به اینکه نیاسر خنکه مخصوصا آبشارش
تفریح حال روحیتو خوب میکنه
تفریح حال روحیتو خوب میکنه
به اینکه کاشان گرمه ، نیاسر خوبهبه اینکه بهارجون گفت گرما و جیگرم کباب شد
منم ترجیح میدم توی خونه باشم![]()
به اینکه احتمالا همین یک هفته ده روزی همسر بنده میخواد بره تهران، دلم میخواد بهش بگم ما هم میایم، ولی از ترس گرما نمیگم،حالا فکر کنم پاشم بیام تا نیاسربه اینکه کاشان گرمه ، نیاسر خوبه
نیاسر هم گرمه فقط نزدیک آبشار خنکه الان همه جا گرمهبه اینکه کاشان گرمه ، نیاسر خوبه

دست و دل باز کی بودی توبه اینکه پاشین بیاین نیاسر ، ناهار مهمون من ، یه املت توپ میدم بهتون
هواشم خوبه نگران نباشین
خسته میشی یه وقتبه اینکه پاشین بیاین نیاسر ، ناهار مهمون من ، یه املت توپ میدم بهتون
هواشم خوبه نگران نباشین
به اینکه در حد وسعمهدست و دل باز کی بودی تو![]()
به اینکه اینهمه راه از تیران میام خسته میشم و بیشتر از این نمیتونم کاری بکنمخسته میشی یه وقت
هر چی فکر میکنم بیشتر دلم نمیخواد برمبه اینکه الان هوای نیاسر را دیدم ، در گرمترین زمان 28 درجه هستش ، خیلی خوبه ، گرم نیست
پس دیگه نیاسر اوکی شد
کیا میخوان برن؟هر سه تا؟هر چی فکر میکنم بیشتر دلم نمیخواد برم![]()
اره امشب نظرشونو عوض میکنم میگم مثلا بریم جاده چالوس یا کردان بیشتر خوش میگذرهکیا میخوان برن؟هر سه تا؟
به اینکه اگه تا چالوس میری ، یه کم برو جلوتر میرسی ساری ، خانم مهندس پذیراتون هستنداره امشب نظرشونو عوض میکنم میگم مثلا بریم جاده چالوس یا کردان بیشتر خوش میگذره
قشنگ آمار همه جا رو داریبه اینکه اگه تا چالوس میری ، یه کم برو جلوتر میرسی ساری ، خانم مهندس پذیراتون هستند
اون خونه قبلیمون بود که 3 تا پارکینگ داشتیم و میتونستی بری اونجابه اینکه اینجوری منم دیگه نیستم ، یعنی نمیتونم بیام چون اگه بیام باید برم تو پارکینگ

ولی کردان بهتره خنک هم هستبه اینکه اینجوری منم دیگه نیستم ، یعنی نمیتونم بیام چون اگه بیام باید برم تو پارکینگ
به اینکه بسته به کیفیتش دارهاون خونه قبلیمون بود که 3 تا پارکینگ داشتیم و میتونستی بری اونجا
.
به اینکه الان یه فرش 6 متری چنده؟![]()
به اینکه یهو به ذهنم رسید یه فرش جدید برای مادرشوهرم اینا بخریم، کارتشون دست ماست، خونهشون رو هم عوض کنیم نمیگن چرا اینکار رو کردین، ببینم همسر باهام همکاری میکنه یا نه، که البته درصد زیادی همکاری نمیکنهبه اینکه بسته به کیفیتش داره
تعداد شانه و تراکم
از 8 میلیون داره تا 40 میلیون

پس بگو این دو سه روز چرا همش میری خرید و برای پسرتم میخواستی خرید کنیبه اینکه یهو به ذهنم رسید یه فرش جدید برای مادرشوهرم اینا بخریم، کارتشون دست ماست، خونهشون رو هم عوض کنیم نمیگن چرا اینکار رو کردین، ببینم همسر باهام همکاری میکنه یا نه، که البته درصد زیادی همکاری نمیکنه![]()
نه بابا متاسفانه ازین کارها بلد نیستم که برای خودم ازش بردارمپس بگو این دو سه روز چرا همش میری خرید و برای پسرتم میخواستی خرید کنی
دارم فکر میکنم چقدر تو کارتشون هست![]()

تازه الان پدرشوهرم پیام داد که توی کشوی میزم یه کیف هست که توش پوله،بگیرین برای آرش خرجش کنین، رفتم دیدم توش 200 دلارهبه اینکه منم دلم یه مادرشوهری که خودش تو خارج زندگی کنه و کارتش دست من باشه خواستحسابشم پر پول باشه
اومدنی هم کلی سوغاتی بیاره
![]()

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3678 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 257 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 195 |