ب اینکه نسترن رفت پی کارش
به اینکه کاش سارینا میرفت پی کارشب اینکه نسترن رفت پی کارش

به اینکه کاشبه اینکه کاش سارینا میرفت پی کارش![]()
به اینکه آخه باز باید یک هفتهی دیگه تحملش کنمبه اینکه کاش
به اینکه دفعهٔ بعد نوبت ساریناست که بره پی کارش

نوشته بود سری جدید از اول آگوست شروع میشهبه اینکه سری جدید و ندیدم انگار دیگه حوصله نیست
من فقط سری اول و دیدم سری دوم و هم کم و بیش از تو اینستا به نظرم سری اول خیلی عالی بودنوشته بود سری جدید از اول آگوست شروع میشه
این سری که خیلی داغونه،هم به غیر از سه چهار نفر بقیه استایلهاشون رو دوست ندارم و هم خیلی بیادبن.من فقط سری اول و دیدم سری دوم و هم کم و بیش از تو اینستا به نظرم سری اول خیلی عالی بود
چه خوب که ندیدماین سری که خیلی داغونه،هم به غیر از سه چهار نفر بقیه استایلهاشون رو دوست ندارم و هم خیلی بیادبن.
وای آره، همیشه خوش خبر باشیبه اینکه گوگل رفع محدودیت شد

آرهبه اینکه فقط صفحه اول گوگل باز شدهدلخوش به این مقدار نباشید

به اینکه اگه دوس داری مشکل ورودم رو خودم اجرایی کنمبه اینکه احمد آقا دیگه مشکل ورود به باشگاه رو نداره
ب قماری ک رو سرنوشتم کردم و انگاری تکی برام نمونده ک ورق برگردهبه اینکه چرا احمد نمیگه اون چیه که هی امروز داره بهش فکر میکنه؟![]()

یهو میبینی یه جوکر میاد دستت،کلا ورق برمیگردهبه اینکه اگه دوس داری مشکل ورودم رو خودم اجرایی کنم
شاید نفرات کم شدن دو ۳ روزه گفتن فعلا احمد بیاد حوصلتون سر نره
.
ب قماری ک رو سرنوشتم کردم و انگاری تکی برام نمونده ک ورق برگرده![]()
ب اینکه فک کنم این تاریخ عشق ابدیهنوشته بود سری جدید از اول آگوست شروع میشه
به اینکه نمیدونم شایدب اینکه فک کنم این تاریخ عشق ابدیه
نسل جدید دوست داشتن منم هیچ وقت نفهمیدم کجای این برنامه دیدن دارهبه اینکه هر وقت تیکه هایی از عشق ابدی تو اکسپلورم میومد هاج و واج میموندم از سطح این برنامه و آدمهاش . کسی هست وقت بذاره ببینه؟![]()
به اینکه:به اینکه هر وقت تیکه هایی از عشق ابدی تو اکسپلورم میومد هاج و واج میموندم از سطح این برنامه و آدمهاش . کسی هست وقت بذاره ببینه؟![]()
ب اینکه خدا بخواد خونمبه اینکه احمد سر کاره یا خدا نکرده خونهست؟![]()

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3780 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 257 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 195 |