همین الان داری به چی فکر میکنی؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ب اینکه علامت روی سیگار دوتا شیر هستند که سم دارند!
ب اینکه رو شیشه های مشروب هم این عکس هست
به علامت های شیطان پرستی
به اینکه از این علامت ها چرا تو بعضی از ایستگاه های مترو هم هست
ب اینکه فراماسونری ترسناکه یا خودش رو ترسناک نشون میده
ب هاشم عبدالله ب 40 قسمت از فیلم هاش
ب اینکه چرا از اینترنت پاک شدن
به اینکه چرا من نمیتونم ساده بنویسم؟
احساس نمیکنی رائفی پور درونت به جنب و جوش افتاده؟

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
احساس نمیکنی رائفی پور درونت به جنب و جوش افتاده؟
خخخ من قبلا از رائفی خوشم میومد ولی ب مرور زمان متوجه شدم جانبدارانه صحبت میکنه!
اگر علاقه داشتید در مورد هاشم عبدالله تحقیق کنید
(نوزاد فلسطینی ک پدر و مادرش کشته میشن و یک خانواده اسرائیلی به خاطر چهره زیبا و نداشتن فرزند سرپرستیش رو بعهده میگیرند و همراه این خانواده در آمریکا بزرگ میشه و بعد ها در تشکلات فراماسونری همراه خانواده حضور پیدا میکنه و مخفیانه فیلم هایی از این مراسمات تهیه و بعد از فرار به لبنان پخش میکنه....) این فیلمها حتی در سایت های ایرانی هم برداشته شد!
با دیدن این فیلم ها دید تازه ای آدم پیدا میکنه
یادتون میاد ی برنامه کودک بود ب اسم کارگاه گژت ک دختر یک کتاب تصویری داشت؟!
در دهه 60 ک اصلا موبایل هم فراگیر نبود چ برسه ب تبلت و موبایل های امروزی
و یک سری برنامه های جهانی رو توضیح میده مثل حضور در سیارات دیگه یا آماده سازی ذهن ها برای ایجاد پایگاه های نظامی در فضا با پخش فیلم های حمله فضایی ها و...

ب این فکر میکنم ک من کمد لباسم رو باز میکنم و یک لباس رو انتخاب میکنم و می پوشم!
اما در واقع من این لباس رو انتخاب نکردم
کسانی این لباس رو طراحی کردند، عرضه کردند تا من بپوشم در واقع برای من آماده شده و تنوعی از سبک ها و ایده ها انتخاب شده و من فکر میکنم ک انتخاب کردم!

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به اینکه چقدر راحت دل همدیگه رو میشکنند بدون اینکه متوجه باشن حرفهاشون چقدر روی طرف مقابل تاثیر منفی میزاره!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خخخ من قبلا از رائفی خوشم میومد ولی ب مرور زمان متوجه شدم جانبدارانه صحبت میکنه!
اگر علاقه داشتید در مورد هاشم عبدالله تحقیق کنید
(نوزاد فلسطینی ک پدر و مادرش کشته میشن و یک خانواده اسرائیلی به خاطر چهره زیبا و نداشتن فرزند سرپرستیش رو بعهده میگیرند و همراه این خانواده در آمریکا بزرگ میشه و بعد ها در تشکلات فراماسونری همراه خانواده حضور پیدا میکنه و مخفیانه فیلم هایی از این مراسمات تهیه و بعد از فرار به لبنان پخش میکنه....) این فیلمها حتی در سایت های ایرانی هم برداشته شد!
با دیدن این فیلم ها دید تازه ای آدم پیدا میکنه
یادتون میاد ی برنامه کودک بود ب اسم کارگاه گژت ک دختر یک کتاب تصویری داشت؟!
در دهه 60 ک اصلا موبایل هم فراگیر نبود چ برسه ب تبلت و موبایل های امروزی
و یک سری برنامه های جهانی رو توضیح میده مثل حضور در سیارات دیگه یا آماده سازی ذهن ها برای ایجاد پایگاه های نظامی در فضا با پخش فیلم های حمله فضایی ها و...

ب این فکر میکنم ک من کمد لباسم رو باز میکنم و یک لباس رو انتخاب میکنم و می پوشم!
اما در واقع من این لباس رو انتخاب نکردم
کسانی این لباس رو طراحی کردند، عرضه کردند تا من بپوشم در واقع برای من آماده شده و تنوعی از سبک ها و ایده ها انتخاب شده و من فکر میکنم ک انتخاب کردم!
نه واقعا رائفی پور درونت فعاله پسر
بنظرم توهم توطئه چیز خوبی نیست
ب جای این چیزها در مورد گلوبالیستها تحقیق کن تمام سوالات ذهنت حل میشه
که مثلا چی میشه سوئیس میشه امن
یا چرا امارات یهو میشه توریستی و انقد پیشرفته
یا چرا بایدن میشه رئیس جمهور آمریکا
هم برمیگرده به گلوبالیستها

