همه دعوتن(نه عروسی داریم نه تولد امر خیره)بشتابید

همه دعوتن(نه عروسی داریم نه تولد امر خیره)بشتابید

• بلی

رای: 31 50.0%
  • خیر

رای: 31 50.0%

• مجموع رای دهندگان
    62
  • نظرسنجی بسته .

hilari

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من الان عضو شدم
البته هر وقت به مامان اینا گفتم دعوام کردن , امان از دل مادر
اما راضیشون میکنم ;)
یه حسی دارم , خوشحالم

آخرین ویرایش:

*mana

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اینجوری شنیدم که حتی اگر کارت هم داشته باشی در اولویت رضایت خانواده قرار داره اگه راضی نباشن اهدا صورت نمی گیره
واقعا درسته؟؟؟

iman.mpr

عضو جدید
من الان عضو شدم
البته هر وقت به مامان اینا گفتم دعوام کردن , امان از دل مادر
اما راضیشون میکنم ;)
یه حسی دارم , خوشحالم
درود برشما.احسن;)
مادره دیگه...

من اینجوری شنیدم که حتی اگر کارت هم داشته باشی در اولویت رضایت خانواده قرار داره اگه راضی نباشن اهدا صورت نمی گیره
واقعا درسته؟؟؟
اره رضایت پدر و مادر الزامیه
شما حالا کارتت رو بگیر بقیش رو بسپار به خدا...
;)

*mana

عضو جدید
کاربر ممتاز
;)[/QUOTE]

یه سوال
برای افراد متاهل رضایت همسر لازمه یا والدین؟؟

iman.mpr

عضو جدید
;)

یه سوال
برای افراد متاهل رضایت همسر لازمه یا والدین؟؟[/QUOTE]

این یکی سوال سختیه ترجیح میدم یه سر بری سایت اهدا سوالتون رو مطرح کنید.
ok;)

forsha

عضو جدید
من عضو نشدم چون در هر حال رضایت پدر و مادرم لازمه و با عضو شدن من هم تغییری نمیکنه ولی هر دفعه که بحث سر این قضیه پیش اومده به مامان و بابام گفتم که دلم میخواد اعضام اهدا بشه

iman.mpr

عضو جدید
من عضو نشدم چون در هر حال رضایت پدر و مادرم لازمه و با عضو شدن من هم تغییری نمیکنه ولی هر دفعه که بحث سر این قضیه پیش اومده به مامان و بابام گفتم که دلم میخواد اعضام اهدا بشه

سلام هم ولایتی
من نمیگم تغییر میکنه ولی امیدی هست که تغییر کنه.
حداقل اگه خدای نکرده اتفاقی افتاد اونها میدونند که شما راضی هستین.;)
سخته براشون واقعا سخته که یک نفر در مورد مرگ بچهش فکر کنه همونطور که برای ما سخته چه بسا برای اونها بیشتر.

صلاح مملکت خویش خسروان دانند

iman.mpr

عضو جدید
اهدای اعضای بدن کودک چهار و نیم ساله به 3 بیمار

اهدای اعضای بدن کودک چهار و نیم ساله به 3 بیمار

اهدای اعضای بدن کودک چهار و نیم ساله به 3 بیمار :

پدر امیر رضا می‌گوید: من به خاطر اینکه فرزندم بتواند جان چند نفر دیگر را نجات دهد این کار را کردم و هیچ‌چیز در این دنیا و آخرت برایم با ارزش‌تر از این کار نبود.

2 کلیه و کبد کودک چهار و نیم ساله‌ای که دچار مرگ مغزی شده بود، در بیمارستان امام رضای مشهد به 3بیمار منتظر اهدای عضو اهدا شد

پدر این کودک که ساکن شهرستان جوین در استان خراسان رضوی است در گفت‌وگوی تلفنی در خصوص حادثه تلخی که برای فرزندش اتفاق افتاده بود به همشهری گفت: امیررضا فرزند دومم بود. او پسر باهوش و آرامی بود و با اینکه چهار و نیم سال بیشتر نداشت، خیلی دوست داشت در انجام کارها به من و مادرش کمک کند.

