*** همه چیز درباره مدلهای آینده سمند ...

safa_re5000

عضو جدید
کاربر ممتاز
ادب از که آموختی ... از تویوتا !!!!

فكر می كنید این آقا چه كسی است و چرا این كار را انجام می دهد؟

ایشان رئیس كارخانه معزز "تویوتا" هستند كه اتفاقا نوه موسس كارخانجات خودروسازی تویوتا هم هستند. آقای رئیس به خاطر نقص كوچكی كه در پدال های گاز برخی از محصولات این شركت وجود داشت، از مشتریان خود عذرخواهی كرد و در برابر رسانه های مختلف خبری، به نشانه این عذرخواهی، بلند شد و تمام قد تعظیم كرد.
شخصاً وقتی این عكس ها را در گوگل ریدر دیدم، یاد برنامه گفتگوی ویژه خبری سال گذشته افتادم كه آقایان بذرپاش (مدیر عامل وقت گروه خودروسازی سایپا) و منطقی (مدیر عامل وقت گروه خودروسازی ایران خودرو) در آن حضور داشتند و در پاسخ به سوال مجری برنامه درباره آتش گرفتن برخی خودروها، فرمودند كه مردم وقتی خودروهای ما را می خرند یعنی از آنها رضایت دارند و تسلیم این جوسازی ها و تخریب ها هم نمی شوند!!!

امین قیاسی 1986

عضو جدید
درود

آقا امین خدایی واسه خودت یه پا هرکولیااااا .. دعوا چیزی شد برات زنگ بزنیم؟؟؟
------------
و اما کیفیت خودروهای داخلی = بحث بی فایدست آقای خامنه ای روش مهر تایید زده که تعرفه واردات تغییری نکنه و همچنان مردم کشور ما در حسرت یک خودروی واقعی می مانند..
---------
شرکت تویوتا همش پدال گاز یه مدلش نقص داشت (فک کنم یاریس بود) کل ماشینارو جمع آوری کرد اونوقت مال این بنده خدا 10 تا عیب داره که تازه کسی هم پاسخگو نیست...

بدرود
سلام
داداش چوب کاریم نکن خیس آب شدم بیش از این خجالتم نده .
در مورد ایراد ها کاملا حق با شماست ولی چیکار میشه کرد
راستی اگه دعوایی چیزی شد خبر بدی ها من در خدمتم طرفو خوردش میکنم (شوخیه ها ) :D

امین قیاسی 1986

عضو جدید
اینم بقیه ی عکسا

بیچاره بi صاحبای این خودرو های سوخته
من یکی شونو توی اخبار دیدم داشت زار میزد دلمونو کباب کرد

آخرین ویرایش:

Spatra

عضو جدید
سلام
بله افتخار میکنن
همیشه هم میگن ما مفتخریم فلان ما مفتخریم بهمان و . . .
دائم مفتخرن :que:

parsa s

عضو جدید
حالا كاري نداريم اشكالات و نقص هاي خودروهاي توليدي بسيار زياده و تازه مباحث ديگه هم مثل ايمني - راندمان - ارگونومي هم وضع اسفباري دارن - ولي اين عكس آخريه مربوط به پژوهاي GL مدل زير 1375 هستش اون موقع اين خودرو ساخت فرانسه بود و علت آتش سوزي احتمالا مربوط به نقص فني معروف كه منجر به آتش سوزي ميشه نبوده !

امین قیاسی 1986

عضو جدید
حالا كاري نداريم اشكالات و نقص هاي خودروهاي توليدي بسيار زياده و تازه مباحث ديگه هم مثل ايمني - راندمان - ارگونومي هم وضع اسفباري دارن - ولي اين عكس آخريه مربوط به پژوهاي GL مدل زير 1375 هستش اون موقع اين خودرو ساخت فرانسه بود و علت آتش سوزي احتمالا مربوط به نقص فني معروف كه منجر به آتش سوزي ميشه نبوده !
ایراد از سیستم گاز بوده که از کمپرسور که داخل کاپوت بوده نشت و بقیه ی ماجرا