همکاری گروهی جهت تهیه نقشه شابلون های مورد نیاز آزمون نظام مهندسی

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظور از زیر زمین فقط انبار و تاسیساته دیگه ؟؟؟ اگر پارکینگ باشه که دیگه نمیشه 2.32 گذاشت . من که کلا با این اندازه ها موافقم . ولی به نظر من 2 تا باکس پله بزاریم که اگر 5.10 جواب نداد ( طولش زیاد بود ) 4.80 بگیریم . پس این حل شد بریم سر بقیه سوالات که بالا مطرح کردم بقیه دوستان همکاری نمیکنند ؟

من دلم میخاد همکاری کنم ولی احساس میکنم اطلاعاته من اونقد نیس ک بهتون کمک کنم تازه خودمم با اندازه ها و اینا گیج شدم اسن داغون...پس برا اینکه شمارم اذیت نکنم فعلن کنار وایسادم..من. ببخشید.:w05:

sam architect

عضو جدید
من دلم میخاد همکاری کنم ولی احساس میکنم اطلاعاته من اونقد نیس ک بهتون کمک کنم تازه خودمم با اندازه ها و اینا گیج شدم اسن داغون...پس برا اینکه شمارم اذیت نکنم فعلن کنار وایسادم..من. ببخشید.:w05:
نه مهندس نطر بدین بهتره حتما شما یه چیزی بلدی که من بلد نیستم پس شرکت کنی خیلی بهتره.

s.salar

عضو جدید
سلام به همه دوستان با احترام به نظر تماميه دوستان به نظر من اصلاحاتي روي اندازه ها بايد داشته باشيد:
١- عرض درب آسانسور ٩٠
٢- عرض راه پله ٢٥٠ ( باتوجه به عرض صحيح پله جهت معلولين كه ١٢٠ سانت ميباشد و نرده هايي كه بايد در اطراف پله تعبيه گردد)
٣-من با ارتفاع ٣٢٣ موافقم كه ١٩ عدد پله ١٧ سانت و ضخامت سقف ٤٠ سانت داشته باشيم ( اينكه اندازه پله ها رند در بياد بسيار مهمه )

sam architect

عضو جدید
سلام به همه دوستان با احترام به نظر تماميه دوستان به نظر من اصلاحاتي روي اندازه ها بايد داشته باشيد:
١- عرض درب آسانسور ٩٠
٢- عرض راه پله ٢٥٠ ( باتوجه به عرض صحيح پله جهت معلولين كه ١٢٠ سانت ميباشد و نرده هايي كه بايد در اطراف پله تعبيه گردد)
٣-من با ارتفاع ٣٢٣ موافقم كه ١٩ عدد پله ١٧ سانت و ضخامت سقف ٤٠ سانت داشته باشيم ( اينكه اندازه پله ها رند در بياد بسيار مهمه )
کجای کتاب نوشته برای عرض درب اسانسور 90 سانتی متر میشه بگید؟
ماهم همون 90 سانتی متر نظرمونه.

دناسا

عضو جدید
دوستان صفحه 66 مبحث 15 نوشته بازشو درب آسانسور با عرض 900میلی متر اولویت داره به عرض 800میلی متر

دناسا

عضو جدید
در مورد ابعاد پنجره ها، من خودم براساس مدول بندی ای که توی مبحث 4 قدیم بود میگیرم که گفته بود ابعاد مضربی از 15 باشن، من پنجره هامو 105*150میلی متر میکشم که 105 رو همون 100 میگیرم تو این مقیاس ترسیم برا آزمون.بازم دوستان نظرشونو بگن