روز پنجشنبه 28مرداد، همسرم غذای نذری پخته بود و همسایه‌ها در خانه ما جمع شده بودند. بعدازظهر آن روز حدود ساعت 6 نذری آماده شد و تعدادی از بستگان و دوستان درحال پخش نذری بودند. در این میان امیررضا هم که دوست داشت در این کار سهمی داشته باشد، به همراه چند نفر از بستگان در حال کمک کردن بود که ناگهان یک خودروی سمند که ظاهرا سرعت زیادی هم داشت با فرزندم برخورد کرد و او به‌شدت مجروح شد، فرزندم به سرعت توسط آشنایانمان به بیمارستانی در سبزوار انتقال یافت اما بعد از معاینه فرزندم گفته شد که وضعیت مناسبی ندارد.

پدر امیررضابا بیان اینکه با وجود تلخی نبود فرزندش، از اینکه با اهدای اعضای او 3 انسان دیگر می‌توانند زندگی عادی‌ای داشته باشند خوشحال است ادامه داد: در زمان وقوع حادثه من برای انجام کاری در شاهرود بودم و به همین خاطر صبح جمعه ماجرا را به من اطلاع دادند و من به سرعت خودم را به بیمارستان رساندم اما فرزندم کاملا بی‌هوش شده بود و تلاش پزشکان برای نجات وی نتیجه‌ای نداشت تا اینکه 2روز بعد پزشکان اعلام کردند فرزندم دچار مرگ مغزی شده است.

وی ادامه می‌دهد همان لحظه که این سخن را از پزشکان شنیدم و فهمیدم امکان پیوند اعضای او وجود دارد، تصمیم گرفتم اعضای بدن فرزندم را اهدا کنم به همین خاطر از مسئولان بیمارستان درخواست کردم اقدامات اولیه را برای انجام این کار انجام دهند.

پدر امیر رضا می‌گوید: من به خاطر اینکه فرزندم بتواند جان چند نفر دیگر را نجات دهد این کار را کردم و هیچ‌چیز در این دنیا و آخرت برایم با ارزش‌تر از این کار نبود. وقتی همسرم بعد از شنیدن حرف‌های بزرگان شهرمان با اهدای اعضای جگرگوشه‌مان موافقت کرد، بلافاصله پیکر بی‌جان فرزندم با آمبولانس به بیمارستان امام‌رضای مشهد انتقال یافت و آزمایش‌های لازم از بیمارانی که در انتظار دریافت عضو بودند صورت گرفت.

Reyhana.A

کاربر بیش فعال
من دوست دارم اعضام را اهدا کنم

اما همه میگن باید زندگی کنی هر وقط سی سالت شد برو هر کاری دوست داری بکن ولی بابام میگه آدم باید

خودش تصمیم بگیره امان از این مامانی گل:gol:

fatiostad

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]

در قرآن کریم سورهٔ مائده آیه ٣٢ آمده است[/FONT]:

" [FONT=&quot]و هر که نفسی را حیات بخشد مانند آن است که همه مردم را حیات بخشیده است[/FONT][FONT=&quot]. [/FONT]"
"""
[FONT=&quot]عشق، شاهکار آفرینش ( ارسالی برای جشنواره نفس[/FONT]-[FONT=&quot]نادیا جبه دار نورافکن[/FONT])
[FONT=&quot]ما ز بالائیم و بالا می رویم ما ز دریائیم و دریا می رویم[/FONT]
[FONT=&quot]زندگی جاده ایست یکطرفه که ما مسافران آن هستیم. راه هر کس در نقطه ای از این جاده ، بن بست می شود اما راه برای دیگران هنوز ادامه دارد. من می خواهم هنگامی که راه من بن بست شد کفش هایم را به کسی هدیه کنند که نیازمند پوشیدن آن ها برای ادامه راهش است[/FONT].