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه واقعا رائفی پور درونت فعاله پسر
بنظرم توهم توطئه چیز خوبی نیست
ب جای این چیزها در مورد گلوبالیستها تحقیق کن تمام سوالات ذهنت حل میشه
که مثلا چی میشه سوئیس میشه امن
یا چرا امارات یهو میشه توریستی و انقد پیشرفته
یا چرا بایدن میشه رئیس جمهور آمریکا
هم برمیگرده به گلوبالیستها
ن توهم توطئه نیست
حقیقت و علم و هنر در هم آمیخته است
چرا تمام اماکن مذهبی دنیا گنبدی اند و غیر مذهبی ها مربع و مثلثی؟

من ب این فکر میکنم فرق حرم با هرم چیه

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ن توهم توطئه نیست
حقیقت و علم و هنر در هم آمیخته است
چرا تمام اماکن مذهبی دنیا گنبدی اند و غیر مذهبی ها مربع و مثلثی؟

من ب این فکر میکنم فرق حرم با هرم چیه
در مورد فلسفه طراحی گنبد و ... که بخایم حرف بزنیم اندازه چند تا کتاب میشه
ولی اینکه مثلا شما بیای این چند کتاب شدن رو تبدیل کنی به کد و چند تا عدد و این اعداد رو شیطانی کنی کار بسیار ساده لوحانه و خنده داریه
تعمیم دادن به اعداد در صورتی که بشه معیار سنجش درسته مثلا بگیم بناهای مذهبی جهان چند درصدش گنبد دارن و...حتی تو زندگی شخصی هم همین درسته از اعداد کد نسازیم بلکه برای پیدا کردن نتایج صحیح و تحلیل استفاده کنیم
این گنبد هم در ساده ترین حالت بخاطر نحوه ساخت سقف بوده که گنبد شده تبدیل دایره به چند ضلعی۳۲ به ۱۶ به ۸ و ۴ و رسیدن به یک نقطه در سقف حالت عرفانی رسیدن به وحدت از کثرت هستاون نقطه اوج سقف خداس
بعدها که دست بشر تو ساخت سازه بازتر شده تبدیل شده به اشکال مختلف
مثلا توی تهران کنار تئاتر شهر ی مسجد هست طرحش با مساجد ایرانی بخاطر خلاقیت معمارش فرق داره یعنی حتما که نباید مساجد ما شبیه به هم باشن تازه بر اساس اقتضائات زمان ممکنه حتی فرهنگ و... هم تحت تاثیر قرار بگیرن

*M.A*

کاربر بیش فعال
امشب دلم میخواد در دنیا رو به روی خودم ببندم
همه صداها رو خفه کنم
یه چکش و تخته بردارم تمام در و پنجره ها رو به هم میخ کنم
از هر موجود جنبده ای دور باشم.
هیییییییچ کسی رو نمی خوام هییییییییچ کسی.

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در مورد فلسفه طراحی گنبد و ... که بخایم حرف بزنیم اندازه چند تا کتاب میشه
ولی اینکه مثلا شما بیای این چند کتاب شدن رو تبدیل کنی به کد و چند تا عدد و این اعداد رو شیطانی کنی کار بسیار ساده لوحانه و خنده داریه
تعمیم دادن به اعداد در صورتی که بشه معیار سنجش درسته مثلا بگیم بناهای مذهبی جهان چند درصدش گنبد دارن و...حتی تو زندگی شخصی هم همین درسته از اعداد کد نسازیم بلکه برای پیدا کردن نتایج صحیح و تحلیل استفاده کنیم
این گنبد هم در ساده ترین حالت بخاطر نحوه ساخت سقف بوده که گنبد شده تبدیل دایره به چند ضلعی۳۲ به ۱۶ به ۸ و ۴ و رسیدن به یک نقطه در سقف حالت عرفانی رسیدن به وحدت از کثرت هستاون نقطه اوج سقف خداس
بعدها که دست بشر تو ساخت سازه بازتر شده تبدیل شده به اشکال مختلف
مثلا توی تهران کنار تئاتر شهر ی مسجد هست طرحش با مساجد ایرانی بخاطر خلاقیت معمارش فرق داره یعنی حتما که نباید مساجد ما شبیه به هم باشن تازه بر اساس اقتضائات زمان ممکنه حتی فرهنگ و... هم تحت تاثیر قرار بگیرن

اره اینو قبول دارم ک مضحک هست ب اعداد ربطش داد اما حقیقتی وجود داره ک استفاده از انرژی و علم استفاده از انرژی رو عده ای بلدند و با رمز و هنر به نسل های بعد منتقل می کنند

مثلا اهرام مصر چرا مثلثی اند؟
قدمت خانه کعبه از تمام مساجد بالاتره چرا مربع است ولی مساجد و اماکن مذهبی گنبدی اند؟ ن تنها در اسلام بلکه مذاهب غیر توحیدی هم
علتش همین جذب و دفع انرژیه

