اگه کار داری ک عالیه درس بخون و مخ ی پسر هم بزن و برو دنبال ادامه زندگیبیسر کار هستم دیگه .
خب پس چیکار کنیم ؟؟![]()
![]()
اگه کار داری ک عالیه درس بخون و مخ ی پسر هم بزن و برو دنبال ادامه زندگیبیسر کار هستم دیگه .
خب پس چیکار کنیم ؟؟![]()
![]()
نمیدونم اسمش مخ زنی هست یا تفاهم ؟ اما باهاشون اگه بهم نخوره نتیجه خوبی دارم امیدوارم سرانجام داشته باشه ، ممنوناگه کار داری ک عالیه درس بخون و مخ ی پسر هم بزن و برو دنبال ادامه زندگیبی
البته اونقدر دد زیاد شدن که معلوم نمیشه کی چجوری آدمیه و یا راست میگه یا دروغ ؟ مخ زدن یا کشیدن یکی دنبال خود هنر میخواد که من ندارم.اگه کار داری ک عالیه درس بخون و مخ ی پسر هم بزن و برو دنبال ادامه زندگیبی
هرمزگان (اصلی) گرگان و ساری هم قبول شدموالا امسال امتحان ندادم .
میخوام امسال اگه بشه مدیریت امتحان بدم اونم گرایش بازرگانی
..
شما کجا قبول شدی ؟
ولش کن خواهر منبه اینکه چقدر دلم میخواد ازش پیش یکی گلایه کنم
به اینکه کاش حداقل یکم شرمنده ام بود, کاش حداقل اینطوری بی رحمانه حق به جانب تو صورتم داد نمیزد..
کاش...
منم موافق حرف شما هستم، رابطه ای که قراره با تنش پیش بره، حرف و حدیث توش باشه، احترامها حفظ نشه و نتونی خود واقعیت باشی و باید همش ملاحظه کاری داشته باشی، هیچ وقت نباید پیش بره، یکجا باید اساسی قطع بشه، چون هیچ چیزی ارزش آسیب دیدن روح و روان آدم رو نداره.ولش کن خواهر من
چی تو این دنیا اینقد می ارزه که بخوای روح وروان خودتو درگیر کنی؟
ایشالله موفق باشینبه هفته ی بعد و نتیجه ی کنکور![]()
رفتی؟ منکه با خانم داداشم رفتم پیاده رویبه اینکه شال و کلاه کنم برم پیاده روی، پوسیدیم تو خونه
سپاسگزارم خداوند عزیزان شما رو سالم و تندرست براتون نگه دارهایشالله زودتر حالشون خوب بشه و سالهای سال از با هم بودن لذت ببرین
منم دو هفته ست هر روز با زنداداشم میرفتیم پیاده روی، یه جایی هست اینجا که دو دور بزنیم میشه 9000 قدم، از خونه هم پیاده میریم تا اونجا و برمیگردیم، دیگه حدود 10000 قدم میشه، انرژی خوبی میده بهمون، دلم میخواد ادامه بدم این روند رو.بللللللله حسابی، کلی انرژی سوزوندم 6140 قدم، البته تا 7700، 7800 هم شده تعداد قدم هام
مشاهده پیوست 24070703
خیلی عالیه، من بیش از 8700 قدم تا حالا نرفتممنم دو هفته ست هر روز با زنداداشم میرفتیم پیاده روی، یه جایی هست اینجا که دو دور بزنیم میشه 9000 قدم، از خونه هم پیاده میریم تا اونجا و برمیگردیم، دیگه حدود 10000 قدم میشه، انرژی خوبی میده بهمون، دلم میخواد ادامه بدم این روند رو.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 129 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1266 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2017 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 252 |