همین الان داری به چی فکر میکنی؟

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به اینکه همه استرس دارن
به آینده بچه ها فکر میکنن
به هزینه های زندگی
به اینکه حتی تلاش شبانه روزی هم دیگه جوابگو نیست
وای نگو تو رو خدا استرس گرفتم🥺
واقعا هرچی میدوییم بازم همش عقبیم.
همین الانش هم تا خرخره توی قسطیم و اصلا جای تنفس نداریم،تازه این ماه یه قسط تموم میشه و خوشحال بودم، شوهرم درخواست یه وام دیگه داده که اون باز قسطش بیشتر از این‌یکی میشه😩
بهش میگم نگیر این وام رو، میگه این پول الان ارزش داره و اگه نگیریم چند ماه دیگه ارزشی نداره و به هیچ دردی نمیخوره😕
واقعا همه خسته‌ن از دو دوتا چهارتا کردن مداوم.
یه ساعت اعصاب راحت نداریم به خدا😩🥺

Bahar5746

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وای نگو تو رو خدا استرس گرفتم🥺
واقعا هرچی میدوییم بازم همش عقبیم.
همین الانش هم تا خرخره توی قسطیم و اصلا جای تنفس نداریم،تازه این ماه یه قسط تموم میشه و خوشحال بودم، شوهرم درخواست یه وام دیگه داده که اون باز قسطش بیشتر از این‌یکی میشه😩
بهش میگم نگیر این وام رو، میگه این پول الان ارزش داره و اگه نگیریم چند ماه دیگه ارزشی نداره و به هیچ دردی نمیخوره😕
واقعا همه خسته‌ن از دو دوتا چهارتا کردن مداوم.
یه ساعت اعصاب راحت نداریم به خدا😩🥺
همه خسته ان
گناه ما چیه نمی‌دونم
من خودم از بچه هام عذر خواهی کردم بخاطر بدنیا آورد نشون و گفتم بچه دار نشید وقتی آینده ای ندارن

*mahdieh*

کاربر ممتاز
همه خسته ان
گناه ما چیه نمی‌دونم
من خودم از بچه هام عذر خواهی کردم بخاطر بدنیا آورد نشون و گفتم بچه دار نشید وقتی آینده ای ندارن
به اینکه واقعا منم بچه‌م رو میبینم دلم براش میسوزه🥺
.
به اینکه چرا باشگاه توی گزینه‌های مربوط به لایک کردن، گزینه گریه نداره؟ بعضی کامنت‌ها رو فقط باید گریه کرد، ناراحتی فایده نداره😢

Bahar5746

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه این چند وقت شاهد ورشکستگی چند نفر بودم 😑
به اینکه یه جوون چند سال باید کار کنه نخوره تفریحی نداشته باشه تازه اگه قیمت‌ها ثابت بمونه بتونه خونه دار بشه؟
به اینکه از این همه فکر سرم داره منفجر میشه

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به اینکه این چند وقت شاهد ورشکستگی چند نفر بودم 😑
به اینکه یه جوون چند سال باید کار کنه نخوره تفریحی نداشته باشه تازه اگه قیمت‌ها ثابت بمونه بتونه خونه دار بشه؟
به اینکه از این همه فکر سرم داره منفجر میشه
به اینکه:
غیر از جوون‌ها برای پدر و مادرها هم خیلی سخت شده.
بعضی از جوون‌ها خیلی درک پایینی دارن و توی این شرایط، زمان ازدواجشون خیلی به خانواده فشار میارن.
کاش جوون‌ها هم بیشتر پدر و مادرشون رو درک کنند، کاش انقدر طلبکار و حق به جانب نباشن.

*M.A*

کاربر بیش فعال
فکر میکنم به بی معرفتی و بی صفتی بعضی از آدما..

فکر میکنم به دنیایی که هر روز بیشتر از دیروز داره تنها خودت برای خودت بودن رو بهت ثابت می‌کنه..

فقط یه چیز این وسط نذار از دستت بره، تو منجلابی که واست درست میکنند.. قشنگی و پاکی و درستی درونتو حتی شده با چنگ و دندون واسه خودت و شرمنده نشدن پیش خودت حفظ کن و نگه دار..
تو خیلی از روزای زشت و سخت درون قشنگت باعث میشه حالت خوب بشه و سرپا بمونی..

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به صحبت های مشاوری که باهاش صحبت میکنم ... هر چند همه چیز دست خداست اما تو آروم شدن من سهم داشته .. میگه فکرامو به منطقی و غیر منطقی دسته بندی کنم ، باعث شد تمام حرفهای ذهنم رو روی خط بگم ... تقریبا چیزی نگفته نموند ، امیدوارم همه مشکلات و نگرانی هاشون حل بشه از منم حل بشه !با سپاس

Bahar5746

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه اگه من ناو را بخرم شما میای برای پرسنل آشپزی کنی ؟
ماهی ۱۰۰ تومن هم حقوقت میدم
من دنبال کار نیستم این تویی دنبال اینی که پول خرج کنی
منم یه مورد اکازیون برات پیدا کردم

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به اینکه کاش یه روزی بیاد که دغدغه‌ی پول و سرمایه نداشته باشیم، 5 روز در هفته بریم سر کار و برگردیم خونه و 2 روز آخر هفته رو بریم خوش بگذرونیم و نگران قیمتها و تورم و پول رو پول گذاشتن و دو دوتا چهارتا کردن نباشیم.
اصلا ندونیم قیمت طلا چنده، دلار امروز چقدر بالا رفته، کی دشمن ماست، کی داره موش میدوئونه و اصلا هیچی بهمون ربط نداشته باشه. ما فقط زندگی خودمون رو داشته باشیم.