کردها که خیلی خیلی مهمون نواز و دوست داشتنین و عاشق خدمت به مهمونننمن اصالتم از طرف مادری کرد هستم.
مادرم پسوند کردی داره، خیلی سال های عقب اجداد مادرم از کردستان اومدن بابل و ساکن شدن.
شما چرا مادرت نرفتی

کردها که خیلی خیلی مهمون نواز و دوست داشتنین و عاشق خدمت به مهمونننمن اصالتم از طرف مادری کرد هستم.
مادرم پسوند کردی داره، خیلی سال های عقب اجداد مادرم از کردستان اومدن بابل و ساکن شدن.
به اینکه این بار به تنها چیزی که فکر نکردم، این موضوعهبه اینکه میخاد رد گم کنه من نتونم هماهنگ کنم برای رفتن خونشون
عجب باهوشی خانم مهندس
به اینکه خانم مهندس اخطار را دادبه اینکه نشدیم واقعا؟
البته من رگ شوخی زیاد دارم و کلا زود رابطه ی گرمی با طرف مقابلم برقرار میکنم ولی توی دنیای واقعی آدم جدی و دقیقی هستم.
به اینکه منم مهمون نوازم، اتفاقا من مهمون داری و کلا خونه داریم شبیه مامانمهکردها که خیلی خیلی مهمون نواز و دوست داشتنین و عاشق خدمت به مهموننن
شما چرا مادرت نرفتی![]()
به اینکه مهم روحیه س و از نظر من نهبه اینکه نشدیم واقعا؟
البته من رگ شوخی زیاد دارم و کلا زود رابطه ی گرمی با طرف مقابلم برقرار میکنم ولی توی دنیای واقعی آدم جدی و دقیقی هستم.
تو پارکینگ ؟منم مهمون نوازم، اتفاقا من مهمون داری و کلا خونه داریم شبیه مامانمه![]()
اسم خودتون خیلی خیلی قشنگهبه اینکه این بار به تنها چیزی که فکر نکردم، این موضوعه
حالا جدی دوستان فکر کنین و یه اسم بهم پیشنهاد بدین![]()
منم درخواست دادم اما جوابی ندادنچند روزه دارم فکر میکنم اسم باشگاهم رو عوض کنم. حالا چی بزارم؟
به اینکه:به اینکه خانم مهندس اخطار را داد
به اینکه خوب من اون زمان خونه نیستم که مهمون داری کنم.تو پارکینگ ؟
به اینکهمنم درخواست دادم اما جوابی ندادن
اتفاقا نغمه جون لایک زدن ولی حتما دسترسی ندارندبا نغمه در میون بزار، شاید پارتی بازی کرد
حالا چی میخوای بزاری؟
به اینکه نغمه بیاد همه را توبیخ میکنهبه اینکه الان به اسپم اخطار نمیدن؟ قبلنا دعوامون میکردن![]()
به اینکه:به اینکه الان به اسپم اخطار نمیدن؟ قبلنا دعوامون میکردن![]()
به اینکه:اسم خودتون خیلی خیلی قشنگه
همونو بزار
به اینکه ببین معنی اسمتون چقدر زیباست:به اینکه:
نمیدونم
به اینکه به مهمونای اصفهان مهمونای خوب میگنبه اینکه:
مهمون خوب؟
یعنی کی؟
اصلا مهمون یعنی چی؟
![]()
به اینکه:به اینکه ببین معنی اسمتون چقدر زیباست:
معنی فارسی: پاک، معنی عربی : هدایت شده ، معنی آفریقایی : قابل ستایش
مهدیه به معنای عروس زیبارو و پاکدامن هم هست.
به اینکه ایشالله ازین مهمون های خوب، خدا قسمت خودت هم بکنهبه اینکه به مهمونای اصفهان مهمونای خوب میگن
به اینکه:به اینکه ببین معنی اسمتون چقدر زیباست:
معنی فارسی: پاک، معنی عربی : هدایت شده ، معنی آفریقایی : قابل ستایش
مهدیه به معنای عروس زیبارو و پاکدامن هم هست.
به اینکه رو یادت رفتایشالله ازین مهمون های خوب، خدا قسمت خودت هم بکنه![]()
به اینکه پس ندیدی که رفتم ویرایش کردمبه اینکه رو یادت رفت
به اینکه ما که خودمون اصفهانیم ، اینن قسمت شماهاس ، خدا براتون خوب خاست ، میخا کارهای خیرتونو ببره بالا اما خودتون نمیزارین
به اینکه خواهش میکنمبه اینکه:
دیگه انقدر رفتی زحمت کشیدی و معنی اسمم رو پیدا کردی، روم نمیشه که یه اسم دیگه بزارم![]()
به اینکه مهمون خوب فقط اصفهانی هست بقیه مهمون عالی هستندبه اینکه پس ندیدی که رفتم ویرایش کردم
نه منظورم مهمون خوب غیراصفهانی بود![]()
به حجم زیاد زبون باز بودن علیرضابه اینکه مهمون خوب فقط اصفهانی هست بقیه مهمون عالی هستند
به اینکه من یه پسر ساده و مظلومم ، زبون باز نیستمبه حجم زیاد زبون باز بودن علیرضا![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 129 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1486 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2218 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 258 |