vertex

اخراجی موقت
کجای کتاب نوشته برای عرض درب اسانسور 90 سانتی متر میشه بگید؟
ماهم همون 90 سانتی متر نظرمونه.
پس همه با 90 موافقند دیگه ؟ ولی من به ابعاد چاه و کابین مشکوکم . باید مبحث 15 رو دوباره یه نگاهی بندازم . اگر بشه 2 نوع آسانسور درآورد که هر دوتاشون استاندارد باشن بهتر نیست؟
الان همه چیز مشخصه به غیر اینا :
دیوار زیر زمین رو چند بگیریم ؟ 20 یا بالاتر ؟
عرض باکس پله با توجه به نرده که دوستمون گفتن 10 سانت زیاد کنیم یا نه ؟ 2.40 یا 2.50
درب انباری و تاسیسات رو 80 بگیریم؟ مثل هم ؟
ابعاد در و پنجره و okb پنجره چون توی شابلون میشه یه خط زیر پنجره انداخت که دیگه فاصله زیر پنجره تا زمین رو اندازه نگیری . خط رو با کف طبقه هماهنگ میکنی و پنجرت از توی شابلون در میاد فقط ابعاد پنجره رو چند بگیریم ؟
شکل جک معلولین
دوستان همه باید چند روز دیگه توی امتحان اینا رو بکشن نمیشه که نظری نداشته باشن اینجا گیر کنن بهتر تا توی امتحان . لطفا نظرات مستدل باشه همینجوری که مثلا من میگیرم 120 نمیشه که باید از یه منبعی یا با یه استدلالی باشه . ممنون از همه دوستان . با آرزوی موفقیت واسه همه

vertex

اخراجی موقت
در مورد ابعاد پنجره ها، من خودم براساس مدول بندی ای که توی مبحث 4 قدیم بود میگیرم که گفته بود ابعاد مضربی از 15 باشن، من پنجره هامو 105*150میلی متر میکشم که 105 رو همون 100 میگیرم تو این مقیاس ترسیم برا آزمون.بازم دوستان نظرشونو بگن
چیزی که گفتین در مورد مضرب 15 خوبه ولی این ابعاد پنجره کم نیست؟

s.salar

عضو جدید
سلام دوست عزیز
سلام وخسته نباشید
پس همه با 90 موافقند دیگه ؟ ولی من به ابعاد چاه و کابین مشکوکم . باید مبحث 15 رو دوباره یه نگاهی بندازم . اگر بشه 2 نوع آسانسور درآورد که هر دوتاشون استاندارد باشن بهتر نیست؟
اندازه کابین 110 در 140 و اندازه تو در توی چاهک 170 در 190 و ورودی 90 و ارتفاع کابین 220 و ارتفاع در 210 واندازه موتورخانه 250در 370 و ارتفاع بالاسری 380 و ارتفاع چاهک 160 میباشد.این اندازه هارو که خدمتتون عرض کردم کاملا مطمْین هستن با اطمینان میتونید ازشون استفاده کنید.
الان همه چیز مشخصه به غیر اینا :
دیوار زیر زمین رو چند بگیریم ؟ 20 یا بالاتر ؟
برای این آزمون 20 کافیه
عرض باکس پله با توجه به نرده که دوستمون گفتن 10 سانت زیاد کنیم یا نه ؟ 2.40 یا 2.50
همونطور که گفتم 250 اندازه مناسب هستش نرده های دستگیر طرفین رو مد نظر داشته باشید
درب انباری و تاسیسات رو 80 بگیریم؟ مثل هم ؟
نه دوست من درب انبار بله اما درب تاسیسات رو یا یک لنگه 120 یا دو لنگه 135
ابعاد در و پنجره و okb پنجره چون توی شابلون میشه یه خط زیر پنجره انداخت که دیگه فاصله زیر پنجره تا زمین رو اندازه نگیری . خط رو با کف طبقه هماهنگ میکنی و پنجرت از توی شابلون در میاد فقط ابعاد پنجره رو چند بگیریم ؟
دوست عزیز نمیتونیم اندازه مشخصی جهت پنجره ها داشته باشیم اما با توجه به ارتفاع سقفمون که 323 هستش ارتفاع پنجره هارو 150 میگیریم با چند عرض متفاوت اما 120 و 135 بهترین حالتن صفحه 76 مبحث 4 قدیم
شکل جک معلولین
شکل خاصی نداره یه مستطیل 140 در 140
دوستان همه باید چند روز دیگه توی امتحان اینا رو بکشن نمیشه که نظری نداشته باشن اینجا گیر کنن بهتر تا توی امتحان . لطفا نظرات مستدل باشه همینجوری که مثلا من میگیرم 120 نمیشه که باید از یه منبعی یا با یه استدلالی باشه . ممنون از همه دوستان . با آرزوی موفقیت واسه همه