اشکال مستطیل و منحنی، مثلث، 5 ضلعی
و یک سری اعداد خاص
و نماد های خاص
در همه جا و همه چیز، از معماری های قدیم تا مارک لباس ها و مدادرنگی بچه ها استفاده میشن تا یکسری اطلاعات یا رمز یا( هر چیز سری این مجموعه رو) به آیندگان منتقل کنند
من منظورم همین بود ، جهان فراماسونری جهان مرموزیه

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره اینو قبول دارم ک مضحک هست ب اعداد ربطش داد اما حقیقتی وجود داره ک استفاده از انرژی و علم استفاده از انرژی رو عده ای بلدند و با رمز و هنر به نسل های بعد منتقل می کنند

مثلا اهرام مصر چرا مثلثی اند؟
قدمت خانه کعبه از تمام مساجد بالاتره چرا مربع است ولی مساجد و اماکن مذهبی گنبدی اند؟ ن تنها در اسلام بلکه مذاهب غیر توحیدی هم
علتش همین جذب و دفع انرژیه

اشکال مستطیل و منحنی، مثلث، 5 ضلعی
و یک سری اعداد خاص
و نماد های خاص
در همه جا و همه چیز، از معماری های قدیم تا مارک لباس ها و مدادرنگی بچه ها استفاده میشن تا یکسری اطلاعات یا رمز یا( هر چیز سری این مجموعه رو) به آیندگان منتقل کنند
من منظورم همین بود ، جهان فراماسونری جهان مرموزیه
در مورد اهرام مصر یه مستند هست به اسم ancient alliense اونو ببین بنظرم اهرام مصر با علم اون زمان و تکنولوژی اون زمان قابل ساخت توسط بشر نبوده و جهت قرار گیریشون که دقیقا تو ۴ جهت اصلی شمال و جنوب و ... هست و عظمت و بزرگیشون احتمالا چیزی فراتر از ساختمان و بقولی ی راهنما برای بیگانگان فضایی بوده و احتمالا هست
در مورد مربع بودن و تغییر هم اینطور بوده که در واقع مساجد اصلی ما مربع هستن و کم کم ی سری فضاهای دیگه بهشون اضافه شده مثلا گنبدخانه بعدها از ۴ تاقی ایرانی ک درواقع اتشکده بوده اضافه شده
بنظرم روی فیبوناچی و .... بیشتر میشه مانور داد تو اعداد تا این اعداد شیطانی و فراماسونری چون این جهان بر پایه نظم هست نمیشه نظم اعدادش بهم زد

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در مورد اهرام مصر یه مستند هست به اسم ancient alliense اونو ببین بنظرم اهرام مصر با علم اون زمان و تکنولوژی اون زمان قابل ساخت توسط بشر نبوده و جهت قرار گیریشون که دقیقا تو ۴ جهت اصلی شمال و جنوب و ... هست و عظمت و بزرگیشون احتمالا چیزی فراتر از ساختمان و بقولی ی راهنما برای بیگانگان فضایی بوده و احتمالا هست
در مورد مربع بودن و تغییر هم اینطور بوده که در واقع مساجد اصلی ما مربع هستن و کم کم ی سری فضاهای دیگه بهشون اضافه شده مثلا گنبدخانه بعدها از ۴ تاقی ایرانی ک درواقع اتشکده بوده اضافه شده
بنظرم روی فیبوناچی و .... بیشتر میشه مانور داد تو اعداد تا این اعداد شیطانی و فراماسونری چون این جهان بر پایه نظم هست نمیشه نظم اعدادش بهم زد
دقیقاً
مثلا یکسری چیزها هستند ک خیلی سطحی از کنارشون میگذریم ولی فلسفه هایی پشتش هست ( درست و غلطش رو تایید نمیکنم)
مثلا بعضی از ذکر ها ک فلان تعداد خوانده بشه

یا چهارشنبه فلان کار رو انجام داد و....
تمام این ها بحث انرژی هاست
توضیح کوتاهی بخوام بدم مثال جزر و مد دریا
که در وقت مشخص و در اثر نیروی جاذبه و دافعه انرژی ماه انجام میشه یا اثر انرژی ماه در ایام هفته و جریان خون و....

ما در ایران و جهان اسلام در علم های کیمیا،لیمیا و... در مورد اینها صحبت میکنیم ولی یکسری از این علوم در سطح جهانی با هنر و معماری ها به نسل های بعد انتقال داده میشه، مثل علم دفینه یابی
مثلا در علم دفینه یابی در کوه وجود چشمه،سنگ نمادین و تک درخت ی نشونه از وجود دفینه است و...
این طرز رمز آلود و استفاده از اعداد و علائم بیشتر امروزه برای فراماسونری ها مورد استفاده قرار میگیره بیشتر منظورم اشاره به این بود
و وقتی ب تکرار این علامت ها روی وسایل گوناگون فکر میکنه آدم ی حس خوفناکی ب آدم دست میده 😂