همین الان داری به چی فکر میکنی؟

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعد این همه تعویض گوشی و سیمکارت دوباره قبلیا رو روشن کردم .. ! حس میکنم منهای بعضیا همینا خوبه .

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شماره هام و گوشی مو عوض کردم ولی گهگداری قبلیا رو روشن میکنم‌ ..

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
هر سیر تقریبا 75 گرم است پس 5 سیر یعنی 375 گرم

به اینکه واحدهای محاسبه قدیم چقدر جالب بودن (سیر ، قیراط ، چارک ، قرون و ....... )
به اینکه:
ممنونم از راهنماییتون🙏
منظورم 5 سیر از شش دانگ یک ملک بود که سرچ کردم دیدم میشه یک هشتم دانگ.

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه چرا باید توی جیب من شیپور باشه🥴
برای اینکه وقتی میخای مهمون دعوت کنی نیاز به تلفن و یا کارت دعوت نباشه با شیپور صداشون کنی
به اینکه چرا توی جیب من باید شوکر باشه😐
اگه کسی را حضوری دعوت کردی و قبول نکرد با شوکر ببریش

به شمال و آب و هواش

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه آخر هفته بریم دیدن مادربزرگم
به اینکه خوب شد یک روز زودتر اومدیم دیدن مادربزرگم، چون پنج ساعت بعد از اینکه رسیدم بابل و مادربزرگم رو دیدم، ما رو برای همیشه تنها گذاشت، امروز صبح زیر یک نم نم قشنگ بارون رفت به خونه ی ابدیش.

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
به اینکه خوب شد یک روز زودتر اومدیم دیدن مادربزرگم، چون پنج ساعت بعد از اینکه رسیدم بابل و مادربزرگم رو دیدم، ما رو برای همیشه تنها گذاشت، امروز صبح زیر یک نم نم قشنگ بارون رفت به خونه ی ابدیش.
تسلیت میگم

به اینکه چرا سرم درد گرفته!

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشهد ک بودم گوشیمو باخطام بردم پیش پلیس ، گفت هیچ مشکلی ندارن .. توهم‌ داری ؟ نمی‌دونم شاید راست میگن ... آخه چرا پس ... ؟

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
روحشون شاد

به اینکه حالا عروسی برادرشون چی میشه؟

eterno

کاربر ممتاز
روحشون شاد

به اینکه حالا عروسی برادرشون چی میشه؟
به اینکه:
ممنونم🙏
.
عروسی برادرم که حدود یک ماه پیش بخاطر تحریم های هوایی کنسل شد، چون برادرم و خانومش ایران زندگی نمیکنن و فقط بخاطر جشن عروسیشون قرار بود بیان ایران که پروازها کنسل شد.
هرچند مادربزرگم قبل از فوتش سفارش کرده بود که اگه من یک روز قبل از عروسی هم فوت کردم، حتما باید عروسی رو برگزار کنین.
مادربزرگم 97 سالش بود و در سلامت کامل و فقط بخاطر کهولت سن فوت کرد.
تمام طول مریضی و توی رختخواب بودنش فقط دو هفته شد که بعدش تموم کرد.
همش میگم کاش ما هم مثل مادربزرگم زندگی کنیم، یک قرن توی صحت و سلامت کامل و با عزت و احترام زندگی کرد و بدون اینکه خودش و بقیه رو خسته کنه، توی آرامش از این دنیا رفت.

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
به اینکه:
ممنونم🙏
.
عروسی برادرم که حدود یک ماه پیش بخاطر تحریم های هوایی کنسل شد، چون برادرم و خانومش ایران زندگی نمیکنن و فقط بخاطر جشن عروسیشون قرار بود بیان ایران که پروازها کنسل شد.
هرچند مادربزرگم قبل از فوتش سفارش کرده بود که اگه من یک روز قبل از عروسی هم فوت کردم، حتما باید عروسی رو برگزار کنین.
مادربزرگم 97 سالش بود و در سلامت کامل و فقط بخاطر کهولت سن فوت کرد.
تمام طول مریضی و توی رختخواب بودنش فقط دو هفته شد که بعدش تموم کرد.
همش میگم کاش ما هم مثل مادربزرگم زندگی کنیم، یک قرن توی صحت و سلامت کامل و با عزت و احترام زندگی کرد و بدون اینکه خودش و بقیه رو خسته کنه، توی آرامش از این دنیا رفت.
از این به بعد بعیده کسی این جوری بمیره
همه باید ۴۰ جور درد و مرض و سرطان و غیره بگیرن بعد که آزمایشات تموم شد، بعد تازه خلاص میکنن

به اینکه چرا چشمم درد میکنه

*M.A*

کاربر بیش فعال
به سرفه هاش که با تمام وجود دلم میخواد زودتر خوبه خوب بشه..
به اینکه کاش بیماری خودم و دوباره بهش ندم

به اینکه اومدم ازش مراقبت کنم زودتر خوب بشه، خودم مریض شدم
به اینکه چقدر اینروزا بیشتر از همیشه به خدا احتیاج دارم...

eterno

کاربر ممتاز
به سرفه هاش که با تمام وجود دلم میخواد زودتر خوبه خوب بشه..
به اینکه کاش بیماری خودم و دوباره بهش ندم

به اینکه اومدم ازش مراقبت کنم زودتر خوب بشه، خودم مریض شدم
به اینکه چقدر اینروزا بیشتر از همیشه به خدا احتیاج دارم...
عزیزم😔جوجه مریض شده😔
.
به اینکه این روزها همه مریض هستند و کلا ویروس توی هوا داره بالانس میزنه😐

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
تسلیت میگم عزیزم، امیدوارم غم آخرتون باشه

به اینکه:کت و شلوارهام که داده بودم برای کوتاه کردن، آماده شده، اصلا حسش نیست برم بگیرم، به همسرم میگم موقع اومدن بگیره

eterno

کاربر ممتاز
تسلیت میگم عزیزم، امیدوارم غم آخرتون باشه

به اینکه:کت و شلوارهام که داده بودم برای کوتاه کردن، آماده شده، اصلا حسش نیست برم بگیرم، به همسرم میگم موقع اومدن بگیره
ممنونم عزیزم🙏
.
به اینکه چقدر خوابم میاد😴