به اینکه خبر آزاده نامداری حالمو گرفتبه اینکه نغمه همیشه سرحال و خوشحال و پر انرژی باشه![]()
به اینکه مرسی مهندس احمد
به اینکه خبر آزاده نامداری حالمو گرفتبه اینکه نغمه همیشه سرحال و خوشحال و پر انرژی باشه![]()
با میپل هم امتحان کن ببین به کدومش نزدیکترهبه اینکه چرا جوابهای متمتیکا با متلب اینقدر متفاوتن... نمیدونم به کدوم باید اعتمادد کنم
خدایش من گناه دارم خدا![]()
هیچ وقت تا این اندازه ناامید نبودمخسته شدم

امیدتون بخدابه اینکه مادر 70 سالشه و کرونا گرفته ، چیکار کنیم؟؟![]()
به اینکه توی کل انجمن نباید تکراری باشه نه توی یه تاپیک خاص، پس با این حساب میشه کل مطالب یک تاپیک رو توی تاپیک دیگه کپی پیست کرد!!!!!!!!!به اینکه مشکلش دقیقا با من چیه مدیر ارشد من هرچی ازش دوری میکنم بازم به پر و بالم میپیچه.
چرا پست یه جمله برای کسیکه دوستش دارید رو پاک کرده وقتی توی اون تایپیک اصلا تکراری نبود و چک کردم!!!دو تاشو هم پاک کرده@_@
به اینکه اوخیییییییبه اینکه مادر 70 سالشه و کرونا گرفته ، چیکار کنیم؟؟![]()
به اینکه:سلام خانم مدیر ارشد
براتون آرزوی سلامتی و موفقیت و سربلندی دارم
می خواستم به عنوان یه برادر یک نصیحت بهتون بکنم:
سعی کنید توان انتقاد پذیری تون رو افزایش بدید اینکه اهرم اخراج و حذف را به ما سپرده اند نباید باعث بشه ما که مسئولیتی رو بر عهده گرفته ایم تنگ نظر بشیم.و نذاریم دیگران حرف بزنند
اجازه بدید اعضای باشگاه حرف شون رو بزنند بعد بیاید نقل قول کنید و شما هم به انها پاسخ بدید.
اینکه متن نقل قول دیگران را با زدن صدر و ذیل آن پاسخ می دهید به نظرم در شان شما و صفات پسندیده و شایسته ای که در شما سراغ دارم نیست.(من تمام تلاشم را کردم بدون اینکه توهین و بی احترامی کرده باشم این مطلب را بنویسم . دیگه خود دانید)
براتون از خدا آرزوی موفقیت و عشق ابدی دارم
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3769 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 257 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 195 |