همکاری گروهی جهت تهیه نقشه شابلون های مورد نیاز آزمون نظام مهندسی

soudabeh.k

عضو جدید
بچه ها یه سوال
واسه کشیدن خطوط پله در پلان باید به جای خط یک مستطیل کشیده بشه تا وقتی برش میخوره و رسم میکنیم به شکل خط بیوفته(تونستم منظورمو برسونم؟؟؟)
ابعاد این مستطیل رو چقدر بگیریم؟

soudabeh.k

عضو جدید
منظورم از خط های پله که تبدیل به مستطیل کردم رو با قرمز نشون دادم
این پله رو واسه شابلون اماده کردم

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    11.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

دناسا

عضو جدید
بچه ها یه سوال
واسه کشیدن خطوط پله در پلان باید به جای خط یک مستطیل کشیده بشه تا وقتی برش میخوره و رسم میکنیم به شکل خط بیوفته(تونستم منظورمو برسونم؟؟؟)
ابعاد این مستطیل رو چقدر بگیریم؟

دوست عزیز یه کوچولو بستگی به نوک مدادی داره که می خای باهاش کار کنی ولی من خودم 1.5 میل میگرم یعنی خط اصلی رو 0.75 افست میکنم هر طرف

soudabeh.k

عضو جدید
دوست عزیز یه کوچولو بستگی به نوک مدادی داره که می خای باهاش کار کنی ولی من خودم 1.5 میل میگرم یعنی خط اصلی رو 0.75 افست میکنم هر طرف
ممنون
آره بستگی به مداد داره .مداد رو 0.5 در نظر میگیرن 0.75 آفست میکنین؟ من از هر طرف 0.5 آفست کردم کمه؟

vertex

اخراجی موقت
منظورم از خط های پله که تبدیل به مستطیل کردم رو با قرمز نشون دادم
این پله رو واسه شابلون اماده کردم
خوبه حالا به جاهای خوب خوبش رسیدیم . خوب من چند روزه توی سر و کله خودم میزنم اگر نظری دارین و از برش لیزری اطلاعات دارین خواهش میکنم بگین هیچکی جواب نداد . من که فعلا ملزومات شابلون رو آماده میکنم . تا این بحث برش لیزری رو دوستان زحمت بکشند حل کنند . بی صبرانه منتظر نتایج بررسی ها هستم . ممنون از همه

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه حالا به جاهای خوب خوبش رسیدیم . خوب من چند روزه توی سر و کله خودم میزنم اگر نظری دارین و از برش لیزری اطلاعات دارین خواهش میکنم بگین هیچکی جواب نداد . من که فعلا ملزومات شابلون رو آماده میکنم . تا این بحث برش لیزری رو دوستان زحمت بکشند حل کنند . بی صبرانه منتظر نتایج بررسی ها هستم . ممنون از همه
سلام مهندس عزیز اقا دستتون درد نکنه همگی که زحمت شابلون رو میکشین والا من زیاد وقت ندارم متاسفانه هر چند میدونم همتون استاد مایید ونیازی به کمک ندارید./ زیاد هم وسواس نباشین کانون های تبلیغاتی برش میزنن

soudabeh.k

عضو جدید
بچه ها در رابطه با بحث شابلون فکر کنم از این تاپیک به جایی نرسیم/آخه چه دل گنده ای دارین پس کی میخواییم تمومش کنیم؟ من که نمیدونم شماها چکار کردین؟
الان شما vertex عزیز کشیدین؟چه آبجکتایی اماده کردین؟چرا هیچکس نمیزاره ببینیم چی آماده دارین؟
اصلا بحث برش مهم نیست آبجکتارو تموم کنیم بعد واسه برش نهایتش یک ادیت کوچیک میخواد دیگه

vertex

اخراجی موقت
بچه ها در رابطه با بحث شابلون فکر کنم از این تاپیک به جایی نرسیم/آخه چه دل گنده ای دارین پس کی میخواییم تمومش کنیم؟ من که نمیدونم شماها چکار کردین؟
الان شما vertex عزیز کشیدین؟چه آبجکتایی اماده کردین؟چرا هیچکس نمیزاره ببینیم چی آماده دارین؟
اصلا بحث برش مهم نیست آبجکتارو تموم کنیم بعد واسه برش نهایتش یک ادیت کوچیک میخواد دیگه
سلام چرا نمیرسیم مهندس اینقدر استرس نداشته باش البته یکم طولانی شد ولی به خاطر بی تجربگی هم هست . من تقریبا آبجکت ها رو تکمیل کردم مونده ادیت برای برش اینجا نمیزاریم چون شما و چند تا از بچه هایی که زحمت کشیدن و شب تا صبح بیدار موندن و تو بحث ها شرکت کردن فرق میکنند با یه عده که منتظرند کی کارمون تموم میشه دانلود کنند . ( نمیکنند ) راستی بالاخره چی شد؟ برای اینکه شکل ها کوچکتر در نیاد موقع کشیدن با مداد باید یکم اندازه ها رو به بیرون آفست کنیم ؟ قرار بود دوستان اینو در بیارن .

vertex

اخراجی موقت
تو پر بودن با آفست کردن چه فرقی میکنه اصلا فرق میکنه؟ مثلا یه خط رو اگر ضخامت بدیم بهتره یا مستطیلش کنیم ؟ در مورد حروف و اعداد هم همینطور . چطوری میشه ؟

ni_lo_tis

عضو جدید
سلام دوست عزیز من کمی با تاخیر این پست را دیدم می شه واسه منم بگیرید؟ هزینه اش را هم می دهم
یا اینکه منم با کسی شریک شم هزینه ای را هم که پرداخت شده را پرداخت می کنم

RAHA60

کاربر فعال
این ضخامت فقط باید جوری باشه که اتود راحت حرکت کنه مثل شابلون روترینگ به نظرم آفست 7. زیاده

دناسا

عضو جدید
سلام دوست عزیز من کمی با تاخیر این پست را دیدم می شه واسه منم بگیرید؟ هزینه اش را هم می دهم
یا اینکه منم با کسی شریک شم هزینه ای را هم که پرداخت شده را پرداخت می کنم

دوست عزیز بچه ها نمیخان چیزی بخرن میخان با کمک هم شابلون بسازن

archi_arch

مدیر بازنشسته
بچه ها فکر نمیکنم اینطوری نتیجه بگیرید. تنها راهش اینه یکبار یه تیکه کوچیک از کار رو روی یه تیکه پلکسی برش بزنید و تست کنید و از خود کسی که اینکارو میکنه کمک بگیرید.
ولی بنظر من چون همیشه رعایت حداقلها ملاکه اگه شک دارید یکم بیشتر بگیرید بهتره

ولی کلا من فکرنمیکنم خیلی افست زیادی لازم باشه. این شابلونهای مبلمان اماده که میفروشن رو ببینید، مثلا با قلم 0.5 و تو مقیاس 1:100 یه خط رو با ضخامت نهایت 0.75 - 1 mm کشیده و وسطش رو خالی گذاشته. واسه همین فکر کنم به هر اندازه قلم که درنظر بگیرید نهایت 0.02 یا 0.025 m اینور و اونور افست کنید کافی باشه. یعنی مثلا برای پله ها با قلم 0.5 فکر میکنم خط زرد رنگ که 0.054 فاصله داره کافی باشه. البته اینو فقط واسه نمونه کشیدم که بتونم منظورمو برسونم

Capture.jpg

ورتکس جان منظورت از توپر و افست چیه؟ اگه با شکل نشون بدی بهتر میشه کمک کرد.

vertex

اخراجی موقت
بچه ها فکر نمیکنم اینطوری نتیجه بگیرید. تنها راهش اینه یکبار یه تیکه کوچیک از کار رو روی یه تیکه پلکسی برش بزنید و تست کنید و از خود کسی که اینکارو میکنه کمک بگیرید.
ولی بنظر من چون همیشه رعایت حداقلها ملاکه اگه شک دارید یکم بیشتر بگیرید بهتره

ولی کلا من فکرنمیکنم خیلی افست زیادی لازم باشه. این شابلونهای مبلمان اماده که میفروشن رو ببینید، مثلا با قلم 0.5 و تو مقیاس 1:100 یه خط رو با ضخامت نهایت 0.75 - 1 mm کشیده و وسطش رو خالی گذاشته. واسه همین فکر کنم به هر اندازه قلم که درنظر بگیرید نهایت 0.02 یا 0.025 m اینور و اونور افست کنید کافی باشه. یعنی مثلا برای پله ها با قلم 0.5 فکر میکنم خط زرد رنگ که 0.054 فاصله داره کافی باشه. البته اینو فقط واسه نمونه کشیدم که بتونم منظورمو برسونم

مشاهده پیوست 210589

ورتکس جان منظورت از توپر و افست چیه؟ اگه با شکل نشون بدی بهتر میشه کمک کرد.

ممنون از راهنماییتون . عکس گذاشتم . در مورد ضخامت ها هم فقط میشه تست کرد و به نتیجه رسید . به نظر منم نباید زیاد آفست کنیم .Untitled.jpg

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

holooooooo

کاربر ممتاز
شخامت پاگرد

شخامت پاگرد

در مورد ضخامت پاگرد: باید از ضخامت سقف کمتر باشه:
به این دلیل که تو اسکلت فلزی پاگرد شمشیری میفته توش با IPE با ضخامت کمتر، یا اسکلت بتنی رو با با خاموت با قطر کمتر نسبت به سقف اصلی میگیرن،
دلیل سازه ایشم اینه که پاگرد فقط وزن بار زنده ی محدودی رو باید تحمل کنه همین

holooooooo

کاربر ممتاز
ضخامتو اگه 0.1 بگیری اتد .7 توش جا میشه راحت، اما 0.065 بگیری فقط نوکش جا میشه یعنی اون میله ی دوره اتد جا نمیشه :)
به نظرم 0.08 خوب باشه

آخرین ویرایش:

archi_arch

مدیر بازنشسته
ممنون از راهنماییتون . عکس گذاشتم . در مورد ضخامت ها هم فقط میشه تست کرد و به نتیجه رسید . به نظر منم نباید زیاد آفست کنیم .مشاهده پیوست 210598

نه نه اینطوری توپر نذارید چون تا جایی که یادمه و واسه پروژه های دانشگاه انجام میدادیم دستگاه لیزر فقط خط رو میفهمه و اینطوری توپر ببینه فکرکنم هی رفت و برگشت بره و بیاد. اونطوری با افست کشیدن هم سخت و وقت گیره
بنظرم اعداد و حروف رو با text بنویسید ولی بعدش دورشو با pline بکشید و درنهایت اون تیکه توپر رو حذف کنید و فقط خطوط دورش بمونه. حتما هم با pline بکشید که پیوسته باشه ومراقب باشید خط دیگه ای زیرش نمونه چون اینطوری بازم دستگاه هرچندبار خط باشه بیخودی میره وبرمیگرده و هزینه تون زیاد میشه.

sam architect

عضو جدید
نه نه اینطوری توپر نذارید چون تا جایی که یادمه و واسه پروژه های دانشگاه انجام میدادیم دستگاه لیزر فقط خط رو میفهمه و اینطوری توپر ببینه فکرکنم هی رفت و برگشت بره و بیاد. اونطوری با افست کشیدن هم سخت و وقت گیره
بنظرم اعداد و حروف رو با text بنویسید ولی بعدش دورشو با pline بکشید و درنهایت اون تیکه توپر رو حذف کنید و فقط خطوط دورش بمونه. حتما هم با pline بکشید که پیوسته باشه ومراقب باشید خط دیگه ای زیرش نمونه چون اینطوری بازم دستگاه هرچندبار خط باشه بیخودی میره وبرمیگرده و هزینه تون زیاد میشه.
دوستان چرا انقدر کارو سخت میکنید ما اصلا به اعداد و حروف تو این شابلون احتیاج نداریم . میتونیم این شابلون اعداد و حروف لاتین رو از بیرون بخریم این لوازم و التحریریا دارن من خودم گرفتم. خواهشن انقدر این درست کردن شابلون رو نپیچونید که زودتر درست بشه.

vertex

اخراجی موقت
دوستان چرا انقدر کارو سخت میکنید ما اصلا به اعداد و حروف تو این شابلون احتیاج نداریم . میتونیم این شابلون اعداد و حروف لاتین رو از بیرون بخریم این لوازم و التحریریا دارن من خودم گرفتم. خواهشن انقدر این درست کردن شابلون رو نپیچونید که زودتر درست بشه.
اتفاقا این خوبه مهندس که فکر همه چیز رو بکنیم با شما موافقم که طولانی شده ولی به امید خدا درست میشه . پس ضخامت آفست رو 0.08 میگیریم ( یعنی مثلا یک خط که بخواهیم در بیاریم به طول 1 متر میشه یه مستطیل به ابعاد 0.08*100 ) درسته ؟

s.salar

عضو جدید
بچه ها من با نظر اين دوستمون موافقم من تجربه كار با ليزر رو داشتم به شكل توپر هاشور ميزنه فقط بايد خط بگذاريد ديروز تماس گرفتم كه قيمت برش وهاشوررو بپرسم چون قيمتاي الان بايد خيليً فرق كرده باشه من ٣ سال پيش كار كردم ديروز موفق نشدم سعي ميكنم تا فردا قيمتو بگيرم ماهم تا فردا فايلو تكميل ميكنيم انشالله يكشنبه ميريم براي برش

holooooooo

کاربر ممتاز
بچه ها من با نظر اين دوستمون موافقم من تجربه كار با ليزر رو داشتم به شكل توپر هاشور ميزنه فقط بايد خط بگذاريد ديروز تماس گرفتم كه قيمت برش وهاشوررو بپرسم چون قيمتاي الان بايد خيليً فرق كرده باشه من ٣ سال پيش كار كردم ديروز موفق نشدم سعي ميكنم تا فردا قيمتو بگيرم ماهم تا فردا فايلو تكميل ميكنيم انشالله يكشنبه ميريم براي برش

بچه ها نظر منو بخواین، اصلا اعداد و حروف رو تو شابلون نذارید، اگر با دست بنویسسین هم سریعتره، میتونینم تمیز بنویسین مشکلی نیست، و بابت اینکه با شابلون یا با دست نوشتین نمره ای بهتون اضافه یا کسر نمیشه...
اینجوری هزینه ی برشتونم کمتر میشه

s.salar

عضو جدید
Vertex جان هيچكدوم درست نيست شكل درستش همونه كه برات فرستادم ميتوني نرده هاي وسطشو حذف كني

s.salar

عضو جدید
بچه ها نظر منو بخواین، اصلا اعداد و حروف رو تو شابلون نذارید، اگر با دست بنویسسین هم سریعتره، میتونینم تمیز بنویسین مشکلی نیست، و بابت اینکه با شابلون یا با دست نوشتین نمره ای بهتون اضافه یا کسر نمیشه...
اینجوری هزینه ی برشتونم کمتر میشه
بله نيازي به اعداد وحروف نيست اين شابلون اعداد وحروفرو كه آمادش موجوده قيمتي هم نداره گرچه پيشنهاد من نوشتن با دسته
ما براي شابلون چيزهارو ميخوايم كه توي شابلونهاي معمول وجود نداره

بالا