sam architect

عضو جدید
سلام بچه ها من نبودم خوب پیش رفتین ها ولی منم بیکار نبودم و باکس پله و اسانسور و برش اسانسور و برش پله و درب هارو و یسری چیزای دیگه رو با اندازه هایی که به توافق رسیدیم با کد کشیدم و در اوردم فقط باید چطوری شابلونش کنم؟

دناسا

عضو جدید
یکی از دوستان من کلاس های طراحی خانه عمران رو میرفت و بهشون گفته بودن دیوار زیر زمین رو 30 بگیرید.در مورد نحوه شابلون کردن هم دوست عزیز برای اینکه نوک مداد بره داخلش به نظر من حداقل خطوط باید 1.5 میلی متر روی شابلون باهم فاصله داشته باشند

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام
ارتفاع طبقه در صفحه ی 36 حداکثره نه حداقل،
با توجه به اعداد ذکر شده، مثلا 13.7 در حالت 4 طبقه:
1.1 جان پناه
4 تا سقف 40 سانتی در نظر گرفتم، 1.1 جان پناه رو از 13.7 کم کنیم12.6 تقسیم بر 4 میشه 3.15 کف تا کف،
18 تا پله برای طبقات در نظر بگیرید و برای زیر زمین و همکف هم 2.4 ارتفاع مفید و .4 سقف کف تا کف میشه 2.8 ، و 16 تا پله هم برای این دو

یکی از دوستان من کلاس های طراحی خانه عمران رو میرفت و بهشون گفته بودن دیوار زیر زمین رو 30 بگیرید.در مورد نحوه شابلون کردن هم دوست عزیز برای اینکه نوک مداد بره داخلش به نظر من حداقل خطوط باید 1.5 میلی متر روی شابلون باهم فاصله داشته باشند

منم پارسال کلاس رفتم استادم گفت دیوار زیرزمینو 30 بگیریم!! اما الان با صحبتای بچه ها به شک افتادم

vertex

اخراجی موقت
سلام
ارتفاع طبقه در صفحه ی 36 حداکثره نه حداقل،
با توجه به اعداد ذکر شده، مثلا 13.7 در حالت 4 طبقه:
1.1 جان پناه
4 تا سقف 40 سانتی در نظر گرفتم، 1.1 جان پناه رو از 13.7 کم کنیم12.6 تقسیم بر 4 میشه 3.15 کف تا کف،
18 تا پله برای طبقات در نظر بگیرید و برای زیر زمین و همکف هم 2.4 ارتفاع مفید و .4 سقف کف تا کف میشه 2.8 ، و 16 تا پله هم برای این دو

منم پارسال کلاس رفتم استادم گفت دیوار زیرزمینو 30 بگیریم!! اما الان با صحبتای بچه ها به شک افتادم
در مورد این پست و ارتفاع ساختمان کسی نظری نداره ؟13.7 باید رعایت بشه؟ اگر اینجوریه ارتفاه پله میشه 17.5 که بحث معلولین میگه 17 باشه در ضمن رند هم نیست . نظر دوستان چیه؟

دناسا

عضو جدید
هلو جان من با 3.15 ارتفاع گرفتن مشکلی ندارم ولی یه چیزی که شما درنظر نگرفتین اینه که طبقات رو به طور مساوی گرفتید (ینی درواقع پیلوت رو با طبقات) درصورتیکه اگه بیاید پیلوت رو با ارتفاع کمتری بگیرید اونوقت ارتفاع طبقات رو میشه بیشتر کرد.

