به اینکه هر زوجی چه در قالب دوستی و چه در قالب شریک زندگی نیاز به فرهنگ لغت ونوسی دارهبه اینکه اگه این تفاوتها باعث ظلم به یک طرف نشه، باعث قشنگیه زندگی میشه.
وگرنه الکی نمک زندگی زیاد میشه

به اینکه هر زوجی چه در قالب دوستی و چه در قالب شریک زندگی نیاز به فرهنگ لغت ونوسی دارهبه اینکه اگه این تفاوتها باعث ظلم به یک طرف نشه، باعث قشنگیه زندگی میشه.
به اینکه :دقیقا؛ آخ جون، یه خبرهایی بهم رسیده کلاغه خبر آورده؛ خخخخخخقراره کلی کادو بگیریا
اصلا بهترین سال ازدواج همون سال اولشه، بقیه ش اضافه ست![]()
به اینکه:به اینکه :دقیقا؛ آخ جون، یه خبرهایی بهم رسیده کلاغه خبر آورده؛ خخخخخخ
به اینکه :بقیه شم خوبه ایشالا![]()
به اینکه آقاکلاغه دلش کوچیکه درست مثل خانم کلاغهبه اینکه:
به آقا کلاغه بگو خبرچینی نکنه سورپرایز بشی
پیشاپیش مبارک باشه عزیزم، بعدا بیا بگو چی گرفتی، یکی اینجا هست که از فضولی میمیره![]()
به امیدوارم که خواسته هاتون بشه داشته هاتون.به این فکر میکنم که قریب به هشت ساله دیگه موسیقی واسه خودم نذاشتم
به اینکه حالم از هرچی حس و احساسه بهم میخوره
به اینکه دلم میخواد یه خونه ی خالی از سکنه با کرکره های کشیده باشم..
به اینکه دلم.. فقط حسرت یه چیز داره...
اینکه بچه ای رو شبا به بغل میگرفتم و با کشیدن بوش تو وجودم میخوابیدم..
هعب اینکه بعضی از آدم ها رو میبینم از خدا میپرسم که ما رو برای چی آفریدی؟
ن جمالی
ن کمالی
ن هنری
ن اختراعی و...
قرنطینه کنید بقیه خانواده نگیرننمیدونم شاید واقعا کرونا گرفتم خیلی نفسم گرفته؟ -الان یه مدت شده، دکتر هم رفتم خوب نشدم![]()
همه ی افکار نیاز به بیان شدن ندارن چون مال خودمونن .خوده خودموننمیدونم که چرا جدیدا نمیتونم افکارم رو بیان کنم![]()
فکر نکنم کرونا باشه چون از مدتش رد شده دکترم گفت کرونا نیست؟ یه جورایی با عصبانیت همراهه؟ افکارمم مغشوش هست.قرنطینه کنید بقیه خانواده نگیرن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 129 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1329 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2060 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 252 |