به وضعیتی ک توش گیر افتادم
همه چی قاطی پاتی شده...
همه چی قاطی پاتی شده...
برای ما همبه وضعیتی ک توش گیر افتادم
همه چی قاطی پاتی شده...

به اینکه من سرطان ماخوذ به حیا بودن و اینکه ولش کن اون نمیفهمه منکه میفهمم نباید بد حرف بزنم دارمبه اینکه من سرطان جواب ندادن به موقع و حرص خوردن بعد از آن دارم
اینم هست الان کلی جواب تو ذهنمهبه اینکه من سرطان ماخوذ به حیا بودن و اینکه ولش کن اون نمیفهمه منکه میفهمم نباید بد حرف بزنم دارم![]()
رک بودن واقعا نعمت بزرگیهاینم هست الان کلی جواب تو ذهنمه
آخه یکی بهم بگه لالی .گنگی خو به موقع حرف بزن زن
به اینکهب اینکه
ممنونم
مگه اتاق دارید شما؟
تا پشت در اتاق میاد ولی اتاق واسش تعریف نشده
پ اهل دلیهمون احمد جان هم بگی مشخصه ک منظورت منم
التماس دعا![]()
خوش به سعادت شما ما اینجا برشته شدیمبه اینکه یخ کردم، یکی یه پتو بندازه سرمهوا یه جوری خنک شده که پنجرهها بستهست،کولر و پنکه هم خاموشه ولی بازم سرده
![]()
اینجا چند ساله تابستونها هوا اینجوریه که تیر و شهریور هوا خنکه، مرداد از آسمون آتیش میریزه زمینخوش به سعادت شما ما اینجا برشته شدیم
ما از نیمه اردیبهشت جهنم و تجربه میکنیم تا اباناینجا چند ساله تابستونها هوا اینجوریه که تیر و شهریور هوا خنکه، مرداد از آسمون آتیش میریزه زمین![]()
کولرهای اون منطقه آبیه یا گازی؟ما از نیمه اردیبهشت جهنم و تجربه میکنیم تا ابان
هم ابی داریم هم گازی الان بیشتر گازی استفاده میکنندکولرهای اون منطقه آبیه یا گازی؟
ولی آبی خیلی خوبه، هم کم مصرف تره و هم خنکی طبیعیتری داره.هم ابی داریم هم گازی الان بیشتر گازی استفاده میکنند
اره موافقم ما هم کولر گازی تو هال گذاشتیم اتاقا آبی هستشولی آبی خیلی خوبه، هم کم مصرف تره و هم خنکی طبیعیتری داره.
کولر گازی برای حال و پذیرایی خوبه ولی برای اتاق خواب واقعا سرماش زیاده.
چه خوب، یکی از دلایل علاقهی من به مناطق با آب و هوای خشک همین داشتن کولر آبیهاره موافقم ما هم کولر گازی تو هال گذاشتیم اتاقا آبی هستش
ب اینکه با زیاد شدن خونه های آپارتمانی و صرفه جویی واسه سازنده تو مناطق ما ، کانال کشی کولر ابی جمع شد و همشون کولر گازی استفاده میکننبه اینکه چرا کولر گازی جای کولر آبی رو گرفته؟![]()

و اینکه چقدر کولر گازی گرون شدهب اینکه با زیاد شدن خونه های آپارتمانی و صرفه جویی واسه سازنده تو مناطق ما ، کانال کشی کولر ابی جمع شد و همشون کولر گازی استفاده میکنن
.
از طرفیم انگار پرستیژ خونه رو میبره بالاتر![]()
ب اینکه ویلاییبه اینکه توی دورود اکثر خونهها ویلاییان یا آپارتمان؟![]()
ب اینکه مگه چقد داری شارژ ماهانه میدی ک هر روزم انتظار داری بیاد؟؟؟به اینکه
امروز نیومدا خیلی منتظر موندم، کد فعال سازیش چنده؟
بگو اومد پشت در یالله بگه
احمدجان محتاجیم به دعا داداش

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3771 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 257 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 195 |