holooooooo

کاربر ممتاز
در مورد این پست و ارتفاع ساختمان کسی نظری نداره ؟13.7 باید رعایت بشه؟ اگر اینجوریه ارتفاه پله میشه 17.5 که بحث معلولین میگه 17 باشه در ضمن رند هم نیست . نظر دوستان چیه؟

میشه بگید کجا گفته 17 سانت؟ به نظرم به چشمم خورده اما یادم نیست؟
لطفا با ذکر صفحه بگید

s.salar

عضو جدید

بله حق با شماست از ارتفاع مجاز بيشتر ميشه اما با ارتفاع ٣١٥ هم پله ها ١٧٠٥ ميشه كه رند نيست
نظرتون در مورد ٣٠٦ كه ١٨ پله ١٧ تايي بده چيه البته با توجه به ضخامت سقف ٤٠ سانت ارتفاع ٢٦٦ رو خواهيم داشت در اينصورت ارتفاع طبقاتمون كم نيستن
غير از حالت عادي البته مثلا در محل كانالهاي كولر وغيره ؟؟

holooooooo

کاربر ممتاز
هلو جان من با 3.15 ارتفاع گرفتن مشکلی ندارم ولی یه چیزی که شما درنظر نگرفتین اینه که طبقات رو به طور مساوی گرفتید (ینی درواقع پیلوت رو با طبقات) درصورتیکه اگه بیاید پیلوت رو با ارتفاع کمتری بگیرید اونوقت ارتفاع طبقات رو میشه بیشتر کرد.
صفحه ی 35 آخرین خط:
مبنای محاسبه ی ارتفاع ساختمان، تراز متوسط کف معبر مجاور، تا متوسط ارتفاع بام شیب دار یا بالاترین نقطه ی جان پناه بام های مسطح است.
یعنی زیر زمینو در نظر نگرفته گویااا
فقط یکم همکف شک بر انگیز میشه!!

آخرین ویرایش:

vertex

اخراجی موقت
ممنون از توضیحات به نکته ی خوبی اشاره کردین مهندس

holooooooo

کاربر ممتاز
مردن مثل آدم ارتفاع کف تا کف رو بگن!!!
فقط کلا مبحث 4 رو که میخونی انگار هدفش این بوده آدمو بپیچونه یا اینکه بشینیم معما حل کنیم

vertex

اخراجی موقت
بله حق با شماست از ارتفاع مجاز بيشتر ميشه اما با ارتفاع ٣١٥ هم پله ها ١٧٠٥ ميشه كه رند نيست
نظرتون در مورد ٣٠٦ كه ١٨ پله ١٧ تايي بده چيه البته با توجه به ضخامت سقف ٤٠ سانت ارتفاع ٢٦٦ رو خواهيم داشت در اينصورت ارتفاع طبقاتمون كم نيستن
غير از حالت عادي البته مثلا در محل كانالهاي كولر وغيره ؟؟
بله ارتفاع طبقاتمون کم میشه 3.6 نمیشه

holooooooo

کاربر ممتاز
شما گیر دادین به پله ی 17 سانت!! ارتفاع طبقه رو دارید با تعداد پله ضربدر ارتفاع بدست میارید
اینوووو بخونید... مبحث 4 صفحه ی 35
1.jpg

vertex

اخراجی موقت
صفحه ی 35 آخرین خط:
مبنای محاسبه ی ارتفاع ساختمان، تراز متوسط کف معبر مجاور، تا متوسط ارتفاع بام شیب دار یا بالاترین نقطه ی جان پناه بام های مسطح است.
یعنی زیر زمینو در نظر نگرفته گویااا
فقط یکم همکف شک بر انگیز میشه!!

