همین الان داری به چی فکر میکنی؟

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه ادارات خیلی مسخره شده
برای کارهای اداریمون بله
برای ارتباط با بچه ها و کاهای فرهنگی روبیکا
برای گزارش به رئیس و روساا ایتا

بله دیگه فقط پیام رسان نیست
ترکیب از دیوار ،آپ بانکی،اداره پست،نرم افزار خدماتی پلیس +۱۰

من امروز روز خوبی بود برام شما چطور

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
مدرسه ها که حضوری نیست دیروز تو خبر گفتن هیچ برنامه ای برای حضوری شدن ندارند
دیروز اداره مجوز داد به مدارس که میتونند از ساعت 8تا 12 بچه‌ها بیان مدرسه، البته به صورت غیرقانونی.
حالا فعلا این 3 روز که تا آخر آتش‌بس مونده گفتن بیان که بچه‌ها هم حال و هواشون عوض بشه و هم معلم یه دوره رفع اشکال با بچه‌ها داشته باشه، تا هفته‌ی بعد که ببینیم اوضاع چطور میشه.
ولی من یه مقدار دلشوره دارم.

Bahar5746

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دیروز اداره مجوز داد به مدارس که میتونند از ساعت 8تا 12 بچه‌ها بیان مدرسه، البته به صورت غیرقانونی.
حالا فعلا این 3 روز که تا آخر آتش‌بس مونده گفتن بیان که بچه‌ها هم حال و هواشون عوض بشه و هم معلم یه دوره رفع اشکال با بچه‌ها داشته باشه، تا هفته‌ی بعد که ببینیم اوضاع چطور میشه.
ولی من یه مقدار دلشوره دارم.
به دلت بد راه نده عزیزم خودتو مشغول به کار کن

به اینکه نمی‌دونم توهم یا واقعی یکسره صدای جنگنده تو گوشمه

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به دلت بد راه نده عزیزم خودتو مشغول به کار کن
اگه بدونی بچه‌ها توی حیاط مدرسه چه بدو بدویی میکردن،واقعا خسته شده بودن توی خونه.
حیاط مدرسه پسرم خیلی بزرگه،2،3 هزار متری میشه،عشق میکنند وقتی میرن مدرسه. مدرسه هم غیردولتی، اون جریانات نگران‌کننده هم بابتش وجود نداره.

Bahar5746

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه بدونی بچه‌ها توی حیاط مدرسه چه بدو بدویی میکردن،واقعا خسته شده بودن توی خونه.
حیاط مدرسه پسرم خیلی بزرگه،2،3 هزار متری میشه،عشق میکنند وقتی میرن مدرسه. مدرسه هم غیردولتی، اون جریانات نگران‌کننده هم بابتش وجود نداره.
طفلی بچه ها . انشالله جنگ تموم میشه با خیال راحت میرن مدرسه .

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به اینکه چرا باید به خاطر یه شخصیت عرب، روز بانوانِ ایران زمین مبارک باشه؟ :unsure:
کاشکی ایران زمین رو نمینوشت، حداقل این تناقض کمتر به چشم میومد:rolleyes:

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
به اینکه، اینارو که نباید به ما گفت ، باید به تمامیت طلب های بی مغز باید گفت، که بیچارمون کردن

میتی کومان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه وطن خیلی مقدسه با تمام فرهنگ ها، اقوام و ادیان
برای وجب به وجب این خاک شهید دادیم
و تنها افراطی رو که میتونم بپذیرم همین وطن پرستی و دفاع از مرز
فهم این موضوع برای همه آسون نیست
مخصوصا سلطنت طلب های وطن فروش که شاهشون بحرین رو به راحتی شوهر داد

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
به اینکه چرا مدعیان وطن پرستی نشستن تو باشگاه اراجیف میبافن بجای اینکه برن جلوی آمریکا و اسرائیل بجنگن!
لات های کوچه خلوت!

میتی کومان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه همین الان وطن پرستا پای لانچر و توی مرزا و دریا دارن از وطن دفاع می کنن و شهید میدن وگرنه به شماها باشه پخ کنن پریدن رفتین شمال...
جالبه اون قشری که منتظر کمک های عمو ترامپ بودن پریدن شمال، همون آدمایی که از نظرشون مسکونی نمیزنه فرار کردن بعد به بقیه میگن لات کوچه خلوت
وطن پرستا خودشون رو ثابت کردن اگر کسی توی این شرایط هم نمیفهمه واقعا نباید باهاش بحث کرد، چون سطح فهمش در این حده مخصوصا اگه سلطنت طلب باشه اون دیگه کلا نمیفهمه

ما به وطن بدهکاریم نه طلبکار

میتی کومان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه سر کلمه وطن اختلاف نظری وجود نداره
کسی که دیدگاه سلطنت طلبی داره و همیشه از این مملکت طلبکاره هم وطن من نیست حتی اگه فارسی صحبت کنه
کسی که طرفدار شاهزاده ایه که از ترامپ به خاطر حمله به ایران تشکر کرد برای من قابل احترام نیست و هموطن نمیدونم
کسی که مرز و خاک براش مفهمومی نداره پس درکی از وطن نداره
کسی که از حمله به خاک کشورش خوشحاله و از اجنبی کمک میخواد چرا باید هموطن من باشه؟
کسی که به شهیدای این مملکت افتخار نمیکنه آیا هموطنه؟

وطن پرست بودن ربطی به اعتقادات دینی و سیاسی و پوشش و ... نداره
ممکنه نظراتمون در مورد مسائل سیاسی، اعتقادی و ... متفاوت باشه ولی در مورد وطن هم نظریم
و من حاضرم جونم رو هم به خاطر این ادم بدم حتی اگر با من خیلی متفاوت باشه

(از قدیم گفتن فحش رو بده خود صاحب فحش برمیداره، توی پیامم اسمی نبردم از کسی...برای همتون هم احترام قائلم)

آخرین ویرایش:

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
به اینکه ظاهراً حکومت به هر کدوم از اعضای حشد الشعبی ماهی ۱۵۰۰ دلار نقد میده ولی تو این شرایط افتضاح اقتصادی به حامیان خودش شبی ۵۰۰ تومن میده :surprised:

میتی کومان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه توی عصر ارتباطات اگه کسی حرفی رو میزنه و سندی براش نداره و چرت و پرت های اینترنشال رو تفت میده نادونی بیش نیست
و مشخصه قدرت تحلیل و تفکر نداره وگرنه سرش تو آخور اینترنشنال نبود که حرفای اونا رو بدون تفکر بازگو کنه

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
به اینکه ادمین اونقدر تو عنوان گذاشتن برا نغمه عجله کرده که چهارتا عنوان گذاشته، یکیش مدیر کل سایت هست و همزمان با حفظ سمت مدیر ارشد هم هست :w25: