vertex
اخراجی موقت
خوب منم میدونم ولی عرض پاگرد رو کم میکنه مگه ما نباید عرض مفید رو ثابت نگه داریم ؟سمت راست هم میتونست درست باشه ولی اون قسمتایی که نرده افقی شده باید روی کف پاگردها میبود نه کف پله
خوب منم میدونم ولی عرض پاگرد رو کم میکنه مگه ما نباید عرض مفید رو ثابت نگه داریم ؟سمت راست هم میتونست درست باشه ولی اون قسمتایی که نرده افقی شده باید روی کف پاگردها میبود نه کف پله
بله منم منظورم همينهدوستان آفست رو حتما باید انجام بدیم . من پرسیدم . خوب دیگه کارمون داره تموم میشه فقط میمونه ادیت برای برش ایشالا تا یکشنبه نهایت 2شنبه آماده میشه . دوستان آفست رو 0.08 بگیرند کافیه . نوک مداد 0.5 توش میره . پس فایل ها رو آماده میکنیم و به اشتراک میزاریم عقلامونو میریزیم سر هم . دیگه باید بحث کنیم که مثلا این توی برش چطور در میاد . از همه دوستانی که همکاری کردند و میکنند ممنونم .
خوب منم میدونم ولی عرض پاگرد رو کم میکنه مگه ما نباید عرض مفید رو ثابت نگه داریم ؟
شابلون ما بهتره بعد که ساختیم عکسشو میزاریم دلتون بسوزهmanoon kooshke aziz. b dastam resid. vaghean alie. .
یه بوهایی میاد به نظر این دو نفر kooshk و ehsan.memar انگار 1 نفرند ( به تاریخ عضویت و تعداد پست ها و حتی زمان پست ها توجه کنید ) ایشالا که نیستند و من اشتباه کرده باشم.omidvaram ke intor bashe. dar har sorat man tashakor kardam babate zahmateshon. va b nazaram vase azmoon kefayat mikone.
خیلی خوبه که ... ورق 1 میل کافیه ولی سالار جان فکر کنم سرعت دستگاهها با هم فرق کنه .يعني روي ورق ٣ ميل هر دقيقه حدود يك مترو بيست سانت ميبره (متر طول)
يعني روي ورق ٣ ميل هر دقيقه حدود يك مترو بيست سانت ميبره (متر طول)
خیلی خوبه که ... ورق 1 میل کافیه ولی سالار جان فکر کنم سرعت دستگاهها با هم فرق کنه .
دوست عزیز فک کنم یا در هر دقیقه 1.20 اشتباشده یا قیمت 600 تومن برا هر دقیقه چون اینطوری که طول کل برش های مارو تو یک دقیقه باید بزنه و اینجوری هزینش خیلی پایین میشه که
یه بوهایی میاد به نظر این دو نفر kooshk و ehsan.memar انگار 1 نفرند ( به تاریخ عضویت و تعداد پست ها و حتی زمان پست ها توجه کنید ) ایشالا که نیستند و من اشتباه کرده باشم.
شابلون ما بهتره بعد که ساختیم عکسشو میزاریم دلتون بسوزه![]()
vertex عزيز شما با ما مشكلي داريد؟ اميدوارم كه براي شما خيلي بهتر بشه چيزي كه داريد مي سازيد... هركس ميتونه شابلون مخصوص به خودشو داشته باشه خيلي هم خوب ولي دليل نميشه كارديگران رو زير سوال ببريد ... وقتي كه كارتون رو برديد واسه برش و اينا سرجمع ميفهميد كه ارزش مالي اين قضيه در حدي نيست كه بخواد ازش بويي بياد....یه بوهایی میاد به نظر این دو نفر kooshk و ehsan.memar انگار 1 نفرند ( به تاریخ عضویت و تعداد پست ها و حتی زمان پست ها توجه کنید ) ایشالا که نیستند و من اشتباه کرده باشم.
پس اگر به همه اینهایی که میفرمایید اعتقاد دارید و ارزش مالی براتون نداره لطفا فایلش رو بزارین تا همه استفاده کنند . عزیز برادر حرف زدن آسونه . من با کسی مشکل ندارم ولی بچه ها اینجا خالصانه دارن تلاش میکنند . درست نیست ازشون سوء استفاده بشه . لطفا دیگه من رو مخاطب قرار ندین قضاوت رو به خواننده بسپارین . هیچکی دوست نداره اینجا محل جر و بحث باشه . اگر چیزی رو میخواین در اختیار بچه ها قرار بدین بسم االه ... برای قدم اول میتونین فایل شابلون رو به اشتراک بزارین .پیشنهاد خوبیه . نه ؟؟ موفق باشینvertex عزيز شما با ما مشكلي داريد؟ اميدوارم كه براي شما خيلي بهتر بشه چيزي كه داريد مي سازيد... هركس ميتونه شابلون مخصوص به خودشو داشته باشه خيلي هم خوب ولي دليل نميشه كارديگران رو زير سوال ببريد ... وقتي كه كارتون رو برديد واسه برش و اينا سرجمع ميفهميد كه ارزش مالي اين قضيه در حدي نيست كه بخواد ازش بويي بياد....
