به اینکه:به اینکه آش رشته هست؟
نوش جونتون
آش ترشه که رشته داره
به اینکه:به اینکه آش رشته هست؟
نوش جونتون
به به

به اینکه حتما ایشونم مثل من مشکل تایید ایمیل داشتن.به اینکه داداش احمد باز توسط مدیران مسدود شده که پیام نمیده![]()
دقیقا همین مشکل دارندبه اینکه حتما ایشونم مثل من مشکل تایید ایمیل داشتن.
منم به همین فکر می کردم این همه درس خوندم لا اقل پزشکی میخوندم چهار نفر دعاممیکردنالان از مطب یه دکتر مثلا پیر با تجربه ولی بی سواد پولکی اومدم و به این فکر میکنم که کاش پزشکی میخوندم.اگر سرکارم نمیرفتم حداقل خونواده خودمو دوا درمون میکردم

منکه هر وقت میرم پیش دکتر زنان، چون چندین ساله که پیشش میرم خیلی دوست شدیم با هم، بهم میگه مهدیه چرا نیومدی زنان بخونی؟منم به همین فکر می کردم این همه درس خوندم لا اقل پزشکی میخوندم چهار نفر دعاممیکردن![]()

به این که اونجایی که میخایی بری اون بیمه رو قبول داره اصلابه بیمه
با اینکه میتونم الان بیمه تکمیلی بشم؟به اینکه چقد میگیرن و چقد تو هزینه ها تاثیر گزاره
اگه بیمه طلایی بشی بیمارستان قرارداد داشته باشه هزینه صفر میشهبه بیمه
با اینکه میتونم الان بیمه تکمیلی بشم؟به اینکه چقد میگیرن و چقد تو هزینه ها تاثیر گزاره
به اینکه اصلا نمیدونم چون تازه به فکرش افتادم تاحالا جایی بیمه نبودم .باید برم پرس و جوبه این که اونجایی که میخایی بری اون بیمه رو قبول داره اصلا
یعنی الان قبول میکنن یا چند ماه قبل بارداری باید میرفتم؟اگه بیمه طلایی بشی بیمارستان قرارداد داشته باشه هزینه صفر میشه
به نظرم اول ببین کدوم بیمارستان میخوای بری بعد بیمه های تحت پوشش و بپرس .شرایط شو از دفاتر بیمه میپرسییعنی الان قبول میکنن یا چند ماه قبل بارداری باید میرفتم؟
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3683 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 257 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 195 |