به اینکه منم توی خلسهمبه اینکه به چند روز سکوت نیاز دارم تو سرم پر از غوغاست![]()
به اینکه:به اینکه چقدر خوبه قبل از بیرون رفتن خیالت از بابت شام راحت باشه
به اینکه آره درست میگی، دیشب جلوی آینه داشتم موهام رو شونه میکشیدم و با دقت نگاهش میکردم،یهو 3تا تار موی سفید دیدمبه اینکه همین چند وقت پیش بود که مهدیه جون گفت موی سفید ندارم![]()
به اینکه:به بی حسی انگشت پا
خیلی آزار دهندست
به اینکه مهدیه جون همه چی برمیگرده به اینکه هیچ کس یاد نگرفته و نمیدونه مسئله ای بنام self love هم وجود داره!!همش دیگرون همش برای دیگرون…پس کی خودت!به سلامت روان.
به اینکه چقدر بده که به سلامت جسم توجه میکنیم و از سلامت روان غافلیم.
به اینکه آیندهی نسل ما با اینمهمه فروپاشی روانی قراره چی بشه؟!
به اینکه هرکدوم که باشه،بازم عمل سختیه.به اینکه اقا اسی عملش باز بوده!!!؟دیدم متد جدید لیزری هست و با دوره نقاهت خیلی کمتر!!
به اینکه اجازه نداشتیم که یاد بگیریم.به اینکه مهدیه جون همه چی برمیگرده به اینکه هیچ کس یاد نگرفته و نمیدونه مسئله ای بنام self love هم وجود داره!!همش دیگرون همش برای دیگرون…پس کی خودت!
به اینکه کاش شما هم برین.به اینکه نزدیکترین کسم؛تنها رفیقم هفته دیگ مهاجرت میکنه و دیگ شااااید به این زودیا نبینمش
به اینکه توو ایناوضاع استرس رفتنشو دارم
به اینکه چرا باید توو اینمملکت ی جوون مجبور شه بزاره همه چیزو بره و اینهمه سختیو به جون بکشه
دقیقا !!!ولی از یه جایی باید دیگ خودت دست بکار بشی کسی نیست دستتو بگیره جز خودت!به اینکه اجازه نداشتیم که یاد بگیریم.
از خانواده تا جامعه هیچکدوم این اجازه رو بهمون ندادن
به اینکه هزینه که حتما داره، یادمه 3 سال قبل یه کمد دیواری برامون 30 تومن افتاد، الان حداقل 3 برابر در نظر بگیر.به اینکه همسرو چطوری راضیش کنم زودتر کمد دیواری بزنههزینش چقد میخاد بشه.ساده باشه یا نه.چقد کثیف کاری داره.
به اینکه:به اینکه یکی از آشناها میگفت اگه خودت چوبشو خریداری کنی و برات برش بزنن بعد بدی بسازن هزینه برات نصف میشه
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3680 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 257 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 195 |