پس اگر به همه اینهایی که میفرمایید اعتقاد دارید و ارزش مالی براتون نداره لطفا فایلش رو بزارین تا همه استفاده کنند . عزیز برادر حرف زدن آسونه . من با کسی مشکل ندارم ولی بچه ها اینجا خالصانه دارن تلاش میکنند . درست نیست ازشون سوء استفاده بشه . لطفا دیگه من رو مخاطب قرار ندین قضاوت رو به خواننده بسپارین . هیچکی دوست نداره اینجا محل جر و بحث باشه . اگر چیزی رو میخواین در اختیار بچه ها قرار بدین بسم االه ... برای قدم اول میتونین فایل شابلون رو به اشتراک بزارین .پیشنهاد خوبیه . نه ؟؟ موفق باشین
اگر دقت کنید شما چند بار ما رو مخاطب قرار دادید که اجبارا جواب دادیم....شما فقط بلدید که دیگران رو تشویق کنید کاراشونو در اختیار شما بذارن؟چطوره که واسه زحمتی که خودتون دارید میکشید ارزش قائلید و بقیه هیچی؟!!! فکر نمیکنم شابلونی که قراره بسازید کمتر از 20 هزارتومنی بشه که ما به بجه های دیگه دادیم ..نظرتون چیه که با شرکتای تولید کننده ی وسایل نقشه کشی دیگه هم تماس بگیرید و در مورد سواستفاده از مشتریا و اینکه چرا فایل محصولاتشون رو در اختیارتون نمی ذارن انتقاد کنید !!!!!!!!!!!!دوستانی که توی بحث شابلون شرکت نمیکنند انتظار نداشته باشند که آخر کار توی نتایج شریک باشن .
عرض کردم که اینجا جای جر و بحث نیست همینطور جای تبلیغات برای محصولات نقشه کشی!!!! امیدوارم درس گرفته باشین . متشکرماگر دقت کنید شما چند بار ما رو مخاطب قرار دادید که اجبارا جواب دادیم....شما فقط بلدید که دیگران رو تشویق کنید کاراشونو در اختیار شما بذارن؟چطوره که واسه زحمتی که خودتون دارید میکشید ارزش قائلید و بقیه هیچی؟!!! فکر نمیکنم شابلونی که قراره بسازید کمتر از 20 هزارتومنی بشه که ما به بجه های دیگه دادیم ..نظرتون چیه که با شرکتای تولید کننده ی وسایل نقشه کشی دیگه هم تماس بگیرید و در مورد سواستفاده از مشتریا و اینکه چرا فایل محصولاتشون رو در اختیارتون نمی ذارن انتقاد کنید !!!!!!!!!!!!
دستت درد نکه مهندس جان ممنون از زحماتت که میکشی خدا خیرت بده.دوستان عزیزم ضمن عرض خسته نباشید شابلون به زودی به دست اونهایی که کمک کردن توی ساختش میرسه . همگی خسته نباشین . در مورد برش لیزری هم سعی شده همه تدابیر در نظر گرفته بشه . من می خوام خودم اول برش بزنم که اگر احیانا مشکلی بود بر طرف کنم .
همگی موفق باشین
زحمت ها رو که همه دارن میکشن . ما هم یکیش . شما هم خیلی زحمت کشیدی .دستت درد نکه مهندس جان ممنون از زحماتت که میکشی خدا خیرت بده.
میشه اسامیه کسانی که کمک کردند رو بگید ؟!!زحمت ها رو که همه دارن میکشن . ما هم یکیش . شما هم خیلی زحمت کشیدی .![]()
مهندس شما که 100 درصد هستی ولی بقیه رو باید بشینم پست های قبلی رو ببینم و پیام های خصوصی رو . زیاد نیستند.میشه اسامیه کسانی که کمک کردند رو بگید ؟!!
پس من چی نکنه مارو نمیزاری تو لیست؟مهندس شما که 100 درصد هستی ولی بقیه رو باید بشینم پست های قبلی رو ببینم و پیام های خصوصی رو . زیاد نیستند.
بچه ها با هم اینطوری حرف نزنید....
ی لحظه دور شید ازین قضایا...بعد میبینید ک هیچ جی ارزش اینو نداره ک با هم اینطور رفتار کنید..چ برسه ب این مرحله کوچیک ک هممون دیر یا زود این آزمون، یا آزمونه بعدی قبول میشیم...
همتون خوبید حتی اون اخموهایی ک تا ی چیز میشه فورن میگن مث اینکه تاپیکو مطالعه نکردیا.......
البته خیلی خیلی خیلی ...کمن..و اونا نمکن...بانمکن..تحملش کمه فک کنم...ولی ما همه رو دوسشون داریم.
سعی کنید همه چیو فراموش کنید و با هم مهربون باشیم...
مهم نیس شابلونه کی کامله کاملتره گرونه گرونتره....ارزونتر در اومده...
من خودم ن جزوه ی طراحی دارم ن کلید واژه هارو دارم ن شابلون...
ن اینکه خیلی شاگرده همه فن حریفم..ن... و ن اینکه نخام ولی برا خرید همه جی مث اینکه دیر رسیدم
ب هر حال ن از کسی قصد سو استفاده دارم و ن انتظار....ن اینکه چیزی بلد باشم یا اطلاعاتی داشته باشم ولی نخام کمک کنم...
مهم ماییم ک هستیم..
و از هم کلی یاد گرفتیم..من ک خودمو میگم کلی چیز از همتون یاد گرفتم..
مچکر از همتون.
خدا قوت.