ممنون عزیزم ان شاءاللهبه اینکه : تو هم میرسی عزیز، فقط حوصله کن
به اینکه : اونایی هم که رسیدن، حتما حداقل یه مشغله فکری هم دارند
به اینکه معیار قضاوت نباید فقط ظاهر انسان ها باشه
نه نمیشهبه اینکه واقعا یه کله قند بعد از ده سال فاسد نمیشه؟ میشه ازش استفاده کرد؟
منم مبنا رو بر فاسد نشدن گذاشتم و کله قند سر سفره عقدم رو بعد از ده سال امروز آب کردمش و شربت قند درست کردمنه نمیشه
چه جالب .. گمون کنم زمانش زیاد بوده ؟منم مبنا رو بر فاسد نشدن گذاشتم و کله قند سر سفره عقدم رو بعد از ده سال امروز آب کردمش و شربت قند درست کردم
نمیدونم والله، ایشالله که نمیشیمچه جالب .. گمون کنم زمانش زیاد بوده ؟
مریض نشین خدا نکرده ..
نگران نباش ..نمیدونم والله، ایشالله که نمیشیم
مگه اب شنگولیه که هرچی بمونه خوشمزه تر بشهمنم مبنا رو بر فاسد نشدن گذاشتم و کله قند سر سفره عقدم رو بعد از ده سال امروز آب کردمش و شربت قند درست کردم
خوشمزه تر نشده که، فقط ده سال خونه مامانم بوده و کلا یادمون رفته بود، تازه دستم رسید و منم برای استفاده توی شربت بهارنارنج یا آبلیمو، آب کردمش تا ازش استفاده کنم.مگه اب شنگولیه که هرچی بمونه خوشمزه تر بشه
دیگه ماهم دلمون خواستخوشمزه تر نشده که، فقط ده سال خونه مامانم بوده و کلا یادمون رفته بود، تازه دستم رسید و منم برای استفاده توی شربت بهارنارنج یا آبلیمو، آب کردمش تا ازش استفاده کنم.
شما برای درست کردن مثلا شربت آبلیمو شکر رو مستقیم میریزین توی آب؟ آخه اینجوری شکر کاملا حل نمیشه و ته ظرف میمونه.خوشمزه باید باشه
من که اینکارو میکنم .. معمولا با هم زدن حل میشه ..البته راه حل شمام خوبه ؟شما برای درست کردن مثلا شربت آبلیمو شکر رو مستقیم میریزین توی آب؟ آخه اینجوری شکر کاملا حل نمیشه و ته ظرف میمونه.
برای همین من معمولا اول شکر یا قند رو میزارم روی گاز و آب میکنم و بعد میریزم توی لیوان و شربت درست میکنم.
به نظر منکه راه حل من آسونتره، اونجوری خیلی باید هم زد، تازه همه ی شکر هم توی آب سرد حل نمیشهمن که اینکارو میکنم .. معمولا با هم زدن حل میشه ..البته راه حل شمام خوبه ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 117 | ||
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 975 | ||
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 1397 | ||
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 174 | |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 177 |