مگه شما نمی خواهید به ما بستنی بدین؟ ما میاییم اصفهانبه اینکه برای بستنی دادن بریم گرگان یا کاشون؟
به اینکه امروز کلاس ندارم چکار کنم!
مگه شما نمی خواهید به ما بستنی بدین؟ ما میاییم اصفهانبه اینکه برای بستنی دادن بریم گرگان یا کاشون؟
اگه میومدید که من حرفی نداشتم متاسفانه نمیاینمگه شما نمی خواهید به ما بستنی بدین؟ ما میاییم اصفهان
به اینکه امروز کلاس ندارم چکار کنم!
نه ما میاییم ،خودمون با هم هماهنگ میشیم بهتون اطلاع میدیماگه میومدید که من حرفی نداشتم متاسفانه نمیاین
بشین پای باشگاه
یکی یه دونه که بیشتر نمیخورین؟نه ما میاییم ،خودمون با هم هماهنگ میشیم بهتون اطلاع میدیم![]()
نفری دوتا بستنی میخوریم بعدشم این همه راه میاییم باید به ما ناهار یا شام هم بدینیکی یه دونه که بیشتر نمیخورین؟
من حرفی ندارم اما اونموقع نمیتونید برگردید و شب سردرگم میشیننفری دوتا بستنی میخوریم بعدشم این همه راه میاییم باید به ما ناهار یا شام هم بدین![]()
برای چی سردرگم بشیم!آدمی که سواد داره هیچ وقت و هیچ جا سر درگمنمیشهمن حرفی ندارم اما اونموقع نمیتونید برگردید و شب سردرگم میشین
خانم مهندسو شوهرش دعواش میکنه
باشه تشریف بیارنبرای چی سردرگم بشیم!آدمی که سواد داره هیچ وقت و هیچ جا سر درگمنمیشه
من حرفی ندارم اما اونموقع نمیتونید برگردید و شب سردرگم میشین
خانم مهندسو شوهرش دعواش میکنه
به اینکه تو نگران شوهر من نباش فقط با نیمرو دادنت اصفهانی بودنت رو ثابت نکنباشه تشریف بیارن
یه نیمرو میزنیم با هم
به نیمرو دادن خودم خندیدمداشتم فکر میکردم مگه من چی گفتم که علیرضا به کامنتم خندید
تو همون نیمرو هم بدی ما خدا رو شکر میکنیم، همونم بعید میدونمبه نیمرو دادن خودم خندیدم
به اینکه خانم مهندس بجای اینکه بگه دست شما درد نکنه مزاحم نمیشیم چرا از من بی پول کباب میخواد؟
شما تشریف بیارین من بره براتون کباب میکنمتو همون نیمرو هم بدی ما خدا رو شکر میکنیم، همونم بعید میدونم![]()
جدی گفتم شما تشریف بیارین من بهترینها را براتون اماده میکنم ، همراه با همسر گرامی و پسر عزیزتون تشریف بیارین بنده در خدمتمبه اینکه علیرضا از قصد جوری کامنت میزاره که منو به حرف بکشه![]()
به اینکه:جدی گفتم شما تشریف بیارین من بهترینها را براتون اماده میکنم ، همراه با همسر گرامی و پسر عزیزتون تشریف بیارین بنده در خدمتم
جاهای در اطراف اصفهان میبرمتون که ببینید حتی از شمال هم زیباتر
به اینکه واقعا دوست دارم تشریف بیارن حالا هرچند باور نکنن
شما وقتی تشریف میارین اصفهان فقط خود اصفهان را میبینید اما در اطراف اصفهان حدود 100 الی 150 کیلومتری غرب مناطق بسیار دیدنی و چشمه های فراوان داره که کمتر مسافری میدونهبه اینکه:
ممنونم
سفر به اصفهان و شیراز جزو الویت های سفرهامونه.
نه ما میاییم ،خودمون با هم هماهنگ میشیم بهتون اطلاع میدیم![]()
اگه میومدید که من حرفی نداشتم متاسفانه نمیاین
بشین پای باشگاه
حتما لازم نیس بیان اصفهان دوتا بستنی بدی بهشون نفری ۴۰۰ تومن براشون کارت به کارت کن ۵-۶ تا بستنی چوبی میشهشما وقتی تشریف میارین اصفهان فقط خود اصفهان را میبینید اما در اطراف اصفهان حدود 100 الی 150 کیلومتری غرب مناطق بسیار دیدنی و چشمه های فراوان داره که کمتر مسافری میدونه
به اینکه خوشحال میشم تشریف بیارن
آخه ما بیشتر از بستنی میخواهیم شام هم ازشون می گیریمحتما لازم نیس بیان اصفهان دوتا بستنی بدی بهشون نفری ۴۰۰ تومن براشون کارت به کارت کن ۵-۶ تا بستنی چوبی میشه
منم میخام بستنی
اشکال نداره اتفاقا بهتر هزینه ی یک وعده غذایی به انتخاب خودمون رو برامون حساب میکنن منو رو انلاین براش می فرستیم تقبل میکننآخه ما بیشتر از بستنی میخواهیم شام هم ازشون می گیریم![]()
اگه آقای مهندس این پیام رو امشب ببینن تا صبح از استرس خوابشون نمیبرهاشکال نداره اتفاقا بهتر هزینه ی یک وعده غذایی به انتخاب خودمون رو برامون حساب میکنن منو رو انلاین براش می فرستیم تقبل میکنن
دیگه دنیا پیشرفت کرده اسپ فود هست هرچی دلمون بخواد سفارش میدیم دسر پیش غذآ وعده اصلی بعد چای شیرینی و بستنیاگه آقای مهندس این پیام رو امشب ببینن تا صبح از استرس خوابشون نمیبره![]()
به اینکه:دیگه دنیا پیشرفت کرده اسپ فود هست هرچی دلمون بخواد سفارش میدیم دسر پیش غذآ وعده اصلی بعد چای شیرینی و بستنی![]()
به اینکه:به اینکه چقدر شکننده شدم که با فیلم کمدی زار زار گریه کردم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 131 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1498 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2498 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 234 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 259 |