این جمله ی شما حرف دناسا رو رد نمیکنه که میگن ارتفاع پیلوت کمتره واسه همینم میتونیم طبقات رو بلند تر بگیریم شما تقسیم بر 4 کردین در حالی که طبقه همکف ارتفاش کمتره .

vertex

اخراجی موقت
شما گیر دادین به پله ی 17 سانت!! ارتفاع طبقه رو دارید با تعداد پله ضربدر ارتفاع بدست میارید
اینوووو بخونید... مبحث 4 صفحه ی 35
مشاهده پیوست 209858

عزیزم ما میخوایم شابلون بسازیم اونجا اگر ضرب و تقسیم کنیم مثلا 17.5 اومد ما باید شابلون 17.5 از کجا بیاریم؟ همینجا فکرشو بکنیم بهتره در ضمن مطلبی که گذاشتین حرف ما رو نقض نمیکنه میکنه؟

holooooooo

کاربر ممتاز

واسه این باید 30 تومن پول برش بدین!
فکر میکنم هنوز نچیدین جزییاتو یعنی این کلیته شه، فقط خواستم بگم فاصله هاش باید نزدیک بشه، بعدم اینکه شما کل مقطع رو کشیدین معلوم نیست شرایط طراحی پلان هرکس چطور باشه به نظرم شما فقط باید یک شمشیریه پله رو بذارید فقط همین نه اینکه کل طبقات مدام تکرار بشه!!
و اینکه شما یه دونه ماشینو بذارین تو شابلون کفاییت میکنه میتونید برای کمک به اینکه بخواید چیدمان پارکینگتونو در بیارید با مقوا ابعاد 5 در 5 در بیارید چند تا مثل پازل بچینید و جا به جا کنید تو پلانتون تا در بیارید پارکینگاتونو برای ترسیم هم از همون یه دونه ماشینی که توی شابلونتون هست استفاده کنید

آخرین ویرایش:

holooooooo

کاربر ممتاز
عزیزم ما میخوایم شابلون بسازیم اونجا اگر ضرب و تقسیم کنیم مثلا 17.5 اومد ما باید شابلون 17.5 از کجا بیاریم؟ همینجا فکرشو بکنیم بهتره در ضمن مطلبی که گذاشتین حرف ما رو نقض نمیکنه میکنه؟
ببینید!!!!!! من هم دارم همینو میگم برای شابلونتون!!! من دوستم پارسال شابلون زد ارتفاع رو هم 17.5 در نظر گرفت کف تا کفم 3.15
خب مطلبی که من گذاشتم داره در رابطه با همون 13.7 و اینا حرف میزنه نه اینکه پله ی 17 سانتی رو ضربدر تعداد کنید ارتفاع طبقه رو بدست بیارین

vertex

اخراجی موقت
ببینید!!!!!! من هم دارم همینو میگم برای شابلونتون!!! من دوستم پارسال شابلون زد ارتفاع رو هم 17.5 در نظر گرفت کف تا کفم 3.15
خب مطلبی که من گذاشتم داره در رابطه با همون 13.7 و اینا حرف میزنه نه اینکه پله ی 17 سانتی رو ضربدر تعداد کنید ارتفاع طبقه رو بدست بیارین
شما ایراد به ارتفاع وارد کردین گفتین ارتفاع زیاده به این دلیل.... من هم گفتم به این دلیل ارتفاع زیاد نیست و مناسبه یعنی 19 تا پله با ارتفاع 17

holooooooo

کاربر ممتاز
این جمله ی شما حرف دناسا رو رد نمیکنه که میگن ارتفاع پیلوت کمتره واسه همینم میتونیم طبقات رو بلند تر بگیریم شما تقسیم بر 4 کردین در حالی که طبقه همکف ارتفاش کمتره .

یه سوال در مورد اینکه ارتفاع همکف چقدره کجا توضیح داده؟ کدوم صفحه؟
در مورد زیرزمین نوشته حداقل تا زیر سقف 2.4

بالا