[FONT=&quot]وقتی هجران من بنیاد گرفت قلبم دوباره در سینه ای بتپد که مفهوم انسانیت همیشه زنده بماند. آدمیان بداند مهر چیست ومحبت کجاست، عشق چیست وعاشق کیست. قلب من وقتی در سینه ای میتپد میتواند همانند باران صمیمی، همانند خورشید مهربان، باشد میتواند ان قدر بخشنده باشد که بتواند در دنیایی که عصا از دست کور می گیرند، چشمانش را به آن کور بدهد تا پشت سر عصایش گریه نکند. دل من پر از احساس است لبریز از آرزو، سرشار از مهر و محبت، آکنده از عشق[/FONT].
[FONT=&quot]دل من ان قدر بزرگ است که میتواند عشق به هر کس را در خود جای دهد. دل من با پول فروختنی نیست آن را به هر کس که بداند فردا طلوعی خواهد داشت حتی اگر او نباشد می توانند هدیه کنند ،چون آن کس خود یافته است که بنی ادم اعضای یکدیگرند پس با خواست خدا او لایق تولدی دوباره است. چشمانم را به کسی هدیه کنند که نگریستن را بلد باشد کسی نباشد که بنگرد ولی نبیند. بتواند زیبایی ها و نعمت های اطرافش را ببیند. بتواند به زندگی با مهر بنگرد، از بعدی دیگر جهان را ببیند از بعد آرزو، امید، صبر، و به زندگی طوری بنگرد که بتواند باور کند آب زلال باران از ابرهای سیاه می بارد پس در ناامیدی بسی امید هست تا هرگز از چشمان من اشک حسرت نبارد[/FONT].
[FONT=&quot]چشمان من هیچ وقت با کینه نمینگرند چون خدا ان ها را برای نگرستن با عشق افریده هم اکنون به ورقم مینگرم اشک شوق در چشمانم حلقه زده، خدایم را صدا میکنم و میگویم پروردگارم ممنونم که به من وجودی پر مهر و بی کینه اعطا کردی تا اعضایی را که من امین آن ها هستم به دیگری امانت دهم برای زندگی مجدد[/FONT]. """
[FONT=&quot]سلام به همه دوستان[/FONT][FONT=&quot] .[/FONT]
[FONT=&quot]این فقط یک دعوت نامه است[/FONT][FONT=&quot].
تامل کن![/FONT]

[FONT=&quot]باور کن ارزش داره[/FONT][FONT=&quot]![/FONT]

[FONT=&quot]اینک شما را به یک امر خداپسندانه و انسان دوستانه دعوت کرده ایم (این یک نیاز است[/FONT][FONT=&quot]).

جهت ثبت نام میتوانید روی عکس بالا کلیک کنید.[/FONT]

##[FONT=&quot]سالانه حدود 25 درصد از بيماران در انتظار پيوند به دليل پيدا نشدن عضو جان خود را از دست مي‌دهند.متوسط اهداي عضو در دنيا 10 تا 20 نفر به ازاي هر يك ميليون نفر است در حالي كه در ايران، متوسط اهداي عضو از 1.6 در سال 83 به 2.9 در حال حاضر رسيده كه اين آمار با آمار عدم همكاري خانواده‌هاي مرگ مغزي همخواني دارد.[/FONT][FONT=&quot]##[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT][FONT=&quot]###[/FONT][FONT=&quot]طبق برآورد وزارت بهداشت سالانه حدود سه تا 6 هزار بیمار به مرگ مغزی در کشور دچار می‌شوند که از این تعداد تنها حدود 200 مورد اهدای عضو انجام می‌شود. این آمار برای کشوری که مردم آن به ایثار شهره هستند غیرقابل قبول است.[/FONT][FONT=&quot]###[/FONT][FONT=&quot]

مشتاق نظرات شما دوستان

ایام به کامتان[/FONT]

متشکرم از تاپیکتون.:gol::gol::gol:

شرمنده، تشکراتم تمام شده...:redface:

salimipour

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که حدود یکسال ثبت نام کردم / فکر کنم تنها کار مثبت توی زندگیم همین بوده