ب اینکه چقد خوابم میاد؟
مثل منبه اینکه زودتر زمان بگذره تعطیل بشم برم منزل
وای نگو تو رو خدا استرس گرفتمبه اینکه همه استرس دارن
به آینده بچه ها فکر میکنن
به هزینه های زندگی
به اینکه حتی تلاش شبانه روزی هم دیگه جوابگو نیست
همه خسته انوای نگو تو رو خدا استرس گرفتم
واقعا هرچی میدوییم بازم همش عقبیم.
همین الانش هم تا خرخره توی قسطیم و اصلا جای تنفس نداریم،تازه این ماه یه قسط تموم میشه و خوشحال بودم، شوهرم درخواست یه وام دیگه داده که اون باز قسطش بیشتر از اینیکی میشه
بهش میگم نگیر این وام رو، میگه این پول الان ارزش داره و اگه نگیریم چند ماه دیگه ارزشی نداره و به هیچ دردی نمیخوره
واقعا همه خستهن از دو دوتا چهارتا کردن مداوم.
یه ساعت اعصاب راحت نداریم به خدا![]()
به اینکه واقعا منم بچهم رو میبینم دلم براش میسوزههمه خسته ان
گناه ما چیه نمیدونم
من خودم از بچه هام عذر خواهی کردم بخاطر بدنیا آورد نشون و گفتم بچه دار نشید وقتی آینده ای ندارن
به اینکه:به اینکه این چند وقت شاهد ورشکستگی چند نفر بودم
به اینکه یه جوون چند سال باید کار کنه نخوره تفریحی نداشته باشه تازه اگه قیمتها ثابت بمونه بتونه خونه دار بشه؟
به اینکه از این همه فکر سرم داره منفجر میشه
به اینکه حالا چند گذاشتن؟به اینکه ملت همیشه در صحنه ناو ابراهام لینکن و گذاشتن تو دیوار برای فروش![]()
ندیدم تو خبرها خوندمبه اینکه حالا چند گذاشتن؟![]()
به اینکه اگه من ناو را بخرم شما میای برای پرسنل آشپزی کنی ؟به اینکه علیرضا پولداره بره ناو و بخره![]()
من دنبال کار نیستم این تویی دنبال اینی که پول خرج کنیبه اینکه اگه من ناو را بخرم شما میای برای پرسنل آشپزی کنی ؟
ماهی ۱۰۰ تومن هم حقوقت میدم
به اینکه آخه ناو را هم بخرم فقط یک صدم پولم خرج میشه هنوز کلی میمونهمن دنبال کار نیستم این تویی دنبال اینی که پول خرج کنی
منم یه مورد اکازیون برات پیدا کردم
خدا زیادترش کنهبه اینکه آخه ناو را هم بخرم فقط یک صدم پولم خرج میشه هنوز کلی میمونه
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 132 | |
|
|
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1734 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2953 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 239 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 265 |