم باید چی درست کنم🤦‍♀️😂

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به اینکه همین چند وقت پیش بود که مهدیه جون گفت موی سفید ندارم😔
به اینکه آره درست میگی، دیشب جلوی آینه داشتم موهام رو شونه میکشیدم و با دقت نگاهش میکردم،یهو 3تا تار موی سفید دیدم😔

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه نزدیکترین کسم؛تنها رفیقم هفته دیگ مهاجرت میکنه و دیگ شااااید به این زودیا نبینمش😭😭
به اینکه توو این‌اوضاع استرس رفتنشو دارم😔
به اینکه چرا باید توو این‌مملکت ی جوون مجبور شه بزاره همه چیزو بره و اینهمه سختیو‌ به جون بکشه

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به سلامت روان.
به اینکه چقدر بده که به سلامت جسم توجه میکنیم و از سلامت روان غافلیم.
به اینکه آینده‌ی نسل ما با اینمهمه فروپاشی روانی قراره چی بشه؟!
به اینکه مهدیه جون همه چی برمیگرده به اینکه هیچ کس یاد نگرفته و نمیدونه مسئله ای بنام self love هم وجود داره!!همش دیگرون همش برای دیگرون…پس کی خودت!

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به اینکه اقا اسی عملش باز بوده!!!؟دیدم متد جدید لیزری هست و با دوره نقاهت خیلی کمتر!!
به اینکه هرکدوم که باشه،بازم عمل سختیه.
پدرشوهر منم باید عمل کنه و هی به عقب انداخته میشه.
متاسفانه خودش هم آدم کم تحملیه و مراقبت ازش خیلی سخته، در این کم تحمله که حدودا 10 روز قبل که پاش رو گچ گرفتن، سه روز بعدش تا مادرشوهرم از خونه بیرون رفت، فوری زنگ زد به یکی از دوستهاش تا بیاد خونه‌شون و با سنگ فرز گچ پاش رو باز کرد🤦‍♀️
گچ از زیر لگن تا مچ پاش بود😐
چند سال قبل همینکار رو با دستش کرد و اصلا گچ رو نزاشت بمونه و الان همون دستش تا حدی زیادی بی حسه🤦‍♀️🙄

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به اینکه مهدیه جون همه چی برمیگرده به اینکه هیچ کس یاد نگرفته و نمیدونه مسئله ای بنام self love هم وجود داره!!همش دیگرون همش برای دیگرون…پس کی خودت!
به اینکه اجازه نداشتیم که یاد بگیریم.
از خانواده تا جامعه هیچکدوم این اجازه رو بهمون ندادن

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به اینکه نزدیکترین کسم؛تنها رفیقم هفته دیگ مهاجرت میکنه و دیگ شااااید به این زودیا نبینمش😭😭
به اینکه توو این‌اوضاع استرس رفتنشو دارم😔
به اینکه چرا باید توو این‌مملکت ی جوون مجبور شه بزاره همه چیزو بره و اینهمه سختیو‌ به جون بکشه
به اینکه کاش شما هم برین.
کاش ما هم بریم.
کاش همه بریم.

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه اجازه نداشتیم که یاد بگیریم.
از خانواده تا جامعه هیچکدوم این اجازه رو بهمون ندادن
دقیقا !!!ولی از یه جایی باید دیگ خودت دست بکار بشی کسی نیست دستتو‌ بگیره جز خودت!

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به اینکه همسرو چطوری راضیش کنم زودتر کمد دیواری بزنه:rolleyes:هزینش چقد میخاد بشه.ساده باشه یا نه.چقد کثیف کاری داره.
به اینکه هزینه که حتما داره، یادمه 3 سال قبل یه کمد دیواری برامون 30 تومن افتاد، الان حداقل 3 برابر در نظر بگیر.
ولی کثیف کاری نداره، توی کارگاهشون درست میکنن و فقط میارن اینجا نصبش میکنند.

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به اینکه یکی از آشناها میگفت اگه خودت چوبشو خریداری کنی و برات برش بزنن بعد بدی بسازن هزینه برات نصف میشه
به اینکه:
بله اگه از درب کارخونه چوب رو بخرن که خیلی هم مناسبتر میفته.
ولی مسئله اینه که بتونی دردسرهاش رو تحمل کنی.